✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om Erainvest är ett företag vi kan lita på eller om det är opålitligt. Läs vår detaljerade analys för att lära dig mer!

Efter en fullständig genomgång av webbplatsen tittar vi på varje detalj och utvärderar de viktigaste egenskaperna som beaktas när man väljer en bra mäklare, inklusive dess placering, företaget som äger den, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Erainvest och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatserainvest.net
???? företaget*Nämner att vara en del av Erainvest LTD
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad] y [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressDen nämner att den ligger på 30 Gresham Street, London,
England, EC2V 7QN, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-01-03
Företagstypvalutamäklare

Företag: ⚠️ Påståendet att Erainvest tillhör Erainvest LTD är tveksamt och kan tyda på bristande tydlighet och förtroende för dess verksamhet.

Plats: ⚠️ Även om företaget anger att det är baserat i Storbritannien, finns det betydande tvivel om äktheten av denna information.

Nu kan vi kommunicera vår oro över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Erainvest?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Erainvest är en: valutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

erainvest hemsida

Här presenterar vi en skärmdump av webbplatsen Erainvest, som är erainvest.net. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Erainvest-förordningen

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är extremt oroande; Den ger ingen information om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad innebär detta? Det gör att mäklarens kunder och deras fonder är helt hjälplösa. Det betyder att om mäklaren har dåliga avsikter kommer du förmodligen inte att kunna få tillbaka dina pengar. Vi ber dig vara extremt försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Erainvest slutvärdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Erainvest och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: Genom att inte ge information om dess reglering verkar detta företag vara oreglerat, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag erbjuder automatiserade investeringar, vilket vi anser är mycket osäkra. Var väldigt, väldigt försiktig.

Detta företag erbjuder en lönsamhet på 14%, vi tror att de kan vara falska.

Erainvest kallar sig en valutamäklare och påstår sig vara belägen i Storbritannien, en plats känd för sin säkerhet. Vi har dock allvarliga tvivel om sanningshalten i detta uttalande och anser att det kan vara vilseledande för kunderna. Bristen på specifika detaljer om dess plats är oroande och tyder på bristande transparens.

Vidare tillhandahåller Erainvest inte information om sin reglering, vilket indikerar att det verkar utan tillsyn av reglering. Denna brist på tydlighet och professionalism är en anledning till oro, särskilt som företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Extrem försiktighet rekommenderas när du överväger någon typ av investering med detta företag. Dessutom väcker erbjudandet om automatiserade investeringar och en utlovad avkastning på 14 % misstankar om möjliga bedrägerier eller osäkra system.

🚨🚨 Avslutningsvis: Av de nämnda skälen drar vi slutsatsen att detta företag inte är särskilt seriöst eller säkert. Det är viktigt att gå fram med stor försiktighet, eftersom det finns flera oroande tecken. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Erainvest:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Erinvest finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Erainvest.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Metoder för att få tillbaka pengar lurade av Erainvest

Om du har blivit lurad och vill veta hur du gör anspråk på ditt kapital, kan du hitta våra råd i FAQ-sektionen nedan.

Hur man rapporterar Erinvest

Om du inte är nöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill rapportera den av någon anledning, ger vi dig det bästa sättet att göra det i avsnittet FAQ nedan.

Preguntas Frecuentes

Vilka alternativ rekommenderar du istället för Erainvest?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Erinvest?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Erainvest pålitlig?

Nej. Erainvest är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det nämner att vara lokaliserat i det trygga Storbritannien, även om vi har allvarliga tvivel om sanningshalten i detta uttalande som syftar till att vilseleda kunder. Bristen på detaljer om dess reglering tyder på att företaget verkar utan tillsyn, vilket visar en anmärkningsvärd brist på transparens och professionalism. Avgörande är att det har rapporterats av FCA, den brittiska finanstillsynsmyndigheten, som understryker behovet av EXTREMT FÖRSIKTIGHET när man överväger all inblandning med den. Dessutom anses erbjudandet om automatiserade investeringar vara mycket osäkert, och löften om 14 % avkastning väcker misstankar om att vara falska.

Hur får man tillbaka pengar från Erainvest?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Erainvest: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Diego Albert svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Diego Alberto, tack för att du skriver om Erainvest. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *