✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Endurance Enterprises. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Endurance Enterprises och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsendurancefx.com
???? företagetUthållighetsföretag
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad] | [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressOkänd

⚠️ Endurance Enterprises nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var den ligger. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare med att analysera kontotyperna som erbjuds av Endurance Enterprises, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

webbplats för uthållighetsföretag

Endurance Enterprises ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter de erbjuder, marknadsnyheter och analyser, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +56956997938
 • +541152357062
 • +525589577136
 • +61753489051

???? Slutlig värdering av Endurance Enterprises ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Endurance Enterprises.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Endurance Enterprises Videorecension

uppdateringar

Nyheter om Endurance Enterprises:

datum Uppdatering – nyheter
Juli 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Endurance Enterprises kunder som säger sig inte kunna ta ut sitt kapital.
September 2023När granskningen skrevs har företaget inte nämnt någon information. Denna månad har webbplatsen uppdaterats med en del data, som vi efter att ha verifierats, observerade vara falska.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8191″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Endurance Enterprises.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Endurance Enterprises

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Endurance Enterprises

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Endurance Enterprises?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Endurance Enterprises en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Endurance Enterprises är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Endurance Enterprises pålitliga?

Nej. Endurance Enterprises är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Endurance Enterprises?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Endurance Enterprises?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

80 kommentarer om «Är Endurance Enterprises en bluff? Åsikter»

 1. ROBERTO CARLOS MONTOYA svar

  EFFEKTIVT NEJ DE UPPFINNER INTE I ENDURANCE FÖRETAG https ://endurancefx .com/es/
  Jag investerade kapital och de tillåter dig inte att ta ut dina vinster, de pressar dig att investera mer kapital för att multiplicera det men de föredrar att du förlorar ditt kapital innan du låter dig ta ut det. När du går för att ta ut säger de att de inte är en bank och att de reglerande enheterna... bla bla... Det är ett djävulskt företag och dömt att försvinna. Investera inte för du kommer att förlora dina pengar. Jag blev utsatt och jag har bestämt mig för att prata om vad som hände på varje nätverk jag hittar något om uthållighet eftersom de inte förtjänar att fortsätta existera.
  INVESTERA INTE I UTÅKNINGSFÖRETAG.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ROBERTO, DU BÖR ALDRIG BETALA NÅGOT DE BEGER AV DIG, pengarna kommer aldrig in i någon verksamhet, de är fiktiva konton och pengarna finns inte där, de har inte korsat en enda operation med den riktiga marknaden, fall inte för de lögnerna, allt är en bluff , de manipulerar dig för att få de pengarna från dig, om de hotar dig, var inte uppmärksam och säg att det är i händerna på dina advokater och polisen och att samtalet spelas in, blockera även ev. typ av kommunikation med dem. Tack för att du skriver om Endurance Enterprises. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Anonym svar

  DE ÄR STORA VARUMÄRKESBEDRAGARE. De stal nästan tjugo tusen dollar från mig. Analytikern Roxanna Varela ställde mig mot väggen och hävdade att jag skulle bli föremål för juridiska sanktioner. Jag ber bara GUD om gudomlig rättvisa eftersom det är nästan omöjligt att ta ut de pengarna. Jag föll i depression och jag återhämtar mig knappt men min känslomässiga och ekonomiska hälsa var förstörd. Jag hoppas verkligen att de läser kommentarerna och inte tänker på att investera något med dessa tjuvar. Jag hoppas en dag att lagens fulla vikt faller på dem, för inte bara lämnade de mig på gatan, med mina föräldrar och min son (som betalar för de skadorna), utan de lämnade mig också utan en enda dollar för att t.o.m. köp mat. De är riktigt äckliga och tyvärr finns det ingen som gör något för någon. Jag tar inte med mitt namn eftersom de har hotat flera personer till livet, gå bara till din lokala polis och anmäl det till dina banker och till Interpol och vänta åtminstone på att de ska ta emot dina klagomål. Arbetssättet är exakt detsamma som mina kollegor nämnde efter att kontot gick i vinst, verksamheten gick förlorad och sedan var det jag som fortsatte att vara skyldig dem pengar. Det var med all ond tro och avsikt från den förmodade analytikern ROXANNA VARELA, eftersom de är professionella bedragare, de gav mig 48 timmar på sig att sätta in kapital som de själva hade förlorat från mitt konto och att INTE göra det skulle få juridiska konsekvenser. Jag ringde till och med frenetiskt för att få dem att avbryta operationen och de väntade med att ringa tillbaka tre dagar senare när kontot var helt negativt och det enda sättet att få tillbaka det var att fortsätta sätta in pengar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, DU SKA ALDRIG BETALA NÅGOT DET BER AV DIG, pengarna kommer aldrig in i någon verksamhet, de är fiktiva konton och pengarna finns inte, de har inte korsat en enda operation med den riktiga marknaden, fall inte för de lögnerna, allt är en bluff , de manipulerar dig för att få de pengarna från dig, om de hotar dig, var inte uppmärksam och säg att det är i händerna på dina advokater och polisen och att samtalet spelas in, blockera även ev. typ av kommunikation med dem. Tack för att du skriver om Endurance Enterprises. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *