Kommentarer om ePlanet Trade

I denna avdelning vi analyserar mäklaren ePlanet Trade (kallas även av namnet: eplanetrade.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas ePlanet Trade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om ePlanet Trade ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är ePlanet Trade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner ingenting om att vara reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ ePlanet Trade är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av ePlanet Trade, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på € 1.000, flytande spreads, hävstång upp till 1:25, tillåten täckning, expertråd, 24 -timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 lotter.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, flytande spreads, hävstångseffekt upp till 1:50, tillåten täckning, expertråd, 24 -timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 lotter, personlig tränare.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 25.000, flytande spreads, hävstång upp till 1: 100, tillåten täckning, expertråd, 24 -timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 lotter, personlig tränare, VIP -support.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 100.000, flytande spreads, hävstång upp till 1: 200, tillåten täckning, expertråd, 24-timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 lotter, personlig tränare, VIP-support, 12 riskfria affärer.

EPlanet Trade -kontotyper
EPlanet Trade -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad ePlanet Trade erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som ePlanet Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

EPlanet Trade-webbplats
EPlanet Trade-webbplats

ePlanet Trade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om ePlanet Trade 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: eplanetrade.com

📞 Telefonnummer: + 442036082438

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar ePlanet Trade. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på ePlanet Trade <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget ePlanet Trade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad någonstans och inte är reglerad (off-shore-företag), och när vi letar efter recensioner om ePlanet Trade hittar vi bara recensioner som är negativa och de varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Observera: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det ePlanet Trade fungerar tillsammans med ZurixCorp, en mäklare med hundratals klagomål, anklagad för bedrägeri mot många människor.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 CONSOB tillagd ePlanet Trade till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om ePlanet Trade? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «ePlanet Trade: Betyg och kommentarer»

 1. Gonzalo Fuentes svar

  Jag begärde uttag för 1 månad sedan och de vill inte ge det till mig, vad ska jag göra? Jag vill inte vänta längre

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gonzalo, tack för att du kommenterar ePlanet Trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *