Feedback från Empire Money

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Empire Money, är en affiliate -tjänst, vars syfte är att hänvisa klienter till bland annat Empire Option, en binär optionsmäklare. Här kan du läsa recension om Empire option broker.

Även om vi vanligtvis gör recensioner på mäklare, på grund av mottagna kommentarer, har vi också bestämt oss för att göra på Empire Money.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nu brukar vi i detta avsnitt av avsnittet analysera de olika typerna av Empire Money -konto, men tyvärr ger de inte den typen av information.

När det gäller företaget som Empire Money är en del av, på deras webbplats ger de nästan ingen information om detta (negativ punkt), då antar vi att de, liksom mäklaren Empire Option, är en del av Baumann och Kraus Enterprises Ltd.

De nämner på sin webbplats att de är baserade i Montevideo, Uruguay.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjälpmedel som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare på sin webbplats.

Empire Money webbplats
Empire Money webbplats

Nu, om vi analyserar webbplatsen för "affiliate -plattformen" på jakt efter resurser eller hjälp till näringsidkaren, märker vi att de inte tillhandahåller någon.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Empire Money

Vi lämnar mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.empiremoney.com

Telefonnummer: -

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Empire Money är pålitligt, men vi föreslår att du är försiktig. Varför? För vi har hittat både positiva och negativa erfarenheter.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om Empire Money? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Empire-pengar»

 1. Luis svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, tack för att du skrev om Empire Money. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.