Vad är VPS och hur använder en näringsidkare dem?

Om du någonsin har läst att mäklare erbjuder dig en gratis VPS om du investerar en viss summa pengar, eller helt enkelt listar över mäklare med VPS eller med bra VPS, och du inte vet vad en VPS är, är du på rätt plats .

En VPS är en virtuell privat server och kallas VPS med sitt engelska namn (Virtual Private Server). Vanligtvis hör man VPS när det gäller webbhotell, men så är inte fallet.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

En virtuell privat server kan vara till nytta för en näringsidkare, beroende på handelsmetod, och om näringsidkaren litar på automatiserade tjänster eller inte. Mer än någonting är det bäst för handlare som använder expertrådgivare.

VPS-servrar att fungera
Så här ser bra VPS-servrar ut

En VPS är en speciell typ av server som är värd på samma dator som andra VPS, det är därför termen virtuell används. Även om flera servrar finns på samma dator kan de fungera självständigt. Förklarat på ett annat sätt, låt oss föreställa oss att vi har en dator med 64 GB RAM. Med hjälp av virtualiseringsteknik kan vi dela upp den här datorn i åtta ”underenheter”, var och en med 8 GB RAM, var och en med olika installation av windows, linux (eller vilket operativsystem vi vill ha). Det är möjligt att skapa gränssnitt med var och en av dessa "underenheter" även om de är helt separata system. En användare kan starta om, eller till och med hans "underenhet" kan gå sönder, men det påverkar inte andra användare.

Så frågan är nu, vad skulle du använda en VPS för att handla / handla? Här ger vi dig några anledningar till varför du kanske vill börja använda VPS istället för att göra det direkt med din dator.

Denna privata server kommer att fungera hela tiden, varje dag, utan avbrott, även när näringsidkarens dator misslyckas, fungerar denna server oberoende. Så du skulle inte ha fler problem som att internet fungerar väldigt långsamt eller inte fungerar, elproblem och problem med din dator i allmänhet.

Låt oss till exempel säga att du arbetar, om din dator slutar fungera av någon anledning kan du komma åt din VPN från en annan dator utan driftstopp, utan dataförlust och utan att behöva konfigurera allt igen.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

En annan anledning, om din internetanslutning går dåligt och misslyckas av någon anledning är VPS fortfarande ansluten till din mäklare.

En anledning till, om du är en näringsidkare med mer än ett konto, och du utför operationer från flera platser.

Kort sagt, handlare använder VPS mestadels för att tillåta automatiserad verksamhet från expertrådgivare, en VPS tillåter dem att utföra non-stop-operationer 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Hur som helst, om du är en näringsidkare som använder expertrådgivare och du vill att de ska fungera ständigt utan avbrott, så är VPN-värd ett bra alternativ.

Annonsera med oss

En kommentar till «Hur används VPS för handel, handel?»

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *