Waves: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kryptovalutamiljön har blivit ett av de mest attraktiva ekosystemen för entreprenörer. Och det är att fler och fler nystartade företag som Waves har bestämt sig för att satsa på skapandet av virtuella valutor för att finansiera sina projekt eller öka sina företags intäkter.

Efter denna rad, Waves föddes som ett sätt att göra världen av kryptovalutor mycket mer tillgänglig och enkel. Denna plattform kan vara skillnaden mellan att starta en framgångsrik och en inte så framgångsrik finansiering via ICOS. Det är därför vi här kommer att prata om Waves.

Vad är vågor?

Vi kan enkelt definiera Waves eftersom det är en Blockchain-plattform som syftar till att bli en decentraliserad tekniklösning för företag som söker finansiering. Det stämmer, Waves försöker hjälpa dig att starta en ICO genom olika funktioner, det är därför vi kan sammanfatta det i följande två punkter:

 • Lansering av ICO: er: En av Waves huvudfunktioner är att hjälpa startups, i ett tidigt skede, att finansiera sig själva. För detta har den allt du behöver för att kunna starta en ICO och finansiera dig själv utan att behöva skapa en Blockchain från grunden.
 • Köp av kryptovalutor: Den andra funktionen den erbjuder är att göra köp av kryptovalutor mycket enklare, eftersom detta många gånger kan vara komplicerat. Således försöker det göra processen mycket enklare genom att låta kryptovalutor köpas genom användning av fiat-pengar.

Att erbjuda dessa verktyg, Waves använder sitt eget Blockchain-system som gör det möjligt för företag eller Startups att skapa Blockchain och Token. Jämfört med tävlingen gör Waves hela processen att utveckla en Blockchain mycket enklare, förutom att ändra konceptet "projektfinansiering".

vågor

HatVad är höjdpunkterna i Waves?

 • decentraliserade: Problemet med centraliserade kryptovalutor är den överdrivna kontrollen som de kan generera, liksom den höga risken de löper när det gäller sårbarhet och hacking. För att lösa det, Waves har skapat sin egen 100% decentraliserade Exchange, Waves Dex.
 • funktioner: Som vi redan har sagt dig erbjuder Waves ett stort antal funktioner för sina användare. Du kan skapa en token utan att behöva utveckla en blockchain från 0. Du kan också marknadsföra en ICO för att finansiera din Startup, förutom att ha en egen Exchange och inhouse Wallet.
 • Smarta kontrakt: Om vi ​​jämför de smarta kontrakten från Ethereum med Waves, kan vi se att de senare är mycket enklare, men lika kraftfulla och effektiva. Detta tack vare användningen av en bas som heter Non Turing Complete vilket gör kontraktet enklare men utan att förlora kvaliteten.
 • 1 minut: Att utveckla din egen token och din egen Blockchain kan ta dig lång tid, något som inte händer i Waves. På bara en minut kommer du att kunna skapa din egen token genom att välja parametrar som namnet, hur många du vill skapa och hur stor andel av tokens du ska behålla.
 • Det bästa av två världar: En annan stor fördel med Waves är det faktum att alla transaktioner, både från kryptovalutor till fiatpengar och vice versa, är registrerade på Waves Blockchain. På detta sätt är det möjligt att blanda det bästa av två världar med en decentraliserad och centraliserad plattform samtidigt.
 • Operativ kapacitet: För att göra saken värre, Waves har en stor operativ kapacitet som gör det möjligt att stödja skapandet av poletter samtidigt och med god kapacitet.. Detta minskar riskerna för fel eller kraschar i systemet som kan påverka användarnas verksamhet.

✨ Hur fungerar Waves?

Att jobba, Waves använder en struktur byggd under Scala-programmeringsspråket som är baserad på Proof of Stake-algoritmen.. Detta är en av de största skillnaderna jämfört med Bitcoin, eftersom det fungerar med PoS-algoritmen istället för att använda PoW.

Gruvprocessen, på samma sätt, är annorlunda, eftersom den inte kräver den stora beräkningspotential som kännetecknar Bitcoin. Det är så det är, Du behöver inte bra hårdvara eller ASICS, eftersom här väljs skaparen av det nya kedjeblocket slumpmässigt eller efter myntens ålder.

För att fungera använder Waves sin egen token som bränsle, Waves, som gör det möjligt att utföra operationer i nätverket. Dessutom integrerar den sin egen Exchange till plattformen som fungerar på ett decentraliserat sätt, vilket gör att du kan byta olika mynt på samma plats.

Tack vare dess konstruktion som gör det möjligt att ha en Blockchain-, kryptovaluta-, Exchange- och Wallet-plattform på samma plats, Waves gör operationen enklare och säkrare. Som om det inte var tillräckligt minskar reklamspammen som genereras av andra utbyteshus genom att ha allt på ett ställe.

Waves

✨ Gruvor

Gruvarbetarna ansvarar för att underhålla och validera blocken i Waves-kedjan. Även om detta liknar andra kryptovalutor ändras faktiskt processen. Vi kan se detta till exempel i algoritmen, sedan Waves använder PoS-algoritmen och inte Bitcoin PoW.

Ett annat sätt som båda gruvprocesserna förändras är att Waves kräver mycket mindre beräkningskraft för att bryta ut tokens. Naturligtvis är processen enkel, eftersom genom att hjälpa till att underhålla nätverket och generera block (som i många kryptovalutor) får du en betalning eller belöning.

Har den en framtid?

Tydligt Waves har en av de mest lovande futurerna i världen av kryptovalutor. Detta beror på att det inte är begränsat till att bara vara en kryptovaluta utan går längre genom att erbjuda en serie unika verktyg till användarna.

Förutom att titta på framtiden, med möjlighet att skapa din egen token, Waves har förväntat sig den framtida förändringen från traditionella pengar till digitala. Dess tillvägagångssätt för nystartade företag och hur det gör det möjligt att skapa ICOS är ytterligare två skäl till varför det kommer att ha en framtid. Som om det inte var tillräckligt har det allierade som Microsoft och Moskvas börs.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Waves: Allt du behöver veta»

 1. Maykel Villa svar

  Det här företaget är en bluff. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maykel Villa, tack för din kommentar om Waves: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *