✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Erzinex. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Erzinex och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatserzinex.com
???? företaget*TRD & MNY Company LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress har inte
📈 PlattformMT4 och WEBTRADER
📌 Adressnämner det inte

⚠️ Erzinex ägs av TRD & MNY Company LLC, företaget nämner inte var den ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Erzinex erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

Erzinex hemsida

Erzinex ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, tillgångskalkylator, live-diagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig utvärdering av Erzinex ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Erzinex.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Erzinex:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2023Klagomål mot Erzinex av finanstillsynsmyndigheten FSMA
Augusti 2023Klagomål mot Erzinex från finansiell tillsynsmyndighet AMF.
Oktober 2023Klagomål mot Erzinex från finansiell tillsynsmyndighet CNMV.

Användarrecensioner

[demokrati id=”7807″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Erzinex.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Erzinex

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Erzinex

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Erzinex?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Erzinex en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Erzinex är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Erzinex pålitlig?

Nej. Erzinex är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Erzinex?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till Erzinex?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «Är Erzinex en bluff? Åsikter från 2023»

 1. fernanda aizpitarte svar

  Jag trodde att det aldrig skulle hända mig, och de har lurat mig på 24.000 XNUMX €, vilket var alla mina besparingar. Lämna skammen till en annan gång, jag önskar bara att vi kan lära oss att bekämpa dessa bedrägerier. I mitt fall lurade Alexis från Erzinex, en muslim enligt sin egen definition, mig med sin vänlighet och vackra röst.
  Jag måste ta mitt ansvar, men också se till att dessa bedragare inte fortsätter.
  Mycket skada, eftersom det finns för många kriminella.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fernanda, tack för att du skriver om Erzinex. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. AMF (Frankrikes finanstillsynsmyndighet) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att vilseleda deras kunder (Se AMF -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Martin-2 svar

  AMF RAPPORTERADE DETTA FÖRETAG, VAR FÖRSIKTIG.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Martín, tack för att du skriver om Erzinex. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. AMF (Frankrikes finanstillsynsmyndighet) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att vilseleda deras kunder (Se AMF -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Choukri svar

  arnaque et blocage de mes teckensnitt

  Madame Monsieur bonjour je permets de vous contacter suite à un investissement de ma part dans la société boursière ERZINEX, Qui m'a été recommandé par une recommandation recommandé par une autre, bref vu mon état de santé et psychologique je le reconnais je me suis Laissez -faire influencer quelques centaines d'euros pour en finir après conseil de Monsieur Max Harris account manager, À emprunter €50 pour come en aide mes föräldrar mes girls, Etc. tout fonctionnait bien on communique régulièrement par WhatsApp, téléphone etc. mail, bara mercredi où nous avions rendez-vous telefoni à 000h och sedan plus aucune nouvelle plus moyen de joindre ce monsieur, Qu'en est-il je ne sais pas j'ai telefonnummer och adress, mer än m'a communiqué, Le désespoir börjar à montrer le bout de son nez, pourriez-vous m'aider me conseiller, m'aider à récupérer mes fonds juste avant vous j'ai envoyé un mail a la FSMA, pour les informer également et demander de l'aide j'en ai vraiment kissin là, Étant en invalidité devons upload encore des operations supplémentaires tu dois en plus rembourser €15 par mois, victime de ma bonne foi de ma crédubilité, Et naiveté. Aidez-moi je vous en supplie.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Choukri, tack för att du skrev om Erzinex. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. januari svar

  Detta företag betalar inte. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ian, tack för att du skrev om Erzinex. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *