Telcoin: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Telekommunikation har blivit en av de viktigaste teknikpelarna eftersom de flesta innovationer fokuserar på detta område, till exempel Telcoin. Det är därför det inte borde förvåna oss att se fler och fler förändringar i denna sektor.

En av de mest lovande verkar vara ankomsten av virtuella valutor eller kryptovalutor till telekommunikationssektorn. Ja, även om det verkar otroligt verkar Telcoin vara den första indikationen på den här funktionen som kan vara mycket lovande. Det finns till och med de som kallar det nästa Western Union för att skicka pengar.

Möt Telcoin✨

Telcoin har kommit med ett tydligt förslag att vara nästa plattform och kryptovaluta i telekommunikationsföretagens värld. Och det är att erbjudandet fokuserar på att erbjuda alternativ för att göra betalningar, internationella överföringar och andra verktyg enkelt och snabbt med hjälp av token och din mobil.

Baserat på blockchain-teknik fungerar Telcoin med Ethereum Blockchain. Liknande, Dess kryptovaluta har ERC20-token som huvudsystem, vilket är välkänt i världen av virtuella valutor för sin effektivitet.

Vi kan säga det Målet med Telcoin är i första hand att tillåta drift av kryptovalutor från din mobil genom att inkludera betydande förbättringar av systemet. Även om detta inte förblir så, eftersom Telcoin föreslår införandet av nya verktyg som möjligheten att göra betalningar, överföringar eller telefonladdningar från sin Blockchain.

Beläget i Tokyo är Telcoin ett av löftena i telekommunikationsvärlden, åtminstone ur betalningssynpunkt. Detta beror på att det är ett av banbrytande projekt att förena både användningen av en kryptovaluta och en mobil betalningsplattform.

Telcoin

Skillnader mellan Telcoin och andra valutor✨

 • Verkliga applikationer: Ett perfekt exempel på hur en kryptovaluta måste hitta riktiga applikationer för dagens värld ser vi i Telcoin. Medan Bitcoin, till exempel, förblir abstrakt och spekulativt, har Telcoin redan konkreta applikationer som gör användningen verklig.
 • En kraftfull konkurrent: Förutom att se lovande ut som en virtuell valuta- och betalningsprocessor med många mobila verktyg. Telcoin verkar också vara en stark konkurrent för dominerande plattformar på penningöverföringsmarknaden som MoneyGram eller Western Union.
 • Mycket låga uppdrag: En annan punkt i Telcoyons fördel är det faktum att dess provisioner är riktigt låga. Om vi ​​jämför den här valutan med andra kan vi se hur dess driftskostnad visar sig vara mer gynnsam för användarna, eftersom de provisioner som tas ut är ännu mer konkurrenskraftiga än Western Union.
 • Kontroll över valutor: För att säkerställa myntens stabilitet har denna plattform skapat en progressiv release av dem. På detta sätt förväntas det att så småningom kommer alla TEL att släppas med en hastighet på 5% varje år under en period av 10 år.
 • Transaktionskapacitet: Denna punkt involverar direkt två konkurrenter, Ethereum och Bitcoin. Ethereum blockchain, jämfört med Bitcoin, är snabbare och har en större kapacitet, vilket indirekt gör Telcoin Blockchain mycket snabbare, effektivare och framför allt bättre än Bitcoin.
 • Exklusiva funktioner: Jämfört med andra kryptovalutor, TEL erbjuder exklusiva funktioner, eftersom det innehåller alternativ som Cryptosphere Roaming. På samma sätt förväntas det lägga till verktyg som betalningar för virtuell valuta för turister från hela världen. Dessutom förväntas återbetalningsstöd för användare.

Vad är dess funktion? ✨

Driften av Telcoin kan vi säga är uppdelad i tre delar, den första är Blockchain, den andra är den för Telcoin API: er och den tredje delen är i en extern infrastruktur, där telekommunikationsallierade kommer in.

Tack vare Ethereum Blockchain och dess symbol har vi de baser som krävs för att genomföra finansiella transaktioner och operationer. Telcoin API låter dig integrera, genom en serie programvarukoder, de olika delarna. Det är så Blockchain kommuniceras med användarna och resten av infrastrukturen som utgör denna plattform.

Å andra sidan har vi en tredjeparts infrastruktur som ansvarar för att tillhandahålla tjänster såsom integration med banker och mobila plattformar. På samma sätt blir den interna infrastrukturen en pelare när man söker skalbarhet och integrerar olika mobiloperatörer.

Token-distributionsmodellen är enkel. Telcoin skickar tokens eller virtuella valutor till operatörerna medan de ansvarar för att distribuera dem till användarna. På detta sätt är TEL beroende av operatörerna som ett slags mellanhänder mellan TEL och användaren.

Ow Hur har TEL-mynt släppts? ✨

Som med många av de relativt nya virtuella valutorna, Telcoin är inte tillgängligt för gruvdrift. Och det är att en procentandel av dessa kryptovalutor lades ut för försäljning under sin offentliga finansiering, medan en annan del gradvis kommer att släppas på marknaden.

För att ha TEL-mynt kan du använda de viktigaste börserna på marknaden. Detta beror på att många av de viktigaste börshusen i världen har denna typ av kryptovaluta tillgänglig. Således är det enklare än du tror att ha din egen TEL.

telcoin

➡ Är det värt att satsa på Telcoin? ✨

Det korta och enkla svaret är ja. Detta eftersom Telcoin och hur det integrerar kommunikation, teknik och kryptovalutor verkar vara mer än lovande. Det räcker att komma ihåg framträdandet som dessa sektorer har i världen idag.

Vi rekommenderar att du följer Telcoin noga, eftersom deras planer är mer än ambitiösa och fyllda med lovande funktioner och fördelar för användarna. Därför kan det vara ett bra beslut att stanna vid sidan av sidan och förväntningar så att det ögonblick som denna kryptovaluta är 100% validerad, gå till det.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Telcoin: Allt du behöver veta»

 1. Thiago svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thiago, tack för att du kommenterar Telcoin: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *