Bux mäklare

Kommentarer om EEN Market

Analys på EEN Market

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera EEN Market (kallas även med namnet: eenmarket.group), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas EEN Market verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om EEN Market ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är EEN Market en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • EEN Market nämner att vara en del av Bodacious Consulting LLC.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, vi noterar att EEN Market inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: EEN Market är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu ska vi analysera de typer av konton som erbjuds av EEN Market, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

 • Individuellt konto: minsta initiala insättning € 250, hävstång upp till 1:100, spreadar från 0.0 punkter, skydd mot negativt saldo, bland annat.
 • Premiumkonto: minsta initiala insättning € 2.500, hävstång upp till 1:200, spreadar från 0.3 punkter, skydd mot negativt saldo, bland annat.
 • Företagskonto: minsta initiala insättning € 25.000, hävstång upp till 1:300, spreadar från 1.1 punkter, skydd mot negativt saldo, bland annat.

La plattform att fungera som EEN Market erbjuder är: EEN Market Webtrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som EEN Market tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

EEN Markets webbplats
EEN Markets webbplats

EEN Market tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analys, teknisk support, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information EEN Market

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: eenmarket.group
 • 📞 Telefonnummer: + 442030974426
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar EEN Market. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på EEN Market

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: ¿creemos que la empresa EEN Market es confiable? ¿Deberías invertir tu dinero con la empresa? ¿Son una empresa recomendada? ⭐ Análisis del 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess förordning praktiskt taget noll och risken att förlora pengar är mycket högre. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om EEN Market? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «EEN Market: Betyg och recensioner»

 1. Ramiro Pons svar

  De är bedragare, investera inte i den här plattformen, de stjäl dina pengar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ramiro Pons, tack för din kommentar om EEN Market. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.