Qash: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Idag finns det ett stort antal kryptovalutor på marknaden som Qash. Var och en föddes som ett svar på ett problem med skalbarhet, säkerhet, en konflikt, som att marknadsföra företag, utveckla appar etc. Vilket har gjort världen av kryptovalutor väldigt olika.

Det här låter kanske bra, men det har också en dålig sida. Och det är att det kan vara komplicerat att göra transaktioner med konventionella pengar till en kryptovaluta och sedan flytta till en annan. Lyckligtvis idag finns Liquid, en plattform som har kommit ihop med sin Token Qash för att lösa detta.

Vad är Qash? ✨

Innan vi vet vad Qash är, måste vi först veta dess värd, Liquid. Liquid föddes som en plattform med fokus på att lösa likviditetsproblemet på kryptovalutamarknaden. Målet är att bli en global handelsplattform med fokus på kryptovalutor få värde genom solvens.

Vi kan säga att Liquid är en typ av bra metasökmotor med fokus på världen av virtuella valutor. Detta beror på att ett stort antal kryptovalutor samlas här med sina priser och motsvarande par i realtid. All denna information sammanställs i en enda bok som kallas World Book.

Genom denna världsbok tillåter Liquid dig att skapa nya valutapar-kryptovalutor eller valutor-fiat-pengar. Detta hjälper användare att få tillgång till fler och bättre ekonomiska verktyg. I grund och botten ger det tillgång till hela kryptovalutamarknaden som är ansluten till World Book.

En annan funktion som är värt att nämna är att Liquid, genom sitt QUOINE-gränssnitt, låter dig använda många kryptovalutor utan att behöva ha flera konton i olika börshus. Du kan handla Qash, Bitcoin, Ethereum och fiat-pengar på samma plats, enkelt och snabbt.

Qash

 

Fördelar med Qash jämfört med andra kryptovalutor✨

 • Liquids mål: Den första skillnaden vi hittar i Qash är att dess likvidplattform skiljer sig helt från de konventionella bakom andra valutor. Detta eftersom Liquid syftar till att vara en bra handelsplattform och inte bara en backup Blockchain.
 • Det är inte en enkel betalningsmetod: Du bör också veta att Qash inte är en enkel virtuell betalningsmetod. Snarare, Vi kan definiera Qash som en gas eller ett bränsle som är ansvarig för att driva vätska, vilket ger mer användning av detta mynt.
 • Antal transaktioner: Ett av de vanligaste problemen i många kryptovalutor som Bitcoin är begränsningen i antalet transaktioner. Qash kännetecknas av att vi tillåter mer än 100 7 transaktioner per sekund, vilket långt överstiger de XNUMX transaktionerna per sekund för Bitcoin.
 • Smarta kontrakt: En annan funktion är det faktum att Qash tillåter smarta kontrakt som hjälper till att validera transaktioner utan att tredje part behöver delta i detta. Här, mer än en skillnad, är smarta kontrakt mycket lika de som skapades av Ethereum på sin Blockchain.

Hur fungerar det? ✨

Byggandet av Qash gjordes genom Liquid, handelsplattformen som stöder detta Token. Plattformens design gjordes genom Ethereum Blockchain som ger Liquid liv. Å andra sidan stöds token av Ethereums ERC20-standard.

I dess protokoll hittar vi införandet av smarta kontrakt, liksom att Qash fungerar som ett stöd för genomförandet av decentraliserad distribuerad verksamhet. Detta gör det möjligt för Quoine att fungera som en betalningsmetod och göra gränssnittet för denna handelsplattform effektivare.

Andra verktyg som erbjuds av Qash och Liquid kan lagra och förhandla med rabatter på provisioner, samt få Airdrops eller gratis kryptovalutor. Du kan också komma åt andra investeringsverktyg som Lånelån-appen, som levererar dagligt intresse för användarna.

Förmodligen är hemligheten bakom Qash användningen av den så kallade World Book. Denna bok lagrar all kryptovalutainformation i realtid med data som dess värde och variationer. Det använder också QUOINE-handelssystemet som är en effektiv och snabb programvara.

Hy Varför använda den? ✨

 • Kör bekvämare: En stor fördel med Qash är att det låter dig handla olika valutor på ett ställe. Det stämmer, du behöver inte använda flera växlar för att kunna fungera eftersom du hittar allt på ett ställe.
 • Kontrollerad marknadsföring: En annan poäng är att du enkelt kan kontrollera kryptovalutapriser på samma handelsplattform. Detta beror på att World Book hand i hand med handelsplattformen ger dig all information du behöver för att förbättra dina ekonomiska beslut.
 • säkerhet: Genom att använda Blockchain och ett smart kontraktssystem baserat på Ethereum kommer du att ha säkerheten att veta att din verksamhet stöds fullt ut. Och om det inte räckte, Qash har en ERC20-token bakom vilket gör den mycket mer acceptabel, utan risk för inkompatibilitet.
 • Godkänd gruvdrift: Som om det inte var tillräckligt, för att bryta Qash är det nödvändigt att få en validering från samhället som garanterar större kontroll över dess gruvdrift. Detta beror på att denna token fungerar under Proof of Stake eller proof of stake-algoritmen, vilket är ett distribuerat konsensusprotokoll.

Qash

Är det värt det? ✨

För närvarande är det mycket bråttom att säga om Qash kommer att bli framgångsrik eller inte, eftersom det bara har kort tid på marknaden, det vill säga det är väldigt ungt. Det betyder att vi fortfarande inte har tillräckligt med data för att dra slutsatsen om det är ett bra alternativ.

Det enda vi kan säga är att framtiden ser lovande ut, eftersom det förväntas att Qash mellan 2019 och 2020 förvärvar sin officiella banklicens. Detta kommer att ge användare och investerare mycket större säkerhet, vilket gör det möjligt att öka både dess värde och räckvidd och dess användning.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Qash: Allt du behöver veta»

 1. Joaquin svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Joaquín, tack för att du kommenterar Qash: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *