Kommentarer om equitytrade24

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren equitytrade24, är en mäklare för binära optioner. Rekommenderas equitytrade24 verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Det bör noteras att equitytrade24 -webbplatsen inte har en spansk / spansk version, men vi har också beslutat att granska detta företag på grund av olika meddelanden från personer som frågar om dess rykte.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: ej angivet.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Arizona, USA.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom de inte nämner något om dess reglering, tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av equitytrade24, noterar vi att det erbjuder Fyra typer av konton: Startkontot, Grundkontot, Pro -kontot och Executive -kontot.

Startkonto- Minsta initiala insättning på $ 250, 10% insättningsbonus.

Grundläggande konto- Minsta initial insättning på $ 2.000, 12,5% insättningsbonus, 3 riskfria affärer, förutbildning, gratis signaler.

PRO-konto: Minsta initiala insättning på $ 5.000, 15% insättningsbonus, 5 riskfria affärer, grundläggande utbildning, expertsignaler.

Den sista typen av konto är Verkställande konto: minsta initiala insättning på $ 10.000 20, 10% insättningsbonus, XNUMX riskfria affärer, full utbildning, premiumsignaler, mäklare och analytiker.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för mäklaren equitytrade24 (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Equitytrade24 kontotyper
Equitytrade24 kontotyper

den plattformar att fungera Vad equitytrade24 erbjuder är: de anger det inte, men de nämner att ha 24 olika plattformar, wow.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som equitytrade24 tillhandahåller på sin webbplats.

Equitytrade24 webbplats
Equitytrade24 webbplats

equitytrade24 tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: egentligen ingenting, de ger ingen hjälp, resurser eller verktyg för intresserade parter.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om equitytrade24

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: equitytrade24.com

Telefonnummer: + 1309030253

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att equitytrade24 är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den erbjuder binära optioner, den nämner inte vilket företag den är en del av ... En kombination av egenskaper som inte riktigt gör det mycket attraktiv.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om equitytrade24? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «aktiehandel24»

 1. Ariel Zarza svar

  Hallå där! Jag är från Paragua
  Jag hittade ett instagramkonto som heter Frederick Greenwood fx (jag inaktiverade det för en vecka sedan, jag frågade honom varför han gjorde det och han svarade att det var för att många skriver till honom)
  Det erbjöd en investering på 250uss med en vinst på 2000uss på en vecka.
  Jag gjorde insättningen via Western Union till en viss Lath Evrard på New DHELI. Efter 4 dagar hade jag 12.000 XNUMX kr (frederick skickade mig en skärmdump av mitt konto)
  Jag gjorde ingenting för att tjäna de pengarna, bara sätta in pengarna, inte ens gå till min e -post för att bekräfta kontot. Jag har inte kontroll över det kontot men det finns. Idag, tre veckor efter min insättning, har jag förmodligen 41.000 10uss. Först måste jag betala Lath Evrard 4000 procent (41.000 uss) för att företaget ska skicka 41.000 XNUMX uss till mig. Sanningen är att jag tvekar att göra betalningen, det är mycket frestande att veta att om jag betalar den procenten får jag XNUMX XNUMXuss. men tänk om inte?
  idag bad jag honom om en skärmdump av mitt konto och jag spenderade med 4000 uss. Jag frågade 4000? och han berättade att han hade fel, att skärmdumpen var av mina första transaktioner. och efter en minut gav han mig skärmdumpen som sa 41.000 XNUMXuss
  Enligt min mening finns det misstänkta handlingar. Jag är en affärsman och i dessa dagar kommer jag att stänga några företag och jag kommer att ha mer än tillräckligt för att försöka betala 4000uss och jag kommer att informera dig om Equitytrade24 -sidan är legitim eller inte.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ariel, ja, om du vill skicka $ 4000 till en oreglerad mäklare, för en person som du träffade på Instagram och som inte längre äger kontot, gör det ... Vi skulle inte göra det galet. Om du gör det, vänligen håll oss uppdaterade om hur det gick.

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.