Kommentarer till EternalWealth

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren EternalWealth (även kallad foreverwealthfx.com och Eternal Wealth Group), är en Forex-mäklare. Rekommenderas EternalWealth verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar EternalWealth. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Det är värt att nämna att EternalWealth-webbplatsen inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska EternalWealth.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Australien, Vanuatu och Hong Kong, även om den inte har regler från något av dessa länder, vilket får oss att tro att det inte är baserat där egentligen. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner att de är reglerade i Australien, även om de inte ger information för att verifiera nämnda reglering. Vi tror att EternalWealth är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som EternalWealth erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som EternalWealth erbjuder är: MT5-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som EternalWealth tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

EternalWealth webbplats
EternalWealth webbplats

EternalWealth tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, förklaring av några grunder i handelsvärlden, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om EternalWealth |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: foreverwealthfx.com

Telefonnummer: +85298800436 (Whatsapp)

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på EternalWealth <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att EternalWealth-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när man letar efter recensioner om EternalWealth vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om EternalWealth? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «EternalWealth: Betyg och kommentarer»

 1. Viviana Marquez svar

  Jag måste få ut mina pengar, men jag kan inte utan att först betala en skatt som de tar ut mig. Det värsta med detta är att jag måste betala det innan jag får tillbaka pengarna.
  Jag informerar dig om att du saknar ditt viktigaste värde, det är uppriktighet
  _När jag öppnade mitt konto hos den verkställande Esther Garcia registrerade hon mig fel, med min e-post före 1, mitt användarnamn lämnades äntligen som [e-postskyddad]. Hon sa till mig att vi skulle fixa det senare, vilket aldrig hände. Varje gång jag konsulterar hur pengarna togs från sidan sa hon till mig. "Det är väldigt enkelt ... du måste bara trycka på uttagsknappen och det är det" Jag pratar inte om skatt eller något jag bara sa "oroa dig inte för det."
  Han skickade aldrig kontraktet innan vi började arbeta.
  _Min chef sade till mig att om jag lägger in mer pengar skulle de ge mig en bonus. Vilket aldrig hände
  _ För att få mina pengar sa min chef att jag var tvungen att lägga in mer pengar. Förra gången var jag tvungen att placera 1.000 USD för att kunna ta ut pengarna och stänga de aktier som jag hade öppnat. De pengarna deponerades inte ens på Eternity-sidan utan på en annan Jubiter-samtal
  _ Och nu måste jag ta ut pengarna, det säger mig att jag inte kan ta ut mina pengar utan att först betala 25% av summan.

  Jag vet inte vad jag ska göra.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej VIVIANA, skicka inte pengar, det är en fälla att stjäla mer, tack för att du delar din erfarenhet med EternalWealth. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 2. jorge svar

  Hej, jag investerade usd5.000 den 26 juni 2020, när jag gjorde en vinst bad jag om ett uttag på usd8.000 och därifrån ber jag om ursäkt, de berättade för mig att mitt konto var fruset och att jag var tvungen att betala 20% av mitt totala konto som är på 31.000 XNUMX USD har jag fortfarande inget svar på någonting ... Jag är desperat och vill rapportera dem och gå till de sista konsekvenserna.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om EternalWealth och förhindrat framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar och tur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *