Kant: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Verge är en plattform utformad för att lösa säkerhetsriskerna med att utföra operationer i olika kryptovalutor som Bitcoin, eftersom dune av nackdelarna med kryptovalutor är att informationen på något eller annat sätt kan äventyras.

Och det är att dataläckage och stöld av privat information på grund av hackare och säkerhetsintrång blir allt vanligare. För att kompensera för denna typ av skada och risk relaterad till privat information har olika typer av lösningar börjat dyka upp. 

✨ Vad är Verge?

Att definiera Verge är väldigt enkelt, eftersom det är en decentraliserad plattform med sin egen kryptovaluta som är baserad på Blockchain-teknik. Den största fördelen med Verge är att den har som huvudvikt både på säkerhet och anonymitet hos användarna.

Denna kryptovaluta lanserades 2014, även om den heter DogeCoinDark. År 2016 beslutades att ändra denna kryptovaluta och därmed förbättra dess verksamhet. Efter en sådan förbättring ändrades namnet på DogeCoinDark till det aktuella namnet, ja, Verge.

Att jobba, Denna kryptovaluta använder ett nätverkssystem som garanterar integritet som TOR och I2P tillsammans med enkel TVS-teknik. Detta gör att transaktioner kan bekräftas på bara 5 sekunder, förutom att behålla användarnas anonymitet. Detta uppfyller Verges sekretessförutsättning.

Förutom att förbättra säkerhetsfrågan, implementera nya funktioner och dataskyddsmetoder. Verge möjliggör användning av en stor grupp människor för att distribuera kryptovalutor på ett balanserat sätt. Detta genom användning av en multialgoritmisk version vid gruvdrift.

Verge

RosPros du borde veta om Verge

Det är viktigt att ta hänsyn till några viktiga funktioner om Verge, eftersom dessa direkt kan påverka din upplevelse. Det är därför vi här kommer att berätta för dig vilka är de främsta fördelarna med Verge så att du utnyttjar dess fulla potential till fullo.

 • Förbättrad säkerhet: Detta är den första punkten till förmån, eftersom Verge använder viktiga förbättringar av Blockchain för att garantera plattformens säkerhet. Ett perfekt exempel är användningen av både TOR- och I2P-nätverk som gör att du kan skydda din IP-adress och transaktionsinformation.
 • Effektivitet och hastighet: Tack vare det faktum att Blockchain-kedjan är optimerad, liksom användningen av TVS-teknik, förbättras effektiviteten och hastigheten på transaktionerna. Detta innebär att transaktioner kommer fram inom en bråkdel av tiden av vad de tar på andra plattformar som Bitcoin.
 • Olika plånböcker: En annan stor fördel är att tack vare optimeringen av Verge kan denna plattform fungera med ett stort antal säkra plånböcker för olika typer av operativsystem. Du kan till exempel använda QT eller Electrum, något som inte kan göras med andra typer av virtuella valutor.
 • Marknadskontroll: Till skillnad från andra valutor som har marknadskontroll och finansieras med förutbetalda virtuella valutor, är detta inte fallet hos Verge. Här används ett system med öppen marknad, eftersom det inte finns någon kontroll över valutorna eftersom det är en öppen källkod.
 • Generering av mynt: Slutligen bör du veta att generationen av mynt beror på själva samhället. Och de är Verge-medlemmar och utvecklare som bygger valutorna. Ett innovativt multi-algoritmesystem som kallas Hash används för detta.

✨Läs mer om hur det fungerar

Det första du borde veta om Gränsen är att denna valutaplattform använder Bitcoin Blockchain som sin centrala bas, men naturligtvis förbättrad. Här används kraften att spåra kedjans block, men informationens föremål förbättras för att hålla den anonym.

När du skickar en transaktion, Verge skickar data till en serie servrar som är ansvariga för att eliminera informationen när transaktionen har passerat. På detta sätt upprätthålls anonymiteten eftersom användaren har ansvaret för att validera transaktionen.

När det gäller gruvprocessen och driften av XVG-token finner vi att bakom det finns ett multialgoritmsystem. XVG stöder 5 olika algoritmer: Scrypt, X17, Lyra2rev2, myr-groestl och blake2s. Detta är sammankopplat för att erbjuda mycket större säkerhet och skydd vid drift.

Förutom att hålla informationen säker genom användning av en slutlig transaktion som validerats av användaren, radering av data och de 5 algoritmerna, förbättras också kryptovalutans effektivitet. Det är inte bara möjligt att skicka transaktioner snabbare, det förbättrar också gruvdrift.

✨ Gruvprocess

En stor fördel med gruvprocessen är att Verge och dess XVG-mynt kan brytas med alla typer av GPU. Det stämmer, jämfört med Bitcoin är den nödvändiga hårdvaran mycket mindre kraftfull och också mer tillgänglig. På detta sätt är det möjligt att bryta mynt genom att lösa matematiska algoritmer med mer tillgänglig utrustning.

Gruvearbetare som deltar i processen får XVG som belöning för att låna ut datorkraft för gruvdrift. På detta sätt har cirka 16 miljoner XVG-mynt lanserats. Det förväntas att den maximala mängden mynt kommer att nås om tio år.

kanten

OncSlutsats

Volatilitet är en av anledningarna till att många har bestämt sig för att lämna kryptovalutor. För att lösa det här problemet, Verge har börjat integrera en serie lösningar som skapandet av en digital plånbok för att genomföra anonyma transaktioner via ett I2P-nätverk.

Dessutom planeras det att förbättra Verges integration med mobila enheter, till exempel genom att skapa TOR-nätverk på Android, vilket gör att operationerna blir enklare och anonymare. Detta gör framtiden onekligen lovande för Verge och dess miljö.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Kant: Allt du behöver veta»

 1. dana svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dana, tack för att du kommenterar Verge: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *