Annonsera med oss

Elitmarknadskommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Elitmarknad (kallas även elite-market.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Elite Market att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Elite Market ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Elite Market ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Astrica Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Elite Market, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Klassiskt konto, guldkonto, platinakonto och VIP -konto. Vi kommer också att ge dig en bild med lite information om varje kontotyp.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på € 1.000, forskning och dagliga rapporter, mobilhandlare, surfplattor och stationära handlare, videohandledning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, daglig forskning och rapporter, mobil-, surfplattor- och skrivbordshandlare, videohandledning, konkurrenskraftiga spridningar, webbseminarier och seminarier.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 25.000, forskning och dagliga rapporter, mobilhandlare för surfplattor och stationära datorer, videohandledning, konkurrenskraftiga uppslag, webinarier och seminarier, general account manager, signaler och SMS -nyheter.

VIP-konto:minsta initiala insättning € 100.000, Daglig forskning och rapporter, mobil-, surfplatt- och skrivbordshandlare, videotutorials, konkurrenskraftiga spridningar, webbseminarier och seminarier, generell kontoansvarig, SMS-nyheter och signaler, premiumanalyser varje dag, premium kundsupport.

 

Elite Market kontotyper
Elite Market kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Elite Market erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Elite Market tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Elite Market webbplats
Elite Market webbplats

Elite Market tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ordlista, förklaring av viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Elitmarknad |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: elite-market.com

Telefonnummer: + 34911236495

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Elite Market. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Elitmarknad <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Elitmarknad är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land, också när du letar efter recensioner om Elitmarknad vi hittade många som är negativa och som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Elite Market? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

25 kommentarer om «Elitmarknad: Betyg och kommentarer»

 1. David Jose Moreno Frias svar

  Hahaha vad ni, de stängde precis mitt konto så jag ser att de kan fungera med mitt konto men jag kan inte fungera med det, och CNMV (Spaniens officiella tillsynsmyndighet) har lagt dem i ett register över bedragare, snälla gör inte ge dessa människor en slant, om de säger åt dig att ta ut något, som de sa till mig, gör det inte, allt de vill är dina bankuppgifter

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, försök rädda från vår CHAT. Elite Market är en SCAM. Den spanska finansregulatorn (CNMV) har varnat dem för deras olagliga verksamhet (se CNMV -meddelande)Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/elite-market-comentarios/

   hälsningar

 2. Andrea svar

  ELITMARKNADSBEDRAGARE! Sedan mars i år har jag varit i kontakt med detta mäklarföretag, förmodligen ett seriöst företag, som rekommenderades till mig av en vän, som senare också lurades. Jag öppnade ett konto hos dem och efter en testperiod, som var tillfredsställande, började jag med mina investeringar, totalt 800 USD i två insättningar, vilket återspeglades utan problem på mitt konto (de arbetar med Meta Trader), jag kunde att handla med dem och jag tjänade mycket pengar och nådde mitt konto för att generera mer än 10000 XNUMX USD under den tid som förflutit fram till idag. Problemen började när jag försökte göra mitt första uttag, efter många ursäkter och flera lögner fick de mig aldrig att få pengarna, när de äntligen hade nog av mitt tålamod begärde jag att kontot skulle stängas och omedelbart leverera de pengar som genererades . På min begäran var hans svar att jag hade hårbotten, att det var olagligt och att mitt konto stängdes av för den överträdelsen. Först sa de att de skulle rabattera det belopp som genererades med skalpning, sedan att de bara skulle returnera det jag investerade, slutligen att de inte skulle returnera någonting och att de skulle stämma mig. Jag blev nyligen informerad av riktiga professionella mäklare som bekräftade vad jag redan hade fått reda på, skalpering är inte olagligt och plattformar av denna typ, oreglerade och baserade på avlägsna platser (Marshallöarna), ägnar sig åt bluff och stjäl pengar från sina investerare. De informerade mig också om att deras handelsmetoder är olagliga, som att göra direkta rekommendationer med volym inkluderad och handla för mig på plattformen, till och med öppna affärer utan mitt samtycke. Jag råder mig själv att vidta rättsliga åtgärder mot dig, men medan jag lämnar detta meddelande som en varning. ELITMARKNADEN ÄR EN SKAM, de ringer förmodligen från Peru, de ber om insättningar för förmodade kvartalsrörelser (som tur var gjorde jag inga) och de lovar stora vinster eller räddningspass på ditt konto om det är i fara, men alltid med insättningar i mellan och aldrig förverkliga uttag. Om jag antar en del av ansvaret för att lita på mig i en rekommendation och inte ta reda på det på egen hand, tror jag på samma sätt att det är viktigt att vi fördömer dessa småbedrägerier i så många investerarnätverk som möjligt. Sprid detta budskap bland dina kontakter, ju fler människor varnas, desto mindre handlingsfrihet lämnar vi dessa skamlösa. Jag lämnar länken till denna "företags" elitmarknad .com /

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andrea, försök rädda från vår CHAT. Elite Market är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/elite-market-comentarios/

   hälsningar

  • Eduardo Cabrera svar

   Hej Andrea, samma sak hände mig, de skyllde på mig för skalpning och de blockerade mitt konto, men de gjorde det själva genom att öppna operationer utan mitt tillstånd och med volymer som jag inte hanterade, och nu är kontot på väg att falla och de hotar mig att De kommer att stämma, vad gjorde du med dem, ditt svar skulle hjälpa mig och se om vi förenar människor för dessa bedragare, sluta köra över oss med sina handlingar

 3. Alfred svar

  Elitmarknad .. ditt namn är en mäklare som heter Sergio eller Jorge .. som i slutändan är samma person men en säger att han heter Sergio och andra Jorge då frågar du honom och han heter Sergio Jorge efter att ha velat göra uttag och uttag och de ger inga, den förmodade chefen ringer dig som försöker övertyga dig om att inte stänga kontot och fortsätta att arbeta med dem och erbjuder dig € 500 när jag hade 2400 på mitt konto ... han heter Federico, de är bedragare på toppen när du vill stänga Kontot de träffade dig och de försöker platta dig, de ville köpa mitt € 500 2400 -konto för € 500 och de sa att jag inte hade tjänat det ... Om de inte har 250 eller XNUMX uttag för att göra uttag, tänk om du har mycket mer pengar ... De har också fx-trade.tech-plattformen ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alfredo, försök rädda från vår CHAT. Elite Market är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/elite-market-comentarios/

   Om du vill se andra alternativ, kolla vår ranking 2021: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   hälsningar

 4. John svar

  Hej, god eftermiddag ... Jag är från Chile och Raquel Prado från Elite Market ringde precis till mig .. Hon säger att hon pratar om Londonbörsen ... Hon berättar att jag kan sätta in 300 USD, de berättar att de ska öppna ett konto för att kunna, efter 21 arbetsdagar, kunna returnera pengarna om jag vill ... och att de kommer att arbeta mitt kapital och informera mig varje fredag ​​om vinsterna ...

  Håll utkik ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, de kommer att råna dig, de kommer inte att returnera dina pengar, försök rädda från vår CHAT. Elite Market är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Du kan läsa deras recension och kommentarer HÄR

   Om du vill se andra alternativ, kolla vår ranking 2021: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   hälsningar

 5. Phleus svar

  elitmarknader är tjuvar

  Om du inte tror mig, försök ta ut ditt kapital så ser du att "finansiella rådgivare" eller vad de säger till de dumma som ringer dig i telefon blir nervösa, de tillåter dig aldrig att ta ut

  De är tjuvar

  bättre att rapportera dem och blockera telefonerna och inte svara på deras samtal, det kommer bara lögner ur munnen

  Jag för min del kommer att publicera den information jag har här

  Jag kommer att leta efter mejl, telefoner och namn på tjuvrådgivarna på elitmarknaden som ringer dig i telefon

  gäller

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fleo, försök rädda från vår CHAT. Elite Market är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Du kan läsa deras recension och kommentarer HÄR

   Om du vill se andra alternativ, kolla vår ranking 2021: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   hälsningar

  • Alfred svar

   De är några scammers tecamela mycket bra tills han ber om uttag de har stängt mitt konto med € 2300 eftersom jag har bett att de ska stänga det och att de ger mig pengarna tillbaka eftersom jag har begärt uttag i 2 månader och ingen har nådde mig, hanterar de kontot när de tar bort mitt lösenord, de börjar arbeta med mitt konto, etc.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Alfredo, försök rädda från vår CHAT. Elite Market är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/elite-market-comentarios/

    Om du vill se andra alternativ, kolla vår ranking 2021: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

    hälsningar

 6. Omar fat svar

  Hej Jag heter Omar Barril, jag öppnade ett konto på Elite-Market för 8 månader sedan och satte in cirka 500 usd, jag har varit i drift sedan det datumet och jag har inte gjort uttag, jag har inte begärt uttag, jag har inte förlorat pengar med denna mäklare och mitt konto är nu på 10.000 XNUMX usd. Kommer jag att ha problem med att begära ett uttag?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Omar, de kommer att råna dig, de kommer inte att returnera dina pengar, försök rädda från vår CHAT. Elite Market är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Du kan läsa deras recension och kommentarer HÄR

   Om du vill se andra alternativ, kolla vår ranking 2021: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   hälsningar

 7. rigoberto nieto svar

  De måste veta väl var de investerar, ingen ger bort pengar, jag råder dig att först investera med en liten summa tills den återhämtat sig, att mäklaren är regelbunden betyder inte att du inte kommer att förlora, för på aktiemarknaden du kan förlora eller vinna, du måste vara tydlig, och även på denna sida rekommenderade mäklare, deras funktion är att skydda investerare från bedrägerier och också få tillbaka dina pengar ”, bra nej? Var mycket försiktig och det kommer alltid att finnas bluffmäklare på börsen, du måste vara vaksam.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rigoberto, du har helt rätt och tack för att du stöttar oss.

   hälsningar

 8. Sonny bg svar

  God eftermiddag Jag har blivit kontaktad av en elitmarknadsrådgivare och även av Umarket vid flera tillfällen, jag skulle vilja veta om de är reglerade för att kunna ha säkerhet när de arbetar med dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sonny, tack för att du frågade efter Elite Market. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Du kan läsa deras recension och kommentarer HÄR

   hälsningar

 9. Sony Bg svar

  God eftermiddag Jag har blivit kontaktad av en elitmarknadsrådgivare och även av Umarket vid flera tillfällen, jag skulle vilja veta om de är reglerade för att kunna ha säkerhet när de arbetar med dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sony, tack för att du frågade efter Elite Market. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Du kan läsa deras recension och kommentarer HÄR

   hälsningar

 10. Daniel svar

  Dessa människor är inte att lita på, de ber om alla dina uppgifter och även dina bankkontouppgifter, och nu är jag i en fruktansvärd röra eftersom jag inte kan ta ut mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för att du delar din erfarenhet med Elite Market. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Sonny bg svar

   Hej Daniel, jag har blivit kontaktad av elitmarknaden, jag skulle vilja veta namnen på de personer som du har pratat med, om de sammanfaller med dem som ringer till mig och om det är möjligt numret från vilket de ringer?
   Har du kunnat lösa frågan om reträtten?

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Sonny, de kommer att råna dig, slösa inte mer tid med dem. Tack för att du frågade om Elite Market. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Du kan läsa deras recension och kommentarer HÄR

    Om du vill se andra alternativ, kolla vår ranking 2021: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *