Kryptovalutaplånböcker: topp 10

kryptovaluta plånböcker

✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Känd som plånböcker, Dessa plånböcker är en grundläggande del för att kunna genomföra transaktioner med dina kryptovalutor. Utan dem kunde du i princip inte se ditt saldo eller ta emot dina nya kryptovalutor, än mindre göra en överföring av pengar eller betala för ett köp, till exempel.

Det är därför vi här kommer att prata om de 10 bästa plånböckerna för kryptovalutor som finns på marknaden. Dessutom kommer vi att ge dig några tips och tricks som hjälper dig att välja de bästa alternativen så att du kan utnyttja alla fördelar. Så du borde fortsätta läsa detta.

Topp 10 bästa plånböcker 2020

 1. Utvandring: Tillgänglig för både Android och IOS i app och med webbsida för din dator, utvandring Det anses vara en av de bästa plånböckerna för kryptovalutor. Här kan du handla ett stort antal digitala valutor Bitcoin och Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, bland andra.
 2. Coinomi: Med ett enkelt och vänligt gränssnitt är denna plånbok ett utmärkt alternativ om det du letar efter är ett system som är väldigt enkelt på internet. Flera valutor, Med det här alternativet kan du hantera alla typer av kryptovalutor på ett ställe. Dessutom har den en mobilapp för att använda den på dina mobila enheter.
 3. Enjin: Medan detta Plånboken finns endast i digital version, eftersom det bara har webb- och appstöd. Här kan vi bara hitta tre kryptovalutor att använda, även om dessa är de mest populära, Bitcoin, Ethereum och Litecoin, vilket begränsar deras fördelar lite.
 4. Jax: En Jaxx vi kan fungera med nästan alla kryptovalutor på marknaden, eftersom det är kompatibelt med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin och Dash, vilket gör det till en av de mest kompletta plånböckerna på marknaden. Naturligtvis är det bara tillgängligt i app, hårdvara och nedladdningsbart, inte i webbversion.
 5. Binance: Endast tillgängligt i mobilapplikationer för både Android och IOS, samt på webben, det här alternativet ger möjlighet att handla med alla digitala valutor. Det vill säga, vi kan använda den med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash och med Ripple, något lite sett.
 6. Oändlig plånbok: Denna plånbok Det fungerar med 6 olika kryptovalutor vilket ger oss ett bra utbud av alternativ att fungera. Den största nackdelen med denna plånbok är det faktum att du bara kan använda den med mobilapplikation, även om det bra är att de har Android- och IOS-stöd.
 7. Trevor: Om det du letar efter är en plånbok som är komplett, är denna plånbok för kryptovalutor utan tvekan ett bra alternativ. Här har du support för App IOS och Android, hårdvara och nedladdningsbar. Vad mer, du kan handla med alla kryptovalutor, det vill säga, det är kompatibelt med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash och med Ripple.
 8. Huvudbok: Denna plånbok har den egenskapen att den fungerar, som den tidigare, med alla kryptovalutor, det vill säga med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash och med Ripple. På samma sätt är det liknande i sin plattformsdesign, eftersom det bara inte är kompatibelt med webben.
 9. Myntbas: Efter samma rad plånböcker med flera valutor hittar vi här en plånbok som är kompatibel med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash och med Ripple. Ja verkligen, Den har endast support tillgängligt för både webben och IOS- och Android-appen.
 10. Blockchain: Det är ironiskt att en plånbok har samma namn som systemet genom vilket kryptovalutor fungerar. I den här plånboken hittar vi möjligheten att hantera endast 3 valutor, Bitcoin, Bitcoin Cash och Ethereum, detta via en app för Android och IOS, samt via dess webbplats.

plånböcker

Multipurpose portföljer mot en gemensam valuta, vilken vinner?

Det är normalt att vi undrar vilken som är den bästa plånboken när man väljer en. Det är därför vi här gav oss uppgiften att berätta om de tre huvudskillnaderna. På det här sättet blir det mycket enklare att välja den bästa.

 1. Valutastöd: En plånbok som fungerar med en enda kryptovaluta kommer inte att kunna acceptera någon annan, det vill säga om Bitcoin Wallets endast accepterar Bitcoin, inte Ethereum eller Litecoin. Istället, plånböcker med flera valutor gör att du kan handla med olika typer av kryptovalutor vilket underlättar driften.
 2. Valutaväxling: En annan tydlig skillnad är i den så kallade valutaväxlingsfunktionen. Och det är att en plånbok med flera valutor låter dig växla mellan olika kryptovalutor. Så, till exempel, kan du använda en för att konvertera den till den andra vilket hjälper till att förbättra dina investeringar.
 3. Kapacitet: Som om det inte räckte, plånböckerna med flera valutor är utformade för att ha större kapacitet att lagra dem. Eftersom det är kompatibelt med olika typer av virtuella valutor måste det ha mer utrymme att lagra dem eftersom det inte händer med enstaka plånböcker.

Fördelar med att använda plånböcker för kryptovalutor

Att använda en plånbok för dina valutor ger dig fördelar som:

 • För att kunna kontrollera ditt saldo när du vill: Många gånger vet vi inte vad vår balans är i kryptovalutor, eftersom dessa varierar i värde nästan dagligen. En handväska låter dig veta exakt vad värdet på dina mynt eller ditt saldo är, som om det vore traditionella pengar.
 • Transaktioner mellan valutor: Om du till exempel har Ethereum och vill konvertera dem till Litecoins eller Bitcoin är det möjligt tack vare plånböckerna. Dess valutaväxlingsfunktion gör att du enkelt kan växla från en kryptovaluta till en annan.
 • Frakt och transaktioner: En annan bra anledning att ha en elektronisk plånbok med dina kryptovalutor är att detta gör att du enkelt kan göra olika rörelser. Du kan till exempel skicka balans eller göra överföringar vilket är mycket användbart när du investerar i kryptovalutor. Vissa låter dig också göra transaktioner som inköp om du har ett kort länkat.
 • De är enkla och säkra att använda: Du borde också veta det plånböckerna är lika säkra som alla andra vanliga digitala plånböcker. Att använda dem är väldigt enkelt eftersom de ser ut som en bankapp utan mycket vetenskap eller komplicerade processer.

kanten

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Kryptovalutaplånböcker: topp 10»

 1. Liam svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Liam, tack för att du kommenterade Cryptocurrency Wallets: Topp 10. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *