Tether: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Medan kryptovalutor som Tether har ett stort antal element för att klassificera dem som en stor innovation och teknikutveckling. Vi kan också hitta några svaga punkter i dem, till exempel låg skalbarhet. Men av alla är volatilitet kanske den svagaste sidan av digitala valutor.

Och det är att vi en dag kan se en kryptovalutahandel över 10 dollar och plötsligt föll den till exempel till 2, och sedan steg den igen till 30. Det är därför vi idag berättar om Tether, den som lovar vara den mest stabila kryptovaluta på marknaden.

▶ Vad är Tether?

Tether är en kryptovaluta som skapades i syfte att underlätta transaktioner mellan kryptovalutor och minska deras volatilitet. För att göra detta använder den som en strategi skapandet av en 1 till 1 paritet med dollarn.

Genom användning av Blockchain-teknik är det möjligt att få Tether att fungera för transaktioner och betalningar. Det är inte nödvändigt att byta USDT till en annan virtuell valuta, eftersom denna valuta tillåter direkt utbyte av fiat-pengar.

På detta sätt kan man säga att en Tether kommer att motsvara en dollar eller något annat fiat-pengarpar. Således kommer processen att byta dollar mot virtuella valutor att bli mycket enklare och fungera som bara en annan konventionell valuta med sin egen växelkurs.. Dessutom förväntas detta mynt ha stort stöd när det gäller par.

I slutändan förväntas Tether vara ett av de mest effektiva sätten att stoppa valutainstabilitet. Att ha en en-mot-en-paritet kommer inte bara att minska volatiliteten, det ger också användarna säkerhet och säkerhet.

tjuder

▶ Skillnader mellan Tether och Bitcoin

 • stabilitet: Genom att ha stöd av riktiga pengar eller fiat-pengar får valutan mycket större stabilitet, eftersom den inte beror på koder och användarnas arbete. Således undviks volatiliteten som valutor som till exempel Bitcoin kan ha.
 • Par: En annan punkt som du bör ta hänsyn till är att Tether har par av alla slag, till exempel dollar eller euro. På samma sätt fungerar det som en valuta på valutamarknaden och är föremål för marknadspriser.. När det gäller Bitcoin händer detta inte, eftersom det inte har någon paritet med riktiga valutor.
 • Blockchain: Tether, som de flesta kryptovalutor, är baserat på Blockchain-teknik. I det här fallet finner vi att blockchain som används inte är vår egen utan är en del av Litecoin blockchain som använder den senaste och snabbaste tekniken.
 • Transaktionshastighet: Tack vare införlivandet av Litecoin Blockchain i Tether förbättras transaktionshastigheten avsevärt. Detta innebär att nätverkets kapacitet att bearbeta operationer blir större genom att flytta fler transaktioner på mycket kortare tid.
 • Uppdrag: När det gäller operationer mellan kryptovalutor eller i din plånbok debiterar Tether inte provision för det som Bitcoin gör.. Där vi kan hitta kostnader, även om dessa är låga, är det i utbyte av kryptovalutor till fiat-pengar. Detta gör USDT mycket billigare att använda än andra valutor.
 • transparens: För många är detta en av de mest kritiska skillnaderna när det gäller Tethers verksamhet. Och det är det, jämfört med många kryptovalutor, Tether ger tydlig månad till månad information om din balansräkning. Även om information som penningreserver ännu inte har avslöjats för sin paritet.
 • Mer Token än kryptovaluta: Slutligen borde du veta att Tether inte alls är en kryptovaluta. Detta beror på det faktum att det fungerar mer som ett slags växelfordon i transaktioner, varför många anser att det är en token.

▶ Teknik som stöd 

Att jobba, Tether föddes under Bitcoin Blockchain som tillät det att växa tills det nådde en punkt där det krävdes större kapacitet genom att flytta till Litecoin Blockchain. Denna förändring gjorde det möjligt för honom att revolutionera hastigheten på sina transaktioner genom att öka sin kapacitet.

Anslutningen till Blockchain är mycket viktig, eftersom det gör det möjligt att göra operationer, ändringar, transaktioner och mer. För att ansluta använder Tether programvara med öppen källkod som kallas Omni. Detta protokoll ansvarar för att länka Tether-användare till Litecoin blockchain.

Tether-tokens fungerar genom ett slags innehavare eller digitala tillgångar, eftersom de lagrar värden för riktiga pengar. Efter ett hack som denna virtuella valuta led, infördes en del algoritm och Scrypt-förändring som använde Litecoin. Det beslutades också att använda en Hardfork för att tillfälligt lösa problemet.

Tether

▶ Hur kan jag få mina egna tethers?

Om du vill skaffa Tether-mynt bör du veta att det enda alternativet är att köpa dem, eftersom det inte är möjligt att bryta dem av myntens natur. Och det är att genom att inte lagra värde som sådant kan du inte ta emot dem för gruvdrift eller utföra någon uppgift.

Att vara relativt populär och för sitt värde som ett förhandlingschip, Du hittar Tether i många byteshus eller börser, även i de mest populära i världen. Detta gör det lättare att få dessa virtuella valutor, du går bara, köper dem och det är det. De finns också i många par.

▶ Är det värt det?

Även om informationen om pengar och hur Tether stöds med riktiga valutor inte är så tydlig ännu, verkar detta mynt ha en viss popularitet på marknaden.. Man hoppas att detta kommer att få ett slut på valutafluktiliteten.

Dessutom är dess prestanda som en valutaväxling mycket effektiv så det är troligt att den snart kommer att få mycket större relevans på globala marknader och på lokala marknader. På detta sätt kan Tether bli en relevant kryptovaluta på marknaden på grund av dess 1 till 1 paritet med fiatpengar.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Tether: Allt du behöver veta»

 1. Maria Alejandra svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej María Alejandra, tack för att du kommenterar Tether: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *