Handel: Bästa plattformar 2023📊

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Att investera, enligt experter, är det bästa sättet att generera välstånd, eftersom det inte är nyttigt att ha besparingar om de hålls under madrassen. För att hjälpa dig att investera på ett mycket enklare och enkelt sätt finns det handelsappar som ger dig alla dessa verktyg till hands.

Här kommer vi att berätta vilka som är de bästa handelsapplikationerna, vilket hjälper dig att enkelt investera i det här nya året. Således kommer du att kunna ta med dig alla finansiella instrument och produkter, såväl som din investeringsportfölj för att kunna veta hur det går vart du än är.

Skäl att investera via appar✨

 • Alltför lätt: Mobila applikationer erbjuder mycket användbarhet när man investerar, Eftersom du har alla verktyg i handen så enkelt att du använder en app som Instagram. På så sätt behöver du inte komplicera ditt liv med besvärliga plattformar.
 • 24/7 drift: En annan stor fördel som dessa mobilapplikationer ger dig är att det praktiskt taget inte finns några begränsningar när det gäller scheman. Du kan sköta dina investeringar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan så att du inte behöver vänta på att plattformen ska öppnas, till exempel.
 • Meddelanden på din mobil: Om du är en av dem som försöker hålla dig uppdaterad om finansiella trender och världsnyheter, är utan tvekan apparna att investera i handel det bästa alternativet. Meddelanden når din mobila enhet med de bästa nyheterna och de viktigaste uppgifterna som du bör ta hänsyn till när du investerar.
 • Några klick: Slutligen bör du veta att användningen av dessa applikationer är mycket enkel, eftersom bara några klick räcker för att göra denna typ av investering. Således behöver du inte komplicera ditt liv med ett gränssnitt som är svårt att förstå.

Handel✨Fördelar med handel från din mobiltelefon✨

 • Du kommer att ha mycket större rörlighet eftersom du enkelt kan ta din handelsplattform med dig. Det bästa är det Det här är lättare än att ta med sig din bärbara dator.
 • Det är gratis, Du behöver inte betala någon typ av prenumeration för att använda mobilapplikationen.
 • Du kommer att kunna göra förhandlingar på några få klick, så snabbt som att skicka ett meddelande via WhatsApp eller ladda upp en bild till Instagram. Nästan omedelbar!
 • Du får varningar om förändringar på marknaden, upp- och nedgångar för dina investeringar, prisförändringar och till och med om nyheter och trender att följa.

✨Nyttdelar med handel på din mobiltelefon✨

 • Du måste ha en bra internetanslutning, samt att ha tillräcklig lagringskapacitet för att installera applikationen.
 • På samma sätt bör du veta att inte alla funktioner är tillgängliga i mobilversionen. Displayen är också lite annorlunda jämfört med en dator.

Funktioner som de bästa apparna ska ha✨

Om det du letar efter är en app för handel, se till att den har dessa egenskaper.

 1. säkerhet: Det måste ha ett datakrypteringssystem samt ha minst ett lösenord eller autentiseringsmetod för att ange det.
 2. Demo: Som i datorversionen måste du se till att du har ett demo-konto för att lära dig hur du använder det.
 3. Minsta skillnader: Du bör också se till att skillnaderna mellan appen och datorversionen är minimala, för ju mindre desto mer komplett är appen.
 4. Appens vikt: Se till att det är en lätt applikation, det vill säga att den inte förbrukar mycket lagringsutrymme.
 5. Systemkrav: Verifiera att den här appen är kompatibel med versionen av ditt operativsystem och enhetens maskinvaruegenskaper.
 6. utformning: Du bör inte förbise designen av appen, eftersom den måste vara enkel och lätt att använda med snabb laddningstid.
 7. Meddelanden: Slutligen rekommenderar vi att du är uppmärksam på aviseringarna, om den här appen ger dig möjlighet att anpassa dem eller inte.

Handel

✨Bästa handelsappar✨

 • Plus500 Trader App

Plus500 är inte bara känt för att vara sponsor för Atlético de Madrid, det är också känt för sin handelsapp som är väldigt lätt att använda. Klassificeringen av dina finansiella produkter är tydlig och den har många verktyg att använda.

 • xMobile av XTB

Känd för att vara en av de bästa handelsplattformarna i Spanien, XTB ger dig tillgång till mer än 1,500 XNUMX finansmarknader från din mobil. Dessutom innehåller den en ekonomisk kalender så att du är uppdaterad med trender och förändringar på den globala finansmarknaden.

 • eToro

En av mäklarna som kom med ett viktigare digitalt erbjudande är eToro. Det är därför Vi kan hitta ett stort antal verktyg i appen, som tillgång till mer än 1,000 investeringsmöjligheter. Du kan också använda funktionen för att kopiera portföljer och investeringar.

 • Naga Trader

Naga mobilversion, Denna applikation har en design som liknar Facebook, eftersom den låter dig visualisera i realtid vad andra användare publicerar. Den har ett avsnitt med fokus på nyheter med data och statistisk analys, samt ett bloggavsnitt i menyn.

 • MT4- och MT5-appar

MT4- och MT5-plattformarna är kända för att vara en plattform för flera mäklare som gör det möjligt för olika mäklare att handla på ett ställe. I det här fallet ger MT4- och MT5-apparna oss åtkomst till olika mäklare, även de som också har sin egen app.

 • jForex App av Dukascopy

Om det du letar efter är en app som är komplett, utan tvekan den här appen Dukascopy är ett bra alternativ på grund av det stora antalet verktyg som det erbjuder. Du får tillgång till teknisk analys av data, offert, diagram, kalendrar, nyheter och mycket, mycket mer, så att du kan göra bättre investeringar.

 • TD Ameritrade Mobile och Mobile Trader

Slutligen, Vi hittade den amerikanska mäklaren TD Ameritrade som erbjuder två applikationer: TD Ameritrade Mobile och Mobile Trader. Dessa appar anses vara riktiga kopior av webbplatsen, även om vissa verktyg är begränsade eftersom de var utformade för tillfälliga investerare.

 

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «Handel: Bästa plattformar 2023📊»

 1. Jose Manuel svar

  Investera inte i euroxn, de har lurat mig 16367,40 2000 euro och de ber mig om XNUMX XNUMX euro för att få tillbaka det och fortsätta verka, det är en företagsbluff som ett stort slott, lägg inte in ett öre

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose Manuel, tack för att du kommenterar EuroXN. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan kontrollera deras recension och kommentarer här: EuroXN

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Jose Manuel svar

  XGlobalFin Hej, är detta företag pålitligt?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose Manuel, tack för att du kommenterar XGlobalFin. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Carlos Colque Grajeda svar

  Kan du lägga upp en lista över bluffmäklare? det skulle hjälpa snabbare att identifiera dem.

  tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, vi tänker inte låta dem fortsätta att bedrägera, vi får inte eliminera dem, allt måste lämnas och det är välkänt så att de inte kan fuska längre.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *