✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatsefin.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Nämner inte denna information
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner inte någon plats
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 1997-09-29
FöretagstypKryptovaluta mäklare.

Vad är eFIN?

Efter en analys av företagets hemsida kan vi bekräfta att eFIN är en mäklare som erbjuder en kryptovaluta som heter WeFIN, och som är specialiserad på kryptografisk teknologi.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

efin hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av eFIN-webbplatsen, som är efin.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

* eFIN-förordning

Detta företag är inte reglerat och tillhandahåller inga kontaktuppgifter

???? Slutlig eFIN-värdering????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag som erbjuder en kryptovaluta token som heter WeFIN, samt tjänster inom kryptografisk teknologi, vilket orsakar oro på grund av bristen på stöd i informationen tillhandahåller. Frånvaron av konkreta data för att etablera effektiv kommunikation med kunderna skapar en betydande barriär om problem eller frågor skulle uppstå. Denna brist på transparens förvärras av att man inte nämner dess plats, vilket skapar osäkerhet om den juridiska jurisdiktion som den lyder under och vilket skydd den erbjuder sina kunder. Utelämnandet av detaljer om dess reglering väcker också frågor om lagligheten och säkerheten för den verksamhet som den underlättar.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om EFIN:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot EFIN från finanstillsynsmyndigheten FINMA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av EFIN.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av EFIN

Om du hamnar i den olyckliga situationen att ha blivit lurad och letar efter vägledning om hur du kan göra anspråk på ditt kapital, är du på rätt plats. Nedan i vår FAQ-sektion hittar du detaljerade råd och steg att följa för att starta anspråksprocessen.

Hur man rapporterar EFIN

Om du av någon anledning är missnöjd med tjänsten som tillhandahålls av detta företag och överväger att vidta rättsliga åtgärder, har du kommit till rätt plats. Nedan i vår FAQ-sektion har vi sammanställt detaljerad information om det bästa sättet att rapportera detta företag och vidta rättsliga åtgärder.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till EFIN?

Självklart! Det finns mycket bättre och säkrare alternativ än EFIN. Du kan konsultera vår ranking av de bästa mäklarna att hitta tillförlitliga och värdefulla alternativ.

Hur kan jag rapportera till EFIN?

Rapporteringsprocessen kan variera beroende på var du befinner dig. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet för specifik vägledning om hur du ska gå tillväga. Om du behöver hjälp, lämna oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig gärna i processen.

Är EFIN pålitlig?

Tyvärr kan vi inte betrakta EFIN som ett pålitligt företag. Det uppvisar allvarliga brister när det gäller transparens och säkerhet. Bristen på detaljerad information och avsaknaden av reglering är betydande orsaker till oro.

Hur får man tillbaka pengar från EFIN?

Om du vill få tillbaka ditt kapital erbjuder vi dig en detaljerad guide om processen för att återvinna pengar från ett bluffföretag. Genom att utforska stegen att följa kan du vara på väg att återfå dina pengar effektivt. här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «EFIN: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Ana Maria svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ana María, tack för att du skriver om EFIN. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *