Har du problem med din mäklare?

Låt oss gissa, har du blivit kontaktad eller lämnat dina uppgifter och kontaktats av ett investeringsbolag? Affären har varit supergod, men nu kontaktar de dig inte så ofta längre, eller kan du inte ens kontakta dem längre?

Det ovannämnda problemet är mycket frekvent, problem med kommunikationen med värdepappersföretagen. Av den anledningen har vi skapat det här avsnittet. I samma avsnitt kan du lämna en kommentar som förklarar problemet du har med din mäklare, vare sig det är ett kommunikationsproblem eller något annat slag.

Mäklarens kundtjänst
Kundtjänst, ett återkommande problem hos värdepappersföretag

Var noga med att lämna webbplatsen för det företag du för närvarande arbetar med i din kommentar och vi kommer att försöka hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Om du har andra frågor eller vill kontakta oss kan du alltid kontakta oss via vår kontaktavsnitt.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om du till exempel vill hitta information om en mäklare kan du se vår recensioner avsnitt och leta efter företagets namn, om företaget inte finns i vår lista över recensioner, lämna oss en kommentar till företagets webbplats och dina frågor så gör vi en översyn på kortast möjliga tid.

Kom ihåg att skriva meddelandet på ett förståeligt sätt och utan att använda vulgärt språk eller förolämpningar så mycket som möjligt. Försök att förklara problemet på bästa möjliga sätt.

Vi vet att du ofta skäms för att förklara vad som har hänt dig, men vi rekommenderar också att du delar din erfarenhet, kom ihåg att många människor har räddats från att investera i bluffmäklare, bara genom att ha läst erfarenheter av andra människor som du. Det är av avgörande betydelse att om du har problem med din mäklare, med företagets rådgivare, säger du det så att vi kan förhindra att fler arbetar med företaget i fråga.

Annonsera med oss

43 kommentarer om «Jag har problem med min mäklare»

 1. Jenny Luz Zevallos Alfaro svar

  Hej, jag är från Peru, jag heter Luz, mitt problem är med orotrader, han frågade mig 200 dollar för min registrering och för två dagar sedan svarade tvätten inte på mig, han skickade min information och fick mig att signera ett dokument som han skickade mig, jag vill få tillbaka mina pengar, som jag gör om jag kan hjälpa dig snälla-

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jenny, signera inte någonting och försök säkerhetskopiera de betalningar som gjorts, säg att din bank eller ditt kort lurades och skicka inte någonting som är signerat till Orotrader, Orotrader-mäklaren är en SCAM, de behåller dina pengar och returnerar dem inte. Skicka inte mer pengar, vad de säger är en lögn. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Låt dem inte komma åt din dator med ANYDESK-PROGRAMMET, DE STALAR PERSONUPPGIFTER OCH LÖSENORD FRÅN DATORN.
   Verklig adress för sina kontor: Edificio El Greco, Av. Insurgentes Sur 105, Roma Sur, Cuauhtémoc, 06600 Mexico City, CDMX, Mexiko. (GÅ TILL KRAV TILL PENGARNA). Klicka för att se Adress

   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/orotrader-valoracion-comentarios/
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Tid och hastighet är viktigt.

   hälsningar

 2. Luis svar

  Hej god natt, vad tycker du om ontega.com-mäklaren?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för informationen, vi har lagt till mäklaren i vår lista och vi arbetar redan på en recension om Ontega som snart kommer att vara klar. Vi kommer att meddela dig på samma sätt.

   Gör ingenting för tillfället, det har inte ett gott rykte.

   hälsningar

 3. Karen Fernandez svar

  Hej, kan du hjälpa mig att berätta hur jag får tillbaka mina pengar, jag tror att jag har blivit lurad eller om någon har någon erfarenhet av axedo.co, snälla hjälp mig

  tack

 4. Miguel svar

  Hej,
  Mäklare: roinvesting .com / es
  Jag skulle vilja ha åsikter.

 5. Berto svar

  Hello Global Markets har lurat mig 9550 euro, en viss Julio Alba, en stor bedragare och lögnare, erbjuder dig ett erbjudande från investeringsskyddsföretaget i 24 timmar, om du vinner, vinner du, om du förlorar, kommer de att ersätta det, det är allt falskt, han gör det bara så att du lägger över 10000 XNUMX dollar, då får han dig att förlora allt tills du blir förbannad och berätta för honom att vad du har kvar av pengar kommer att få tillbaka, då går han från att ringa dig varje dag för att sluta ringer dig och inte kan återvända för att komma i kontakt med dem, eftersom tel. Schweiz som han kallar dig från är enkelriktad och svarar inte på dig igen.
  Vissa professionella bedragare har skapat en investeringswebbplats där allt är fiktivt och de är dedikerade till att fånga de oförsiktiga så att de lägger pengar för att förlora allt, alltid genom betalningar till konton som inte finns i deras namn och som stängs så snart pengarna kommer , Om du betalar med kort är det till ett konto i Kina, som, precis som alla betalningsmetoder, är penningtvätt.
  Jag rekommenderar det inte till någon, några hjärtlösa och olyckliga som utnyttjar bra människor som litar på andra. Tills du inser det.

 6. Jose Lopez svar

  Inom finansika, tillsammans med Fernando Diaz och Guillermo Araujo, fick de mig att förlora min investering medvetet och lämnade min balans på noll, och nu fick de mig att investera mer med löfte om att hjälpa mig att återhämta mig mer än vad som var förlorat, och de vill bara att jag ska skicka mer pengar till dem, och de har inte hjälpt mig att få tillbaka det jag tappade.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, vi rekommenderar att du lämnar din kommentar till avsnitt om Financika, så att du har större synlighet.

   hälsningar

 7. Wando Eustquio Ferreira svar

  På sex månader har jag inte kontakt som analytiker för minha conta i Finmarkfx, jag länkar och de deltar inte eller analytiker länkar mig inte mer eller pengar kontinuerligt på MT4 -plattformen, få operationer på plattformen, jag har inte åtkomst till webbplatsen för Finmarkfx inte längre Som ett alternativ för att gå in på ingen webbplats kan jag inte se minha mot Finmarkfx.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Wando: ”För sex månader sedan kan jag inte kontakta analytikern på mitt konto i Finmarkfx, jag ringer och de svarar inte, analytikern ringer inte längre till mig, pengarna fortsätter på MT4-plattformen, ja, handla på plattformen, jag kan inte längre åtkomst till Finmarkfx-webbplatsen Alternativet att öppna webbplatsen, jag kan inte se mitt Finmarkfx-konto. "

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Wando, tack för att du delar din erfarenhet med finmarkfxKommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Försök att ringa dem från ett annat nummer eller e-post.

    hälsningar

 8. gilberto svar

  För att vara registrerad i investering kontaktades jag av umarkets-bedragarna, de har logotypen bredvid
  andra erkända mäklare. De är nu licensierade i Saint Vincent och Grenadinerna.
  När jag begärde uttag från kontot lämnade de mig saldot på noll.
  en månad och de svarar inte på chatt, e-post eller telefon.
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  uppenbarligen har de allt under kontroll, de blockerar bara lurade.
  När jag läste negativa kommentarer hade jag redan gått in på denna plattform. Nu tror jag att det inte finns något att göra.

 9. JORGE AGUER SANTIAGO svar

  ATT LÄSA KOMMENTARERNA JAG ÄR EN MER FÖR BEDRÄCKADE, I MITT FALL MED OLYMPIA-MARKNADER OCH AV LEON GUTTIS HAND, FÖR NÄR JAG BÄR DEM ATT AVBRYTA MITT KONTO OCH ATT DE ÅTERBETALAR MIG PENGAR BETALDA MED VISAKORT, DE LÖVER INTE LÄNGRE HAR KONTAKT MED MIG SVAR Mina E. POSTAR. DU RÅDER ATT KONTAKTA FÖRETAGET OCH JAG HAR GJORT DET MED POSTEN TILL FÖRETAGETS UPPGIFTER UTAN NÅGOT SVAR. Jag ber dig om råd innan du inleder rättsliga åtgärder. TACK SÅ MYCKET.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, för större synlighet och interaktion ber vi dig att lämna din kommentar i Olympia Markets avsnitt, och vi kommer att svara på dina frågor eller problem.

   Hälsningar.

 10. elena svar

  Hej, jag gjorde en begäran om återbetalning av mitt globalix-konto eftersom min chef skulle sätta mig på rätt spår, utan att veta någonting om dem. Jag lyckades göra begäran om uttag de svarade med ett e-postmeddelande som sa att jag på 5 arbetsdagar var De skulle returnera det i mer än en månad av detta och ingenting, och posten returnerar det till mig Jag kan inte kontakta dem.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Elena, för större synlighet av din kommentar rekommenderar vi att du lämnar din erfarenhet och / eller tvivel i avsnitt om Globalix.

   Hälsningar.

 11. julia svar

  Dagen i april 2019 med vilseledande manövrar, säger att efter att ha gett 200 euro och 200 till tillbringade de 6 månader och de ringde mig och berättade det oförutsägbara att jag har vunnit 4410 euro och att han ger det till mig med mitt kort, jag har inte ens en jävla aning om detta, jag ger mitt kort mina nummer, och efter ett tag trodde jag att det var sant jag ser mitt kreditkort och jag hade tagit ut allt, och hur betalar jag nu 4410 euro från min kredit kort? Han ringer mig inte, jag kan inte kontakta honom, han är en maffia.
  En skam och läser kommentarerna, denna mafia passerar fantastiskt från oss alla.
  vet någon hur man stämmer dem? hur man sänker dem?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Julia, om du hänvisar till Obsbit, så att din kommentar har större synlighet och för att kunna interagera med andra kunder, rekommenderar vi att du delar din erfarenhet i avsnittet om Obsbit.

   Hälsningar.

  • John svar

   Om någon har lurat dig Invest Group har jag information

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Juan, menar du MMT Investing Group? Eller vilket företag?

    Hälsningar.

  • Olga Elizabeth svar

   Jag är Isabel Poblete Tamargo och vill att du kontaktar mig för att återaktivera Olympia Markets-kontot

 12. BRAHIAN ANDRES COY VARELA svar

  GOD DAG
  Jag överförde mitt kapital till 100'EXTRA för två veckor sedan, jag har inte tecknat kontrakten, vad kan jag göra? Tappade jag mina pengar? Jag rörde mig inte med dem i väskan.

 13. sandra svar

  Jag investerade i FXLATAM-plattformen, mäklaren ringde mig inte igen när han insåg att han inte längre hade mer pengar att investera. Jag försökte få pengarna från plattformen men det är omöjligt, du lämnar meddelanden och de säger att de skickar ett e-postmeddelande som aldrig kommer in. Du kan hjälpa mig att återvinna kapital eller rekommendera någon som kan hjälpa mig. Jag satt kvar med en skuld som kostar mig att möta. Från redan tack så mycket

 14. Hesekiel svar

  Hej, var försiktig med dessa tjuvar, de utnyttjar oerfarna människor som börjar och får dig att gå i skuld med dina kort, och det är en lögn att deras kontor ligger på en ö.
  De finns här i Mexico City.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ezequiel, vilket företag pratar du om?

   Hälsningar.

 15. mario byster svar

  -BEDRIFTSVARNING (LUXEMBURG OFFSHORE BANKING)
  -God morgon, jag är Mario Bustos, och min erfarenhet av Luxemburg var inte lika bra som många i detta forum ... Om du vill veta vad som är deras sätt att arbeta som de använder för att bluffa människor som gör investeringar på den här webbplatsen, lämna dina kommentarer med din e -post så svarar jag så snart som möjligt ... Jag har ljudböcker om vad de har för strategier för få mer pengar från de förmodade investerarna och jag säger antaganden eftersom kontona är fiktiva, "det vill säga att de inte existerar." Det är inte en reglerad mäklare och om du ska investera dina pengar på denna webbplats tänk noga innan du gör det.
  Du kan räkna med material som jag har för att hjälpa dig att identifiera dessa karaktärer; Jag har ljud från dem som Francisco vatssi, Daniel Guerrero, Jasson, Nathan Basauri och andra, jag har också skärmdumpar av konton för olika lurade personer och kontrakt som får dem att skriva på dem ...
  Även de strategier de använder inte bara för att de ska investera för första gången utan också de förslag som de lägger för att återinvestera med löftet att öka sina pengar snabbare.
  -Låt dig inte luras, de är bedragare och de är mycket tydliga med sina mål, att få ut sina pengar med löften; När de väl fått det, arbetar de med sina konton så att kapitalet stiger snabbt och det är då de uppmuntras att investera mer för att gå in på silkesvägen, oljealternativen, gå in på offshore -konton med löften om otroliga fördelar. Från och med då är deras handlingar följande: Om du inte investerar och ber att ta ut pengar, är svaret negativt, om du insisterar, frysa dina konton tills du investerar igen, försvinna sedan och stäng dina konton, så att du inte har tillgång till att se dina pengar. Att enligt dem är dina, då försvinner de ett tag och om de dyker upp igen är det att erbjuda dem en otrolig möjlighet att återfå sitt kapital och få dem att aktivera och se dem växa (ljuga) de är bara kommer att be om en ny investering och sedan försvinna en till ...
  [e-postskyddad] ... en reflektion: aldrig investera det som är viktigt för dig, om du gör det är det pengar som är kvar eller som du tänkte investera i något eller som du kan spendera utan att påverka ditt dagliga liv ... och kom ihåg investeringar är riskabla i sig, och dessa karaktärer gör dem ännu mer. Försök också se till att om de gör det kan de ta ut sina intäkter, det huvudsakliga målet för en investerare är att öka sitt kapital och kunna göra eller avyttra det när de vill.
  Utan mer hälsar Mario Bustos dig mycket vänligt

 16. Judith svar

  Någon har verkligen vunnit eller de är bedragare för jag tror att mer än något hände flera av oss och jag tror att de stal det vi investerade och våra rådgivare försvann

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Judith, vilket företag menar du? Kan du skicka din webbplats till oss?

   En hälsning.

 17. MARIA svar

  Jag har väntat i tre månader på att GRATIS MONEY-mäklaren ska ge tillbaka pengarna men de ger mig inget svar. Jag vet inte hur jag annars ska göra för att få tillbaka pengarna

 18. jose castellanos castellanos svar

  Hej god eftermiddag.
  Jag fyllde i formuläret för att dra tillbaka min investering med itrader för en månad sedan och de har fortfarande inte returnerat det till mig, vad kan jag göra för att göra mitt klagomål.
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, vi rekommenderar att du lämnar din kommentar (och även läser resten av kommentarerna) på avsnittet iTraderHälsningar.

 19. Nelson Jara Padilla svar

  Jag har slutat ha kontakt med min mäklare, Fernando Díaz, som arbetar i Financika, vad mer, mitt saldo visas vid 0 och ingen tar ansvar för att informera varför det hände, jag förlorade mina 1000 investeringsdollar, snälla, jag behöver akut hjälp, jag jag är från Ecuador.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Nelson, tack så mycket för att du delar med dig av dina erfarenheter, du bör kommentera avsnittet om FinancikaHälsningar.

 20. JUAN CARLOS ESQUIVEL ARCEO svar

  Tyvärr är bulliontrade24

 21. JUAN CARLOS ESQUIVEL ARCEO svar

  god morgon
  Jag har problem med den här bulliontrader24.com-plattformen, kan någon ge mig information om det, tack så mycket.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan Carlos, tack så mycket för din kommentar, är du säker på att det är rätt webbadress? Vi har inte kunnat komma in på den webbplatsen. Kontrollera om det är korrekt eller inte.

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *