Status: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kryptovalutor som Status har blivit en viktig del av den digitala världen och utgör en ny väg för finansvärlden. Detta beror på att tekniken bakom denna virtuella valuta har gjort det möjligt att revolutionera det sätt på vilket ekonomin upprätthålls.

Status är en kryptovaluta och plattform som skapades i syfte att integrera ett stort antal funktioner och information på en enda webbplats. Detta för att skapa ett ekosystem som gör det möjligt att utnyttja virtuella valutor. Det är därför vi här berättar allt du behöver veta om Status.

Vad är status? ✨

Vi kan säga att Status är en plattform som har utvecklats för att ha olika typer av funktioner relaterade till Ethereum. Målet är att använda blockchain som ett sätt att integrera alla verktyg och därmed få ut det mesta av basen i en av de mest stabila kryptovalutorna.

Genom att använda Blockchain-teknik är det möjligt att garantera att plattformen fungerar, förutom att integrera ett P2P-system med öppen källkod. Tack vare användningen av Ethereum Blockchain uppnåddes en bättre operation med mer exakta optimeringar.

Medan Ethereums datablocknätverk användes, Actually Status har sitt eget nätverk som tillåter användare att vara ägare till sin egen information, förutom att de tillåter investeringar i deras SNT-token. På detta sätt tillåter det användaren att dra nytta av nätverket för båda plattformarna.

När det gäller funktionerna hittar vi integrationen av din egen webbläsare, plånbok och ett betalningssystem. Vi hittar också användningen av mobilfunktioner på Blockchain som gör det möjligt för användare att använda Dapps enkelt från vilken smartphone som helst. Detta gör det mycket mer tillgängligt.

status

➡ Fördelar med status✨

 • Antal funktioner som erbjuds: Utan tvekan är detta en av dess stora fördelar, eftersom Status inkluderar ett stort antal funktioner som plånbok, betalningssystem, egen webbläsare, användning av Dapps, informationslagring och till och med användning av NFC i dess framtida uppdateringar.
 • Användning av mobila enheter: Att jämföra status med Bitcoin har nackdelen att du behöver en kraftfull dator för att kunna använda den. Istället, Status har en optimerad design som gör att du kan använda denna kryptovaluta på mobila enheter, vilket gör den mycket mer tillgänglig och lättare att använda.
 • Tredjeparts nätverk: Även om Status inte har ett Blockchain-nätverk som andra virtuella valutor, har det en optimerad design. Statusplattformen fungerar genom Ethereum blockchain vilket gör dess drift mycket mer stabil tack vare den teknik som stöds av Ethereum.
 • Transaktionshastighet: En av de stora fördelarna med att använda Ethereum blockchain är att den har en mycket bra transaktionshastighet. Status har samma fördel, som utmärker sig för att vara väldigt snabb i den tid det tar att bearbeta alla operationer.
 • Stabila mynt: En annan skillnad som måste beaktas är antalet kryptovalutor eller mynt som finns tillgängliga på marknaden. Detta eftersom det kan sägas att Status är i mitten, att det inte har många eller få mynt i omlopp. Mer än vissa valutor, men mindre än andra.
 • Ett mynt i ett annat: Slutligen är det värt att nämna det Status fungerar som en Ethereum-klient, det vill säga det är en kryptovaluta inom ett annat kryptovalutasystem. Naturligtvis är driften av båda helt oberoende, liksom dess värde och dess verktyg.

✨Teknik bakom✨ 

Även om allt kan sammanfattas eftersom Status fungerar på Ethereum Blockchain är det inte så enkelt som det verkar. För att genomföra detta samarbete var det nödvändigt att använda en Hardwallet som gör det möjligt att hantera Ethers, Status Coins, bland annat tokens baserat på ERC20. Allt från din mobil, även utan internetanslutning.

Genom att fokusera på mobila enheter, Denna plattform innehåller en rad optimeringar för dess kod och funktion. Också genom att ha en anslutning till Ethereum blockchain, Tillgång till olika typer av applikationer garanteras, till exempel:

 • Styrningssystem: Detta gör det möjligt för användare att fatta beslut relaterade till nätverkets framtid med ett gratis röstningssystem.
 • Pushnotifikationer: Det finns inget mer irriterande än att ta emot oönskade aviseringar på din mobil. Denna Dapp låter dig hantera push-aviseringar för att välja vilka som ska tas emot.
 • Röstsystem "signalering": För att förenkla processen låter den här funktionen dig rösta om innehållet genom gillanden.
 • Discovery-funktion: Denna funktion fungerar som ett slags radar som låter dig hitta närliggande statusanvändare.
 • Messenger-tjänst: Förutom att göra betalningar och skicka smarta kontrakt kan du använda den för att chatta med andra användare.

➡Hur kan jag få dem? ✨

Du bör veta att SNT-gruvdrift inte är möjligt eftersom den maximala mängden token redan har ställts in och säljer en del i ICO. På samma sätt distribuerades en serie valutor till marknaden, förutom att andra förvarades i reserver för att frigöras lite efter lite.

Det bästa sättet att ha egna SNT-mynt är att köpa dessa kryptovalutor. Eftersom du är ganska populär kan du enkelt hitta dem i olika utbyteshus. Det stöder också olika par som ETH och BTC, även om det inte stöder fiat-pengar.

status

➡Är det ett bra alternativ? ✨

Även om Status kan vara ett mycket framträdande alternativ i kryptovalutvärlden, särskilt på grund av dess optimering för mobiltelefoner, är denna valuta fortfarande okänd.. Och faktum är att experterna fortfarande inte kan avgöra om utsikterna är bra eller dåliga, särskilt på grund av dess uppåtgående trend.

För närvarande och med att se de verktyg de erbjuder visar det sig vara ett bra alternativ för dem som letar efter en virtuell valuta som hanteras med enkelhet och från mobilen. Det är därför idealet är att följa upp Status för att se hur det utvecklas.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Status: Allt du behöver veta»

 1. glans svar

  Detta företag betalar inte. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luci, tack för att du kommenterar Status: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *