Salt: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kryptovalutor som erbjuder stor tillväxtpotential eftersom deras teknik bakom gör deras mångsidighet enorm. Inte bara har vi möjlighet att använda dem som betalningsvaluta, det finns också plattformar som Salt. Vilket innebär en total förändring av nuvarande finansiella paradigm.

Salt är en plattform som lovar att vara revolutionen i hur vi lånar pengar. Och det är tack vare användningen av Blockchain -teknik, kryptovalutor och andra funktioner, det försöker göra lån mycket mer tillgängliga för människor.

▶ Vad är egentligen salt?

SALT står för Secured Automated Lending Technology och är nästa steg i det finansiella erbjudandet. Denna plattform försöker vara den första i världen som erbjuder pengalån med kryptovalutor som säkerhet för att säkerställa användarens solvens.

Även om det finns många plattformar som begär en tillgång eller egendom som säkerhet, kan det vara en skuldebrev eller betalningsdokument, en fastighet, ett fordon etc. Det finns inga som ber om kryptovalutor som backup. På detta sätt försöker man skapa ett alternativ till kreditpoäng som en form av kreditansökan.

På detta sätt söker företaget baserat i Denver, Colorado, USA, ett alternativ till traditionella finansieringsmetoder. Du kan glömma bort att behöva bevisa inkomst eller ha ett intyg bakom, sedan här kommer ditt stöd att vara kryptokurvorna som är Saltmynt, husets kryptovalutor.

Att skaffa saltmynt är lättare än du tror eftersom de kan bytas ut mot ETH eller BTC. På detta sätt, om du har en nödsituation kan du springa till Salt, sätta dina kryptovalutor som säkerhet och därmed enkelt få ett pengalån.

▶ Hur fungerar Salt?

Anta att du vill köpa ett fordon och du inte har pengar för att ge handpenningen, då bestämmer du dig för att be om ett lån. Banken beslutar att avvisa dig för din inkomst, i så fall går du till Salt. Här är allt du behöver göra att sätta en viss mängd kryptokurvor som säkerhet.

Tänk dig till exempel att du bryter armen och måste betala för operationen. Du har inte kredit hos banken, men du har en X mängd Bitcoins. Så du går till Salt, du byter ut dessa mynt mot saltmynt och sedan sätter du dem som säkerhet och ansöker om lån. Redo, du kan betala för din sjukvård.

Salt

▶ Skillnad mellan Salt och andra kryptovalutor

 • konstruktion: Saltets struktur är tillverkad av Ethereum blockchain som garanterar stabilitet i rörelserna. Förutom den här kedjan av block har vi här en inbyggd matris som är ansvarig för att garantera pengarna tillbaka.
 • Transaktionskapacitet: En annan fördel som konstruktionen av denna plattform erbjuder är att den har en struktur och kedja av block som är utformade för att vara effektiva. Detta möjliggör en högre hastighet på transaktioner, liksom en större bearbetningskapacitet i dessa operationer jämfört med Bitcoin.
 • säkerhet: Jämfört med Bitcoin, till exempel, ökar Salt plattformens säkerhet eftersom den använder ett dubbelvaliderings- eller tvåstegsverifieringssystem. Detta förhindrar intrång av främlingar eller bedrägliga användare på plattformen. Tvåstegsverifiering är lätt att möta, men svårt att bryta.
 • Krypterat: Dessutom, för att förbättra kvaliteten på säkerhetssystemen i denna kryptolåneplattform fann vi införlivandet av ett bättre krypteringssystem som är baserat på AES-256-systemet. Således förhindras hackarinfall, liksom dataläckage.
 • Antal mynt: En annan av de tydligaste skillnaderna som vi kan hitta om vi jämför Bitcoin med Salt är i antalet tillgängliga mynt Bitcoin har 21 miljoner mynt i omlopp. Å andra sidan finner vi det Salt är begränsat till 120 miljoner med drygt 53 miljoner i omlopp.
 • Gruvdrift: Slutligen bör du veta att Salt Coin -gruvdrift inte är tillgänglig eftersom utgivningen av mynt är begränsad av samma plattform. Dessa mynt kommer att släppas lite efter lite på marknaden för att behålla kontrollen över det.

▶ Teknik bakom

Att jobba Salt använder ett blockchainsystem som är baserat på Ethereum, även om det har ett eget anpassningsskikt. Detta gör det möjligt att genomföra smarta kontrakt på ett effektivt sätt, liksom att göra det möjligt för noder att bildas av både långivare och låntagare.

Inom detta system hittar vi två delar. Lförst är låntagarna som är de personer som ansvarar för att ansöka om lånen. Det är de som måste sätta in en viss mängd kryptovalutor för att kunna godkänna lånet. På samma sätt överensstämmer dessa noder med den så kallade tvåstegsverifieringen.

Vidare, vi har långivare som ansvarar för att låna ut pengar till låntagare. Dessa är investerare som ägnar sig åt att låna ut pengar som ett investeringsfordon certifierat enligt 17 CFR § 230.501. För att vara långivare måste du slutföra en lämplighetsbedömning.

Det sätt på vilket processen att begära lånepengar uppfylls, med virtuella valutor som säkerhet och att ta emot pengarna är nödvändigt för att upprätta en Blockchain -process. För detta används smarta kontrakt som en metod för att stödja och validera denna värdetransaktion.

▶ Är det värt att använda?

Svaret är utan tvekan klart, ja, det är värt att använda Salt på grund av den radikala förändring som denna plattform lovar. Vi har inte en kryptovaluta här, Salt Coin, som bara fungerar som ett sätt att tjäna pengar. Vi har snarare en mekanism som gör det lättare att komma åt ett lån.

Dessutom, Du bör veta att Salt Coin har bra stöd genom att ha de viktigaste kryptovalutaparen tillgängliga för utbyte i Exchange. Allt detta innebär att Salt utan tvekan har en garanterad ledande roll för de följande åren, åtminstone på lån- och investeringsmarknaden.

salt

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Salt: Allt du behöver veta»

 1. samantha svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Samantha, tack för att du kommenterar Salt: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *