Siacoin: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Under dessa år kommer vi att se en av de mest slående trenderna på marknaden, fusionen av samarbetsekonomier med födelsen av nya kryptovalutor som Siacoin. Detta beror på att båda begreppen visar sig vara mer än lovande för att göra ekonomin mer tillgänglig och också effektivare.

En av kryptovalutorna som du satsar på för samarbete är Siacoin, vars valuta vi pratar med dig här. Vi kommer att berätta vad tekniken ligger bakom, vilka fördelar de erbjuder jämfört med andra valutor, bland annat att ta hänsyn till. Så du kan få ut det mesta av denna virtuella valuta.

HatVad är Siacoin? ✨

Vi kan definiera Siacoin som en plattform som blandar både Blockchain och databaser, detta genom ett Peer to Peer- och open source-system. Tillsammans med denna plattform hittar vi också en token eller virtuell valuta utvecklad med sin egen blockchain eller Blockchain.

Ett annat sätt att titta på Siacoin är som en stor decentraliserad lagringsplattform som gör det möjligt för användare att låna ut lagringsutrymme till systemet i utbyte mot betalning eller återbetalning. Målet är att användare ska dra nytta av oanvänt eller underutnyttjat utrymme på din hårddisk.

Jämfört med andra lagringssystem som Dropbox eller Drive, som fungerar genom molnet, Siacoin fungerar genom Blockchain. Detta garanterar säkerheten för data, eftersom de kommer att skyddas under samma nätverksmiljö. Dessutom skyddas värden på samma sätt och förhindrar informationsläckage.

Kort sagt består systemet av användaren, som har ansvaret för att lagra informationen, plattformen som gör det möjligt att hålla informationen säker, och även värden, som ansvarar för att hyra sin lagring. Allt regleras och skyddas av Siacoin-miljön.

Siacoin

Skillnader mellan Siacoin och andra kryptovalutor✨

 • funktion: Bitcoin är begränsat till att fungera som ytterligare en betalningsform medan Siacoin har ett mål som går längre. Och är det Siacoin fungerar som en lagringsplattform som använder en kryptovaluta för att hantera värdarna för det samarbetssystemet.
 • Användning av valutan: En annan av de mest slående skillnaderna är att Siacoin fungerar som en utbytes- eller betalningsvaluta för SIA-plattformen. Detta beror på att användare får sin betalning för att vara värd för filerna i denna kryptovaluta, så det används mer som betalning av fakturor.
 • Valideringstid: En av de tydliga skillnaderna finns i valideringstiden sedan Siacoin håller samma tid som Bitcoin, vilket är mycket långsammare än andra kryptovalutor. Det tar cirka 10 minuter att validera varje block.
 • Inflationsvaluta: Du bör också ta hänsyn till det Siacoin har inget tak, det vill säga detta altcoin har ingen keps. Detta återspeglas i det faktum att denna token är en virtuell valuta med inflationstendenser. För vissa är detta en nackdel på grund av volatilitet och låg kontroll över valutan.
 • Kommissionen för skapare: De flesta kryptovalutor ger ingen provision från skaparna av den. Enligt utvecklarna är att få en liten provision från varje transaktion ett sätt på vilket plattformen genererar intäkter för att utveckla framtida uppdateringar.
 • Plattform: Slutligen kan vi se det Siacoin fungerar på ett annat sätt när det gäller datalagring, eftersom här deltar varje nod genom att erbjuda värd- eller värdinformation. På det här sättet utnyttjar Sia bortkastat utrymme på användarnas datorer genom att erbjuda en belöning för det.

✨Teknik bakom✨

SIA, för att fungera, förenar olika typer av tekniker. Å ena sidan har vi Blockchain som fungerar genom en peer to peer-struktur och öppen källkod. Tillsammans med det har vi användningen av molnlagring som är kopplad till blockchain.

Med blockchain-länkad molnlagringsteknik kan användare hyra sitt utrymme och datorkraft till andra användare. På detta sätt erbjuds ett mycket mer tillgängligt boende eller lagring än de stora servrarna på marknaden.

på liknande sätt, SIA utvecklade sin egen Blockchain för att säkerställa bättre kontroll över blockchain. Således är det garanterat att kunna genomföra sina egna smarta avtal för att kunna länka användare på jakt efter informationshosting samt användare som vill vara värd.

Bland de algoritmer som används av SIA har vi Blake mining-algoritmen med hög Hash-funktion. Dessa användes för utvecklingen av Siacoin-token som används som betalningsform. Dessutom hittar vi Twofish-algoritmen som ansvarar för kryptering av användardata.

➡Mining✨

Siacoin-brytning görs annorlunda än andra kryptovalutor på grund av valutans natur och användningen av Blake-gruvalgoritmen. Även om processen är densamma, ta hand om att validera block och verifiera transaktioner, är processen mycket enklare och lättare.

För att bryta din egen Siacoin behöver du inte mycket kraftfull hårdvara, det räcker att använda din egen dator och en programvara som är inriktad på att bryta kryptovalutor från SIA. På det här sättet kan fler användare ta ansvar för att validera block och därmed tjäna en provision i utbyte mot sina tjänster.

siacoin

HereVar kan jag få dem? ✨

En stor fördel med Siacoin är att det är lätt att komma åt. Du kan ha dina egna Sia-kryptovalutor genom att bryta blocken vilket är enkelt, som vi redan berättade ovan. Om du känner till kryptovalutor är det utan tvekan det bästa alternativet.

Å andra sidan, om du inte vill bryta kan du köpa Siacoin i byte eller byta hus. Tänk på att användningen av denna virtuella valuta inte är så utbredd, så den är inte tillgänglig i alla börshus, även om den är i några av de mest populära. Tänk också på att de bara kan bytas mot andra kryptovalutor.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Siacoin: Allt du behöver veta»

 1. Daniela svar

  Detta företag betalar inte. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniela, tack för att du kommenterar Siacoin: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *