Bux mäklare

Kommentarer om EmpiresX

I denna avdelning vi analyserar mäklaren EmpiresX (kallas även empiresx.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas EmpiresX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om EmpiresX ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det empiresx ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: det nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton ger EmpiresX, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera som EmpiresX erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som EmpiresX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

EmpiresX webbplats
EmpiresX webbplats

EmpiresX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de produkter du erbjuder och nyheter från det finansiella området, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om EmpiresX 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: empiresx.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi granskar EmpiresX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på EmpiresX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget EmpiresX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett oregistrerat företag, det inte visar någon form av juridisk information på sin webbplats, det är inte reglerat av någon myndighet. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

⛔ Observera ⛔ : i januari 2022 har CNMV lagt till EmpiresX till din lista över bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2022

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om EmpiresX? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

14 kommentarer om «EmpiresX: Betyg och kommentarer»

 1. jad svar

  EmpireX har påstått sig delta i handelsstrategier. Men att efter att ha läst recensionen i webbplatslänken kommer jag att släppa nedan. Jag insåg att det är en bluff. Plattformen kom från ponzi-schema och jag kommer inte att rekommendera dig att handla med den.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jay, tack så mycket för din kommentar.

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej homer, tack för din kommentar om EmpiresX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Silvia Morales svar

  EmpiresX är en bluff, jag säger detta av egen erfarenhet. De lockade först en pastor och hans familj att investera i EmpiresXs påstådda robot. Sedan arbetade de normalt i ett år och gav vinster till sina dotterbolag, men i januari 2022 indikerade de att roboten var stängd och att de skulle lämna tillbaka kapitalet till oss i februari, vilket aldrig hände. Var mycket försiktig med detta företag, det är en bluff, investera inte dina pengar där!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Silvia, tack för din kommentar om EmpiresX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Sandra Milena Morales-Fernandez svar

  Denna mäklare är en av de värsta bedrägerierna. I Colombia verkade de enligt följande:
  1. De nådde religiösa ledare och dessa i sin tur till församlingsmedlemmarna
  2. Under ett år gav de dem utdelning som kom från andra bedrägerier.
  3. Dessa personer började marknadsföra dessa investeringar med vänner och bekanta och för varje intet ont anande person de tog fick de en provision.
  Jag ramlade förbi en vän från jobbet.
  Det förmodade företaget tillhör bedragarna EMERSON PIRES OCH FLAVIO Gonçalves. Nedan är ett utdrag ur uttalandet skrivet av advokaten som stämde dessa bedragare för deras brott mot alla människor som tyvärr investerar i denna fars:

  "EMERSON PIRES OCH FLAVIO Gonçalves ägare till detta företag, som endast
  De väntar på att en amerikansk domstol ska förklara dem i Broken Bankruptcy för att försöka bli av med
  detta påstådda bedrägeri. Men det bör noteras att de inte kunde ha begått detta brott utan hjälp och medverkan från sina medbrottslingar: FRANCISCO LOPEZ LIMA (telefon:
  +526641624318) och hans fru ANA PAULA DE LOPEZ (telefon: +526121081008), samt
  även ARTURO REYES (telefon:+525525755615), bosatta i Mexiko och som vi också har fullt belägna, också de mest föraktliga, särskilt för
  Venezuelaner, som kallar sig själva i handelsvärlden som The Crypto Girls: Laura OBALLOS (telefon: +526647414691) OCH YOHANA LARROTA (telefon: +526641962865),
  även bosatta i Mexiko och som vi också har fullt belägna, dessa
  sistnämnda förresten tillsammans med sin mentor Mr. Arturo Reyes, vid den här tiden
  uppenbart erbjuda ytterligare en DIGITAL BOT till nya offer, agera som om ingenting hände, företaget de erbjuder nu heter: Intelligence Prime Capital, detta i form av information så att de inte hamnar i händerna på dessa hjärtlösa igen. Vi måste också begränsa att de samlade in allas krediter genom att erbjuda oss en attraktiv 2 x 1-kampanj, genom ett annat företag som heter Mining Capital Coin (där just
  samma karaktärer var också associerade med Emerson Pires som vice-
  President) tar emot dessa medel på sina egna personliga konton för att vara direkta medbrottslingar till det förmodade bedrägeriet med Empiresx ägare, så varken de eller de andra medbrottslingarna kan förneka sin kunskap om det förmodade bedrägeriet eller deras direkta deltagande i händelserna. Vi har också många videor gjorda av Zoom av Francisco, hans fru Ana Paula och Arturo Reyes, där de talade på uppdrag av företaget Empiresx, för att säkerställa rättslig stabilitet, skydd av kapital inför SEC och hur transparent och bra det var att företag, där de ständigt uppmanade att inte oroa sig och att inte darra,
  även i en hånfull ton, allt som är inspelat. De ringde också konstant till
  främja det stora bedrägeriet med registrering utan att betala Licensen, med den tydliga avsikten att
  skaffa mycket mer kapital. För alla dessa ond troshandlingar kan vi försäkra dem att de kommer att betala för all skada de åsamkade, att rättvisan går långsamt men den kommer, att här i USA råder alltid rättvisa, en dag som de är övertygade om att de kommer att arresteras på någon flygplats och de som tog från oss kommer inte att räcka till att betala för alla år i fängelse som kommer i deras väg. Jag förstår allas impotens, investerarnas indignation, men vi har alltid sagt till er att detta är en mycket långsam process, att skadan redan har skett och att det enda som återstår för oss som världsmedborgare är att se till att dessa hjärtlösa råttor fångar inte nya offer, att vi alla samarbetar till fullo så att rättvisan kan göra sitt jobb.”

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sandra, tack för din kommentar om EmpiresX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Emiliana Casas svar

  DE ÄR LÖGNARE, JAG KAN INTE TRO ATT DE HAR LUCKAT MIG SÅ HÄR. SENARE FÅR JAG TILL OM ATT CNMV RAPPORTERADE DEM.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Emiliana Casa, tack för att du kommenterar EmpiresX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, tack för att du frågade om EmpiresX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. Rodrigo svar

  Hjälp mig snälla ge mig inte pengarna och vägra svara på mina samtal

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodrigo, tack för att du delar din erfarenhet med EmpiresX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.