✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Equitiz. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Equitiz och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsequitiz.com | equitiz.co
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad] | [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressBahnhofstrasse 52, 8001 Zürich, Schweiz (troligen falskt)

⚠️ Equitiz nämner inte vem som äger det, företaget är (förmodligen) beläget i Schweiz, . Vi tror att företaget ljuger om sitt läge. Klienter är oskyddade. Företaget är beläget på okänd plats. ⚠️

Om Equitiz verkligen var i Schweiz skulle de behöva regleras av tillsynsmyndigheten i det här landet, och detta händer inte, det får oss att tro att de inte finns där.

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera de typer av konton som erbjuds av Equitiz, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
básica€250
silver€5.000
Guld€15.000
Platina€100.000
VIP€250.000

Information på webben

Aktiewebbplats

Equitiz ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig värdering av Equitiz ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Equitiz.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Equitiz videorecension

uppdateringar

Nyheter om Equitiz:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Equitiz-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
September 2023Klagomål mot Equitiz CNMV.
September 2023Vi fortsätter att ta emot fler och fler klagomål från Equitiz-kunder.
September 2023Klagomål mot Equitiz FCA.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8275″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Equitiz.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Equitiz

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Equitiz

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Equitiz?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Equitiz en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Equitiz är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Equitiz pålitlig?

Nej. Equitiz är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Equitiz?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Equitiz?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

39 kommentarer om «Är Equitiz en bluff? Åsikter»

 1. sonia svar

  Hej, god kväll, jag är en av dem som har blivit offer för flera bedrägerier under oktober månad, bland dem är Equitiz som kommer från en TikTok-annons som heter Quantum Open AI,

  Samma som hänvisade till Equitiz, först var det för investeringen på €250, alla bedrägerier var via banköverföring, de ville genast få €2000 från mig och hävdade att marknaderna är väldigt bra och att det kommer att finnas mycket av vinster, jag vägrade, de kommunicerade inte under 3 veckor under hela den tiden jag försökte kommunicera genom 1 av telefonnumren bland annat för att veta vad som hände med mina pengar och jag kunde inte kontakta på något sätt eftersom e-postmeddelanden returnerade alltid mina meddelanden och mobilnummer svarade mig inte eller så sa de till mig att det inte fanns

  sedan, oh överraskning, telefonen återupptogs, förlorade all information och data, jag har något som jag hade skrivit ner separat (915467816) Kundtjänstområde, e-post:[e-postskyddad]) en annan med samma namn Pablo med samma slut, de ringde mig hundratals gånger med olika telefonnummer och jag fick inte svara, förrän jag antagligen redan såg det som omöjligt och förlorat eftersom de inte kunde få ut något av mig längre; De har redan ringt mig med en annan #telefon som identifierar sig med Blockchain, de visade mig sin förmodade licens (Colombia) när jag frågade dem sa de till mig att därifrån kontrollerar de alla med de förmodade Bitcoin-blocken och bad mig om 500 € för att låsa upp kontot och de kan överföra mig till banken

  sedan antagligen när de var tvungna att sätta in mig bad de mig om mer pengar samma som jag sa till dem att jag inte hade (+31687656899) ​​förmodat Blockchain-finansiella system, då har jag förvisso dumt nog fallit för 5 plattformar med €250 med villkoret och löftet att de skulle hjälpa mig med sina rådgivare att få tillbaka pengarna men de flesta av dem har försvunnit och den sista utöver att jag inte längre "hjälper mig" fick jag 1 pengar med moneyman €300 som sattes in på min bank och de fick mig att sätta in dem direkt åh överraskning telefonen återupptogs bara till fabrikstillståndet där jag har förlorat all min data och det enda jag kan intyga utan banköverföringar,

  Innan allt detta registrerade jag mig för 1 handel som tydligt berättade för mig att det var 1 registrering och nu tvingar de mig att betala dem för den förmodade 1 års utbildning beloppet på €170/månad som de har tagit efter min registrering redan 3 månader utan mitt samtycke och att jag inte kan backa eftersom jag redan har skrivit på och jag har sagt till dem att reklamfilmen tydligt har sagt till mig att det bara är 1 registrering och att de agerar olagligt att de ska presentera mig inspelningen som jag ska till rapportera till dem med alla dessa situationer

  Det lilla jag har haft har jag förlorat med dessa bedragare och utöver den här sista att jag inte har andra uppgifter än banköverföringar och utöver den här sista som de tog lånet utan mitt medgivande startade jag om min telefon säkert att radera deras uppgifter och deras medbrottslingar så att jag inte kunde försvara mig och hävda bedrägeri,

  Jag har en annan skuld med MoneyGram som jag snart måste betala ur fickan och jag har blivit utan 1 dollar, jag har först nu 1 plattform som jag investerade med €250 och jag lyckades få €1200, det gör det inte låt mig kontrollera mitt plattformskonto antagligen eftersom det är den som kör och jag kan bara öppna när hon öppnar det, alla har öppnat och betalat via AnyDesk och när jag frågade henne vad som hände med de 1200 30000 € som jag satte in, hon svarade att de studerar min situation och att de ska lägga till XNUMX XNUMX € mer så att jag tjänar bättre på investeringar, som jag inte har köpt och jag har sett att han också beter sig ganska konstigt och när de tycker att det är lämpligt kommer de att blockera mig,

  Med återupptagandet av mobilen öppnade jag en annan av samma, säkert har spåret gått förlorat eftersom det fungerade med en annan,

  Jag hoppas och hoppas att något kan göras för att kunna få tillbaka pengarna. Med alla dessa situationer har jag hamnat i en känslig situation med det lilla jag hade kvar men att jag kunde försörja mig själv, de har lämnat mig kollapsad och på toppen av det med skulder som jag inte har någonstans att betala.

  Så med allt som nämns och med de andra människorna, var försiktig med dessa tjänstemannatjuvar som inte försöker lämna några spår så att de inte fastnar, se först till och ta reda på historien om dessa personer om 1 och en halv månad av vad som hände mig, förutom handel (1 månader)

  Jag hoppas att du har hopp om att få tillbaka det kapital som investerats i dessa perversa människor som utnyttjar människors sårbarhet, desperation eller okunnighet. Tack så mycket för din uppmärksamhet. Med vänliga hälsningar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sonia, tack för att du skriver om Equitiz. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Golden T svar

  Väldigt farligt
  Mycket farligt, total bluff! Och med derivat också, jag har förlorat allt mitt arv (nyligen fått), besparingar och de har också skapat en bra skuld, totalt förlorade mer än €100000 XNUMX, som de lovade mig att kunna betala, men vid tidpunkten för uttaget ge dig slaget, och de är inte längre så charmiga, professionella och vänliga. Maria Aviles och Marco Copola har försökt mycket hårt och mycket bra att pressa mina pengar och få mig i problem som jag aldrig kommer att glömma, förutom att ha förstört mig moraliskt, fysiskt och naturligtvis ekonomiskt.
  Var försiktig och rapportera den här gruppen brottslingar som verkligen körde på mig men de var väldigt duktiga, det är också mitt fel för att jag inte uppmärksammade de många bluffmeddelanden men de är verkligen väldigt bra på att få dig att tro att det är en möjlighet.
  De har förstört mig och jag är trasig, de är en vit krage maffia, jag hoppas att de fastnar snart för de är verkligen det mest eländiga och elaka som någonsin trotts. De poserar också som blockchain-personal genom att göra falska Koinly-konton för att pressa dig så mycket som möjligt.
  Var mycket försiktig
  PS: som min manager María sa till mig, de är som Leonardo Dicaprios film, The Wolves of Wall Street, men mindre överdrivna, enligt min mening är den mycket mer överdriven eftersom det inte är en film, det är verkligt, det är verkligt, de förstöra dig och de hånar dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Áurea, tack för att du skriver om Equitiz. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Lindsey svar

  Lurad av Equitiz.co

  Blev tillsagd att kontakta dig på facebook

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lindsey, tack för att du skrev om Equitiz. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Rafael Heras svar

  Jag vill uttrycka min tacksamhet för analysen och återvinningen av min investering.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rafael, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 5. ALBERTO svar

  OBSERVERA, CNMV I SPANIEN OCH FCA I ENGLAND HAR REDAN RAPPORTERAT DIG OCH DETTA ÄR FÖR ATT DE HAR LUDAT TUSENTALS OCH TUSENTALS SPANIEN OCH FOLK FRÅN OLIKA LÄNDER I VÄRLDEN. DET SKULLE VARA BRA OM NÅGON FD-ARBETARE VERKLIGEN BETALADE OSS VEM DE ARBETAR ELLER VAR DE RINGER FRÅN..

  DETTA GÄLLER FÖR ARBETARNA PÅ EQUITIZ: SÅ NI VET MIN FAR (HAN ÄR NÄSTAN 80 ÅR) HAR BLISSAT MED MÖR ÄN 20.000 XNUMX EURO PÅ NÅGRA VECKOR. SÅ ATT DU VET SKADA DU GÖR MÄNNISKOR.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ALBERTO, tack för att du skrev om Equitiz. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Carlos

    Jag investerade, misstrog mig från början, jag satte in 250 € och jag hann inte ens ta upp telefonen för att fortsätta med deras bluff. Månader senare kunde jag lyfta luren och de berättade att pengarna satts in i en investeringsfond och att de har genererat mer än €8000 XNUMX (wow, vilken tur jag har). Men de har redan sagt till mig att jag skulle behöva göra en skattedeklaration i England för om jag inte gjorde det riskerade jag att få böter för skattebedrägeri och penningtvätt. Så de kommer att ringa mig för att lösa det, och jag antar att de kommer att kräva mer pengar av mig för procedurerna och frigivningarna eller vem vet vad de hittar på. Det värsta av allt är att dessa personer har ett foto av mitt ID, min information osv. Och jag fruktar att de kommer att göra någon identitetsstöld.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Carlos, tack för att du skrev om Equitiz. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

  • Andres svar

   Jag har varit med dem sedan den 23 augusti, jag började med 250 € och investerade i ytterligare två faser tills jag slutförde 4.000 800 €, allt från andra konton som skulle ha varit under deras överinseende från valfri skrivbord. Nu försöker jag få tillbaka min investering, jag tog ut $21, så långt har det gått bra. Kontot hade upp- och nedgångar, men när jag ville göra det totala uttaget bad de mig att betala en räkning på 0,78% av kapitalet kontot nådde, enligt dem, 83BTC. De säger till mig att om jag betalar dem kommer de inte att överföra detta belopp till min plånbok plus 21% av de 52% som jag har betalat dem, det är en total bluff. Jag tänker inte betala dem någonting. Jag har skärmdumpar av många rörelser och inspelningar av konversationer. Kontakterna som har ringt mig är: Daniel Benavente (Peru) Susy, Alejandro García, Miguel Ortiz, och den sista Maria Aviles, som är den som har blockerat min åtkomst till mitt konto. Jag ska besöka dem i Zürich, Bahnhoffstr. XNUMX, även om det är ett businesscenter, förväntar jag mig inte att hitta någon där. Sätt INTE en € i det här företaget, sprid detta budskap på sociala nätverk för att förhindra dem från att lura fler människor som är glada över att investera sina besparingar. Jag är i Gerona

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Andres, tack för att du skrev om Equitiz. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

   • Andres

    Gracias por responder, empezó todo por una publicidad en instagram donde aparecía un anuncia en el que David Broncano entrevistaba a Cristina Pedroche en el que decía que trabajaba en una plataforma de criptomonedas muy exitosa con un sistema de IA. También que había sido demandada por el banco de españa, vamos, todo un montaje y falso. Llame al teléfono movil que aparecía y contacte con una centralita en la que me desviaron la llamada a un Broker, Daniel Benavente (Equitiz.co). Esto fue en agosto del 23. Transferí 250€ directamente a equitiz. A partir de ahí, las transferencia las hacia a través de cuentas que me abrían en Wirex-bank,Coinbase, Roobic, Exodus. Es entonces que empece a sospechar, pero mi cuenta de acciones negociadas no daba ningún movimiento aparentemente sospechoso, porque tanto perdía como ganaba las acciones. Contrataba los valores de mercado con otras plataformas y coincidían. Tengo grabaciones de conversaciones con broker, contrato de inversión, una factura de Blockchain pidiéndome un pago del 21% de mis ganancias, un certificado de CREDIT SUISSE de pago de impuestos, vamos falsifican documentos sin temor. Yo por suerte pude retirar dos veces parte de mi dinero, supongo que lo hicieron para transmitir confianza, pero nada mas. Tengo capturas de pantalla de muchos movimientos, que aparentemente son como otras plataforma de Tradin. Espero sirva mis comentarios para evitar que estafen a otras persona.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hola Andres, no pagues nada de lo que te pidan, ni de Blockchain ni nada parecido, es todo parte de la estafa y no lo recuperarás. Gracias por escribir sobre Equitiz. En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

 6. j. perez svar

  Jag tycker att det är en total bluff

  De lovar dig att de försöker få pengar med ett imponerande ansikte
  och då är uttag omöjligt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej j. perez, tack för att du skrev om Equitiz. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. juan miguel svar

  Hej, god eftermiddag, jag har också blivit lurad, de stal 2500 3500 euro från mig och utöver att de sa åt dem att ge mig mina pengar så spelade de det och lämnade mig med en skuld på XNUMX XNUMX euro. Det jag gjorde var att gå och anmäla det för polisen är de alla ett gäng skurkar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan Miguel, tack för att du skrev om Equitiz. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *