I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Emporio Trading. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Emporio Trading och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsemporiotrading.com
???? företaget*Emporium Trading Limited
⚖️ regleringCBFV
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMeta 5
📌 PlatsVanuatu

⚠️ Emporio Trading ägs av Emporio Trading LTD, företaget ligger i Vanuatu, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Emporio Trading erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard$1000
ECN$5000
ECN guld$25.000

Information på webben

Emporium hemsida
Emporium hemsida

Emporio Trading ger en förklaring på några grundläggande begrepp som forex, CFD:er, handelsplattformar, valutaparspecifikationer, CFD:s specifikationer och ett avsnitt med vanliga frågor, inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

+44 (20) 80-77-57-58

???? Slutlig utvärdering av Emporio Trading ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Emporio Trading.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Emporio Trading:

datumUppdatering – nyheter
November 2022mäklaren Emporio Trading är kopplad till Black Core 1000extraAlpha Assets GroupHandtag-GPAurora förstBitcoin BankKrypton mäklareEmporio TradingEurobondPlushispamarketsLivingTradeFXMaximus handelM MäklareMMT Investing GroupMyTradeMMnovared, OneXGlobalpoloinvestQSmart LimitedSmartEnevitaSammanfattningUrustradeApollo Management y Vanki Trading, mäklare med ett fruktansvärt rykte och klagomål från tillsynsorgan

Användarrecensioner

Vad tycker du om Emporio Trading? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Emporio Trading.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Emporio Trading

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Emporio Trading

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Emporio Trading?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Emporio Trading en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Emporio Trading är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Emporio Trading pålitlig?

Nej. Emporio Trading är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Emporio Trading?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Emporio Trading?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

269 kommentarer om «Emporio Trading: Betyg och kommentarer»

 1. FAUSTINO GOMEZ LOPEZ svar

  JAG HAR BLITT LUCKAD OCH JAG VILL FÅ MINA PENGAR TILLBAKA

  BEFATTNINGSHAVARE FÖR EMPORIO TRADING KONTADE MIG FÖR ATT ÖVERBETALA MIG OM EN INVESTERING MEN NÄR JAG SÄTTADE IN BER DE MIG OM MER PENGAR ATT INVESTERA, OCH SÅ DE ÖVERTYGDE OM ATT OM ATT INVESTERADE MER SKULLE MINA PENGAR TJÄNAS MER. DEN FÖRSTA INSÄTTNINGEN BÖRJAR ÅRET 2019 TILL 2020, INSÄTTNING PÅ OLIKA DATUM UNDER DESSA ÅR. SAMMANFATTNING AV DE INSTÄLLDA BELOPPEN PÅ 50,000.00 XNUMX EURO. EFTER ALLT SVARDE DE INTE MIG LÄNGRE OCH JAG TROR ATT DE FÅTT MIG FRÅN SYSTEMET.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej FAUSTINO, ibland använder de hot, allt är ett bedrägeri för att lura dig, tro inte ett ord av dem. Tack för att du skrev om Emporio Trading, nu kommer alla kunder och användare som drabbats av dessa brottslingars bedrägerier att kunna gå till sina kontor för att kräva pengarna eller lämna in ett klagomål till polisen i Mexico City. Företagsnamn: BeMomentum, Adress: Avenida Nuevo León 257-int 3, kod 2, Escandón II Secc, Miguel Hidalgo, 11800 Mexico City, CDMX. (klicka för att se kontor).

   . För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Apollo Management (invest-apollo), Eurobond Plus, Hispamarkets , LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 2. Viktig information svar

  Hej vänner, jag jobbade för flera av dessa företag, jag kan berätta att de är en väldigt stor grupp, och att de byter mäklare då de har problem med lagen eller har för många klagomål, gruppen inkluderar åtminstone alla dessa mäklare: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading

  Som du kan se är de alla mäklare med samma egenskaper: ingen reglering, många klagomål om bedrägeri. Jag hoppas att snart återkomma med mer information från ägarna, för nu kan jag säga till er att hålla er långt borta från alla dessa företag, eftersom jag sa att jag jobbade för den här gruppen av bedragare och de är de värsta, de tänker bara på gör att kunden sätter in så mycket som möjligt och stjäl allt. Du kommer aldrig att vinna något. Pengarna är inte ens investerade det är en helt riggad investeringsplattform. Jag arbetade med dem men jag ångrar det mycket, jag gjorde det för i mitt land finns det få jobb och jag behövde pengar för att försörja min familj. Men efter att ha arbetat med den här gruppen tjuvmaskar insåg jag att jag inte kunde fortsätta att vara involverad i den typen av människor. Jag hoppas att mitt meddelande hjälper dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Information, tack för att du skriver om Emporio Trading. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management (invest-apollo .co), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Carlos svar

   Kära jag skulle vilja komma i kontakt med dig eftersom jag har information om detta gissel, jag skulle uppskatta om du skriver till följande e-postmeddelande

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Carlos, om du har information om Emporio och vill hjälpa till att dela den kan du skriva så att alla har den och kan få tillbaka sina pengar.

    Hälsningar.

 3. Yaki svar

  Om någon vill hitta dem skicka mig ett mail eller hellre skriv till detta forum.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Yaki, jag tycker att om du verkligen tänker hjälpa så ska du öppet säga var de finns och på så sätt hjälpa de som redan blivit lurade och undvika nya bedrägerier.

   Hälsningar.

 4. David linares svar

  Emporio lurade min bror med ett stort belopp i början av 2018, här i Peru har de redan stämts för bedrägeri och de rapporterar att det finns flera lurade. De är mycket enträgna och manipulativa och försäkrar dig att de vet att ett inträde på marknaden är på väg. Du brukar träffa dem genom ett telefonsamtal som de ringer till dig, de är extremt övertygande, vänliga och manipulativa, de säljer idén att de är experterna och kommer att göra operationerna åt dig med ditt samtycke men utan risk (vilket är falskt) . Med en första insättning gör de att du vinner en eller två gånger och i den tredje ber de dig att gå in med mycket mer kapital eftersom du enligt dem förlorar möjligheter. Det är där kunden litar på, sätter in mer pengar (en ansenlig summa) och tillåter inträde med mycket hävstång för nästa operation. Sedan berättar de att marknaden gick emot dig, att det bara var otur men att det är tillfälligt och att de måste sätta in mer pengar (motsvarande allt du förlorat) för att rädda handeln, vanligtvis vid den tidpunkten allt kapital är redan förlorad, mycket misstänkt. De kommer inte att sluta be dig att sätta in mer pengar och de gör extremt riskabla operationer utan stop loss, uppenbarligen är det inte deras pengar, deras metoder är för misstänksamma och deras insisterande på att sätta in mer pengar är trakasserande, definitivt en oetisk praxis och troligen en bluff där pengarna aldrig har funnits på handelsmarknaden till att börja med utan i en demo-simulering där de kontrollerar vad som händer. Om det finns något sätt att säga upp dem och få tillbaka pengarna, vänligen meddela mig och förhoppningsvis kommer det största antalet människor att varnas.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej David, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med Emporio Trading. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk via vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Hunden Garcia

    Hej, jag arbetar med det företaget eftersom vi är finansiella rådgivare, men jag insåg att de lurar sina kunder. Jag har adressen till dessa personer. De är i Mexiko och jag har adressen till dessa personer. De har arbetat med dem i mer än 4 år, och jag gav bara upp i 15 dagar. Varför kände jag inte för och allt var väldigt konstigt utan tvekan jag insåg att de var bedrägerier

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Hund, om du är så snäll, hjälp alla lurade med all information du kan ge, adress till arbetsplatsen, namn på chefer...osv.

    Tack!

 5. MARCOS LIGHT svar

  EMPORIO-HANDLINGEN HAR EN KLAGA FÖR BEDRÄGERI I ÅFARARENS KONTOR PERU, HÄNVISAR KUNDEN ATT ÅTERVINNA SITT PENGAR, DE KRÄVER ATT DU BETALAR MER PENGAR OCH INTE TAPAR DET DU TJÄNADE. VEM Deltog är NAMN DIEGO FERNANDEZ, EMPORIO TECKNAR MED LEANDRO KOZIOL KOMPLIANCE MANAGEMEN +44208775758 FÅ DEN TELEFONEN.
  BEN FÖRETAGSREGISTRATION: EMPORIO TRADING LTD ACC: 0161035001 BANK NATIONAL BANK VANUATU LIMITED SMIFT: NBOVVUVXX

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej LUZ, tack för att du delar din erfarenhet med Emporio Trading. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Eduardo Cortijo svar

   En förening av offer i Latinamerika skapas eftersom det finns mer än 30 mäklare som tillhör samma bluff och organiserade brottsnätverk och att allt är beväpnat för att fördöma kollektivt.

   skriv här till detta FORUM. här kan du hitta mer information om ämnet.

   • ANDRES GERVASI

    Jag skulle vilja vara en del av den föreningen, vad ska jag göra?

   • Yaki

    Om någon vill hitta dem skicka mig ett mail eller skriv till detta FORUM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.