Vechain: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Ankomsten av teknik och kryptovalutor som Vechain har gjort det möjligt för oss att njuta av ett stort antal funktioner och fördelar idag. Ett perfekt exempel finns i användningen av internet för att förbättra processer i vårt liv eller lägga mer information till hands.

Vechain vet att Internet of Things är en av de viktigaste innovationerna, som tillsammans med Blockchain kommer att förändra världen. Det är därför de lovar oss att skapa en unik app som låter oss spåra en stormarknadsprodukt till dess ursprung bara genom att spåra den.

▶ Vad är Vechain exakt?

Vechain kan betraktas som en nästan märklig, eftersom det är en kryptovaluta, en app och också en app som låter dig skanna dina produkter för att spåra dem till deras ursprung. I grund och botten är det en plattform som fokuserar på att följa en produkts livscykel, som innehåller tre innovativa tekniker:

 • Blockchain
 • RFID: Identifiering av radiofrekvens (lagring av radiovågsdata).
 • Internet av saker

Genom att använda dessa tre tekniker Vechain skapar en plattform som gör det möjligt att följa en produkt från dess födelse till dess slut, förutom att hantera extra funktioner som en kryptovaluta.

Syftet med Vechain är mycket brett. För det första erbjuder den användaren, klienten och företagen ett verktyg som gör att de kan veta allt om produkten. Detta gör att de kan höja sin kvalitet genom strängare kontroller och val.

Vidare, Vechain försöker skapa en decentraliserad kommersiell plattform för att kunna överföra data snabbt och effektivt med större spårbarhet. Allt detta genom användning av Blockchain, samt Backend as a Service-teknik som gör det möjligt att länka appar med molnlagring.

vechain

▶ Funktioner om Vechain som du bör känna till

 • Teknikkombination: Om det finns något som sticker ut i Vechain är det faktum att det möjliggör att kombinera teknik på ett unikt sätt. Och till skillnad från Bitcoin eller Ethereum har vi här Blockchain hand i hand med sakernas internet och RFID-chips.
 • Transparent information: Information är makt och öppenhet, det är därför Vechain har gjort det till ett mål att vara så transparent som möjligt när det gäller produktinformation. Det är därför denna plattform har skapat ID Digital-lösningen.
 • Mer än en digital valuta: En annan punkt att ta hänsyn till är det faktum att Vechain inte bara fungerar som en kryptovaluta utan går längre. Den har en plattform med tjänster och artiklar som erbjuder många funktioner och fördelar för användarna. Detta händer inte med till exempel Bitcoin och Ethereum.
 • Maximalt antal mynt: Slutligen borde du veta det Vechain har till exempel många fler virtuella valutor än Bitcoin. Detta beror på att Vechain erbjuder mer än 800 miljoners mot 21 miljoner Bitcoin eller 84 miljoner Litecoin, för att nämna några mynt.

▶ Hur fungerar Vechain?

När vi pratar om sin produktspårningsfunktion är Vechain väldigt enkelt att förklara som allt du behöver göra är att öppna appen, ta en produkt och använda din mobil för att skanna streckkoden. På detta sätt kommer Vechain att kunna starta upp hela sin tekniska mekanism.

Nästan omedelbart Vechain kommer att ge dig information om din produkt med data såsom produktionsdatum, ursprung, uppgifter om bearbetningsplatsen etc.. På samma sätt kommer lagerägare att tillåta dem att veta var de finns på hyllan för produkter, leverantörsinformation och mer.

▶ Teknik bakom 

Att jobba, Vechain använder en decentraliserad plattform som fungerar på Bitcoin Blockchain vilket innebär att den också använder SHA-256-algoritmen för att fungera. Å andra sidan har den också en viss likhet med Ethereum, eftersom dess VET-token fungerar genom Ethereum-standarden, ERC20-token.

Det kan sägas att Vechain också är en stor databas, även om det inte är helt, eftersom för att få tillgång till informationen skapade den en miljö där informationen sparas och valideras. På det här sättet kan användare komma åt den mycket enkelt.

All data registreras på ett digitalt spår eller Bitcoin Ledger. Var och en av artiklarna eller tjänsterna får ett identifikations-ID som lagras med hjälp av ett NFC-chip eller i en QR-kod för ett snabbt svar. Detta hjälper till att göra dataöverföringen mer effektiv.

När det gäller VET-token fungerar den som ryggraden i hela Vechain-systemet eftersom alla transaktioner är beroende av VET. Denna token fungerar varje gång ett smart kontrakt utförs, förutom att det tjänar som en belöning till noderna och används också som en betalningsmetod på plattformen.

Vechain

▶ Hur kan jag få dem?

Det första du borde veta är att VET kan inte brytas eftersom Vechain inte stöder gruvdrift. Naturligtvis kan du köpa dina egna mynt genom ett av de utbyteshus som hanterar det.

Trots att vi är relativt nya kan vi hitta VET-mynt i några av de viktigaste börserna på marknaden. Detta beror på att Vechain är kinesisk och har viktiga allierade i Asien. Tänk på att du bara kan köpa yrkesutbildning med kryptovalutor, eftersom det inte stöder fiat-pengar.

▶ Är det värt att använda?

Ja, svaret är att det är värt att använda Vechain, eftersom det inte förblir som en kryptovaluta mer av partiet. Funktionerna den erbjuder gör det till ett utmärkt verktyg för en nischmarknad som inte har utnyttjats av kryptovalutor.

En annan egenskap för vilken Vechain kommer att få relevans i världen är på grund av hur det involverar teknik. Här har vi en unik struktur som integrerar framtiden på ett ställe, dataöverföring, Blockchain och även sakernas internet.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Vechain: Allt du behöver veta»

 1. joseph R svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José R, tack för din kommentar om Vechain: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *