Annonsera med oss

Kommentarer om El Centro Capital

I denna avdelning vi analyserar mäklaren El Centro Capital (kallas även elcentrocapital.com), är en ekonomisk utbildning. Rekommenderas verkligen El Centro Capital för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om El Centro Capital ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det El Centro Capital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Online Media Corp Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Storbritannien.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av El Centro Capital noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av paket: Silverpaket, guldpaket och platinapaket. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverpaket: kostnad $300, e-böcker, utbildningsmaterial.

Guldpaket: kostnad $500, e-böcker, marknadsuppdateringar, utbildningsmaterial, videolektioner, dagliga skyltar, avancerad kartläggningsprogramvara.

Platinapaket: costo $1.000, e-böcker, marknadsuppdateringar, utbildningsmaterial, videolektioner, dagliga skyltar, ekonomisk agenda, avancerad kartläggningsprogramvara.

El Centro Capital -kontotyper
El Centro Capital -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad El Centro Capital erbjuder är: det finns ingen information om detta, det är troligt att de använder sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som El Centro Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

El Centro Capital webbplats
El Centro Capital webbplats

Capital Center tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om vad The Capital Center erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om El Centro Capital |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: elcentrocapital.com

Telefonnummer: +44 (844) 986 4889 XNUMX

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om El Centro Capital. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på El Centro Capital <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget El Centro Capital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: vi anser att dessa kurser är mycket dyra och vi vet inte kvaliteten på deras material, men i allmänhet är det lätt att hitta gratis på internet eller kanske en bra bok är mer komplett än hela kursen, vet vi också att dessa onlinekurser fungerar tillsammans med bedrägliga mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om El Centro Capital? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *