Kommentarer till elitefxltd.club

I denna avdelning vi analyserar mäklaren elitefxltd.club: är en Forex- och kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen elitefxltd.club att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar elitefxltd.club. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Elite FX Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Storbritannien (vi tror att detta är falsk information, det är sant att det bör regleras där, och det är det inte).

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av elitefxltd.club, märkte vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundplan, Premiumplan, Executive Plan, Rep Plan och Regional plan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande plan: minsta initiala insättning på $100, avkastning på 10% på 24 timmar.

Premiumplan: minsta initiala insättning på $500, avkastning på 15% på 24 timmar.

Verkställande plan: minsta initiala insättning på $5.000, 3% avkastning dagligen i 14 dagar.

Rep Plan: minsta initiala insättning på $ 10.000,  40% avkastning på 24 timmar.

Regional plan: minsta initiala insättning på $ 10.000, 40% avkastning på 24 timmar.

Elitefxltd.club kontotyper
Elitefxltd.club kontotyper (1)
Elitefxltd.club kontotyper
Elitefxltd.club kontotyper (2)
Elitefxltd.club kontotyper
Elitefxltd.club kontotyper (3)

På följande bilder kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek, Klicka här för att se bild 2 i full storlek y Klicka här för att se bild 3 i full storlek

La plattform att fungera som elitefxltd.club erbjuder är: a egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som elitefxltd.club tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Elitefxltd.club webbplats
Elitefxltd.club webbplats

elitefxltd.club tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om företaget, FAQ -avsnitt, nyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om elitefxltd.club |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: elitefxltd.club

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på elitefxltd.club <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget elitefxltd.club är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, eftersom: det är en oreglerad mäklare och vi vet inte varifrån den verkligen fungerar; deras avkastning är skrattretande och omöjliga att köpa; när man letar efter recensioner om elitefxltd.club Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV elitefxltd.club till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om elitefxltd.club? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «elitefxltd.club: Betyg och kommentarer»

 1. Ashley svar

  Det här företaget är en bluff. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ashley, tack för att du skrev om elitefxltd.club. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.