✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I denna analys kommer vi att utvärdera om Är Est Invest ett säkert alternativ eller utgör det en risk för investerare. Nedan kommer vi att beskriva alla relevanta aspekter som påverkar vår slutsats.

Vår webbplatsutvärdering involverade en detaljerad analys av varje komponent, där vi undersökte de viktigaste egenskaperna att ta hänsyn till när vi väljer en kvalitetsmäklare, inklusive dess plats, företaget som äger den, dess reglering och dess rykte.

Grundläggande information

🌐 webbplatsuser.est-invest.org
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress Han nämner inte sin mejl
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress Nämner inte hans adress
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-02-06
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Bolag: ⚠️ Est Invest nämner inte moderbolaget, vilket tyder på bristande transparens.

Plats: ⚠️ Det nämns inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Det är viktigt att notera att vi har hittat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är Est Invest?

Efter att ha analyserat din webbplats kan vi bekräfta det Est Invest verkar som en mäklare specialiserad på kryptovalutor.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

webbplatsen är investerad

Här visar vi dig en skärmdump av Est Invests webbplats, som är user.est-invest.org. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Est Invest lämnar inga kontaktuppgifter, mejl eller telefonnummer. Denna brist på transparens är ett mycket negativt tecken, eftersom det inte finns något sätt att kontakta dem vid akuta problem eller frågor.

Est Invest Regulation

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Företaget nämner ingenting om sin reglering, vilket är alarmerande. Detta indikerar att de verkar utan regulatorisk tillsyn, vilket lämnar kunder utan ekonomiskt skydd i händelse av missförhållanden från företagets sida. Det är avgörande att vara extremt försiktig när man överväger att skicka pengar till en oreglerad enhet med bristande transparens.

???? Slutlig värdering av Est Invest ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Est Invest och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

plats: Det är inte specificerat, vilket skapar betydande tvivel.

Förordning: Ingen information lämnas, vilket visar på otydlighet och allvar.

Det är viktigt att komma ihåg att Est Invest har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive Rumäniens ASF. Extrem försiktighet rekommenderas.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Efter att noggrant granska Est Invests webbplats kan vi dra slutsatsen att det är en mäklare specialiserad på kryptovalutor. Det finns dock en betydande brist på viktig information som ger upphov till oro för dess tillförlitlighet och transparens. För det första är den exakta platsen för företaget inte specificerad, vilket gör det svårt att avgöra under vilken jurisdiktion det verkar och vilka lagar det skulle behöva följa för att skydda kunderna.

Dessutom är den totala avsaknaden av detaljer om dess reglering alarmerande. Denna brist på transparens tyder på att Est Invest skulle kunna bedriva verksamhet utan att vara föremål för tillsyn av en behörig finansiell tillsynsmyndighet. En sådan situation utsätter investerare för ytterligare risker, eftersom det inte finns någon garanti för att företaget uppfyller adekvata etiska och finansiella standarder. Med rapporter om klagomål från den rumänska finansinspektionen är det viktigt att vara ytterst försiktig när man överväger alla typer av affärsrelationer med Est Invest.

🚨🚨 Slutsats: Potentiella kunder rekommenderas starkt att göra omfattande efterforskningar innan de förbinder sig, för att säkerställa att de väljer mer transparenta och reglerade mäklare för att skydda sina investeringar och undvika potentiella bedrägerier. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Est Invest:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Est Invest finanstillsynsmyndighet ASF, rumänska finansinspektionen

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​genom att rösta och lämna en kommentar om din upplevelse med Est Invest.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Est Invest

Om du behöver få tillbaka ditt kapital på grund av en bluff, kolla in vår FAQ-sektion för detaljerad vägledning.

Hur man rapporterar Est Invest

Om du är missnöjd med Est Invests tjänster och vill lämna in ett klagomål, hitta det bästa sättet att göra det i vår FAQ-sektion.

Preguntas Frecuentes

anking av de bästa mäklarna.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Est Invest?

Ja, det finns säkrare och mer transparenta alternativ. Kolla vår ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Est Invest?

Det beror på din plats; Kontakta ditt lands finanstillsynsmyndighet. Om du behöver hjälp, lämna oss en kommentar så guidar vi dig.

Är Est Invest pålitlig?

Nej. Est Invest är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Est Invest avslöjar inte sin plats eller erbjuder detaljer om sin reglering, vilket indikerar att det skulle kunna fungera utan tillsyn och med en tydlig brist på transparens och allvar. Det är viktigt att notera att företaget har flaggats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive ASF (rumänska finansinspektionen). Därför rekommenderas det att vara extremt försiktig när du överväger alla typer av affärsrelationer med dem. Dessutom väcker frånvaron av synlig kontaktinformation frågor om hur man löser potentiella brådskande problem. Denna brist på transparens förvärras av utelämnandet av detaljer om Est Invests moderbolag, vilket tyder på bristande allvar och transparens i dess affärspraxis.

Hur får man tillbaka pengar från Est Invest?

konsultation här att känna till den detaljerade processen för att återvinna pengar i händelse av bedrägeri.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Est Invest: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. valentino svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valentino, tack för att du skriver om Est Invest. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *