elitmarknadens kommentarer

Elitmarknadsanalys

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Elitmarknad (kallas även med namnet: elite-market.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Elite Market verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Elite Market ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Elite Market en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Elitmarknad nämner att vara en del av Astrica Ltd.
 • ❌ När det gäller sin placering är företaget baserat i Islas Marshall.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, noterar vi att Elite Market inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Elite Market är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Elite Market, i det här fallet ser vi att det erbjuder 4 olika konton:

 • Klassiskt konto: minsta initiala insättning på € 1.000, forskning och dagliga rapporter, mobilhandlare, surfplattor och stationära handlare, videohandledning.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, daglig forskning och rapporter, mobil-, surfplattor- och skrivbordshandlare, videohandledning, konkurrenskraftiga spridningar, webbseminarier och seminarier.
 • Platinakonto: minsta initiala insättning på € 25.000, forskning och dagliga rapporter, mobilhandlare för surfplattor och stationära datorer, videohandledning, konkurrenskraftiga uppslag, webinarier och seminarier, general account manager, signaler och SMS -nyheter.
 • VIP-konto:minsta initiala insättning € 100.000, Daglig forskning och rapporter, mobil-, surfplatt- och skrivbordshandlare, videotutorials, konkurrenskraftiga spridningar, webbseminarier och seminarier, generell kontoansvarig, SMS-nyheter och signaler, premiumanalyser varje dag, premium kundsupport.

La plattform att fungera som Elite Market använder är: MetaTrader 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Elite Market tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

elitmarknadens webbplats
Elite Market webbplats

Elite Market tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Elitmarknad

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: elite-market.com
 • 📞 Telefonnummer: + 34911236495
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar elitmarknaden. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Elitmarknad

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Elite Market-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat detta företag råder vi dig att vara försiktig: (1) det är ett olagligt företag (inte behörigt att ta emot pengar eller ta emot nya kunder), (2) vi tror att det etablerades för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fällor. (3) Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information om företaget, det visar inte uppgifter om dess registrering eller den verkliga platsen för dess kontor. (4) Utöver detta saknar det reglering (det är ett oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Var mycket försiktig med dessa typer av företag. vi rekommenderar det inte.

¡UPPMÄRKSAMHET!: Enligt kundmeddelanden, plattformen Elitmarknad är kopplad till BGold Capital, en plattform med dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

¡UPPMÄRKSAMHET!: Enligt kundmeddelanden är företagsledaren Jorge Bernuy. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Elite Market? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

39 kommentarer om «Elitmarknad: Betyg och kommentarer»

 1. Ariel Mark svar

  En grupp har skapats med offren för dessa bedragare, dessutom med bitcoin-modaliteten med plånböckerna. Vi kan lägga till personer som vill till denna grupp där information, foton och adresser till dessa personer som fortsätter att göra detsamma kommer att tillhandahållas, deras Jorge Bernuy-ledare känd som Federico. Genom att arbeta med Perus underrättelsetjänst om cyberbrottslighet och med kollektiv hjälp av de som har blivit lurade, kommer vi att kunna sätta honom bakom lås och bom med hans andra kollegor.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ariel, vi hoppas att ditt initiativ blir framgångsrikt, jag tycker att det är viktigt att all information som har samlats fram till idag offentliggörs och att den skrivs i detta forum så att de som kan hjälpa till med nya bevis och förklaringar kan informera oss och även för att skydda de som blir lurade just nu av dessa brottslingar och deras reklamgäng att allt de gör är att råna människor som bestämmer sig för att det är en bra idé att lita på dem.

   Hälsningar.

 2. MARIA svar

  Jag är María: Enligt Alfredo var jag redan i BGOLDCAPITAL och en dag ringde de mig att de hade gått samman med ELITE MARKET, det tidigare företaget började redan gå fel, jag tänkte återhämta mig att det fortfarande fanns en möjlighet med detta fusion, men det var samma eller värre, som Alfredo säger, jag lade upp lite pengar för att återhämta mig, och dessutom var den som tog itu med den här frågan OMAR FEDERICO SORIA RIZO eller så kallar han sig det eftersom jag inte tror att namn är verkliga heller. Jag har redan lagt det i händerna på advokater och polisanmälningar. Den här Marcelo kontaktade också en gång och Sara också. För några dagar sedan ringde han till mig och berättade att Federico Rizo inte längre var med i företaget och varnade mig för att om han ringde mig för deras räkning med bitcoin, skulle jag inte bli inblandad eftersom han var en bedragare. I mitt fall har de varit hjärtlösa, jag har inte längre möjlighet att återhämta mig med arbete, jag är pensionerad, jag är äldre och har dålig hälsa, de har tagit alla mina besparingar. Vi borde göra en förening mellan alla lurade, så det blir starkare. De verkar i Europa genom Storbritannien 447367622196 och med telefoner från Spanien har de en 881808771-681201544-933936036-911987737.
  Dessa linjer köps från företag - de bör också be om data eftersom deras användning är för bedrägeri.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MARIA, Elitmarknaden är en BLUFFÄR. Den spanska finanstillsynsmyndigheten (CNMV) har varnat dem för deras olagliga aktiviteter (se CNMV -meddelande)Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: Elitmarknad

   hälsningar

  • virgil svar

   Maria, du är som jag, du tjänar på ett företag, inte från en privatperson. Vad gör du med ett klagomål Din advokat har lämnat in ett klagomål till FCA och domstolen.

 3. ALFREDO BARROS VINKEL svar

  Alfredo Barros Angulo-Cartagena Colombia South Amarice,

  Jag uttrycker denna åsikt med all min data, så att de som läser mig vet att det jag säger är sant och sant, och inte gör misstaget att investera i denna ELITEMARKNADSmäklare. Jag började utforska den här världen, tyvärr med Elite Market. Ett totalt rån av mina pengar totalt investerade US1.272 XNUMX, som andra nämner, strategin är att byta rådgivare, FÖRST VAR DET SEBASTIAN, SENARE LAURA, OCH SISTENS DEN VÄRSTA AV ALLA JORGE SOM VAR DEN SOM ORSAKADE
  FULLSTÄNDIG STÄNGNING AV KONTOT PÅ FÖRFRÅGAN I EN GULDPOSITION...de hade full tillgång till mitt konto enligt dem för snabbare positioner på kontot, och de öppnade och stängde positioner utan att rådfråga mig. När jag begärde ett uttag tog de lång tid, tills de en dag berättade för mig att all min investering var förlorad och jag stod kvar klockan 00 utan någon information. Jag kunde inte lösa in, inte heller vad jag begärde att ta ut som var US150. En uppenbar bluff, och de är så fräcka att en gång
  totalt av min investering plus vinsten som jag hade tjänat, de ringde mig och sa till mig att investera ytterligare 1.000 1.272 USD och på en vecka återställde vi det som gick förlorat, vad de ville var att jag skulle investera igen och med dem, och förmodligen skulle ge mig en motsvarighet till vad du investerade. Den så kallade rådgivaren ringde mig aldrig tillbaka. Investera inte i ELITEMARKNADEN DE ÄR EN TOTAL BLUFFÄR, snälla när du väl har satt in dina pengar, anser de redan att de är deras och du kommer ALDRIG få tillbaka dem. Var väldigt försiktig. Av det så bra, de ger inte så mycket. Som jag sa till dig förlorade jag XNUMX XNUMX USD, ett värde som inte är något för dem. Men för någon som var tvungen att ta det med lån, just med tanke på att förbättra MIN ekonomiska självständighet, var det ett totalt misslyckande, och de missbrukar det förtroende man har för dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ALFREDO, Elitmarknaden är en BLUFFÄR. Den spanska finanstillsynsmyndigheten (CNMV) har varnat dem för deras illegala verksamhet (se CNMV -meddelande)Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: Elitmarknad

   hälsningar

  • nekulin svar

   God morgon, jag har arbetat med det här företaget i 4 år. Företagets policy är att inte jobba med stop loss, allt är att förlora pengar.När jag jobbar stängs mitt konto av Sara de Vega, en bedragare, en manipulativ och ljugande råtta. Allt betalas idag med den teknik jag letar efter för att betala mina pengar. Arbeta inte med det här företaget. Jag är säker på att du läser folks meddelande. Jag glömmer inte för pengar som du stjäl är en person som tar livet av sig och dödar dig. Lämna tillbaka pengar till hela personen som du har stulit.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juaquin, tack! Elite Market är en BUFFÄR. Den spanska finanstillsynsmyndigheten (CNMV) har varnat dem för deras olagliga aktiviteter (se CNMV -meddelande)Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: Elitmarknad

   hälsningar

 4. juaquin svar

  God morgon, här har du flera namn på dessa personer Jorge la Valle, Sergio, Sara Vega, Antonio Colina, Manuel Duarte, etc.
  De är alla några jävla varmkorvar som inte ens deras namn har varit sanna
  +44 7367 622196, +44 20 4525 1221,
  +34 688 252 321 Här är några telefoner

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juaquin, försök att rädda från vår CHAT. Elitmarknaden är en BLUFFÄR. Den spanska finanstillsynsmyndigheten (CNMV) har varnat dem för deras olagliga aktiviteter (se CNMV -meddelande)Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: Elitmarknad

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.