I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Equiti. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Equiti och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsequiti-me.com – equiti.com
???? företaget*Equiti Group Ltd, Equiti Capital UK Ltd och Equiti Brokerage (Seychellerna) Limited
⚖️ regleringJordanien av Securities Commission och nämner även FCA-reglering
📧 E-mail address[e-postskyddad] | Försäljning: [e-postskyddad]
📈 PlattformMeta 4
📌 AdressJordanien, Seychellerna och Storbritannien

⚠️ Equiti ägs av Equiti Group Ltd och Equiti Capital UK Ltd, företaget ligger i Jordanien och Storbritannien, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Equiti erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 2 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Verkställande$500
Premiere$20000

Information på webben

Aktiewebbplats

Equiti ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, några livediagram, ekonomisk kalender, FAQ-sektion, nyheter, olika artiklar, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+962 6 550 8305

+44 203 519 2657

Försäljning: +962 6 550 8394

+ 44 203 519 2657.

???? Slutlig aktievärdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Equiti.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Equiti:

datumUppdatering – nyheter
Mars 2022Klagomål mot Equiti Spanska finanstillsynsmyndigheten CNMV

Användarrecensioner

Vad tycker du om Equiti? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Equiti.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Equiti

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Equiti

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Equiti?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Equiti en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Equiti är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Equiti pålitlig?

Nej. Equiti är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Equiti?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Equiti?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

55 kommentarer om «Är Equity en bluff? 2023 recensioner»

 1. Mario Bernal svar

  Equiti ger inte tillbaka pengarna, de är bedragare, MYCKET FÖRSIKTIGT!!!! DE STÄLLER!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mario, tack för din kommentar om Equiti. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Edgar svar

  De kommunicerar med mig i detta ögonblick och de hade mig ganska övertygad eftersom de erbjuder personlig assistans för att driva...och på så sätt säkerställa vinster, som de säger, tack för denna sida, snälla kan du svara mig, varför är det inte en tillräcklig garanti att de regleras av UK FCA?
  De två rådgivarna säger sig vara från Spanien och båda har en mexikansk accent. Flickan gav mig till och med möjligheten att ringa ett videosamtal för större självförtroende.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Edgar, de har ingen reglering, de försöker manipulera dig baserat på lögner, tror inte på något de säger, de letar efter dina pengar och de kommer inte att lämna tillbaka dem till dig.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.