Kommentarer om Eternity Wealth
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Evighetens rikedom (kallas även av namnet: ewealth.cc), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Eternity Wealth verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Eternity Wealth ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Eternity Wealth ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

Evighetens rikedom nämner att vara en del av: Advertising.R (inga giltiga registreringsuppgifter)

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Bulgarien.

 

Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Eternity Wealth är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Eternity Wealth, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Silverkonto, Guldkonto och Platinakonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $250, gratis kontohantering och inställningar, 24/5 support.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $5.000, gratis kontohantering och inställningar, 24/5 support.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $10.000, gratis kontohantering och inställningar, 24/5 support.

 

Eternity Wealth -kontotyper
Eternity Wealth -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Eternity Wealth erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Eternity Wealth tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Eternity Wealth webbplats
Eternity Wealth webbplats

Evighetens rikedom ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, vanliga frågor, ekonomiska nyheter, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Evighetens rikedom 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: ewealth.cc

📞 Telefonnummer: 442080890220

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Eternity Wealth. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Eternity Wealth ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Evighetens rikedom är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom vi inte hittade information som verifierar dess registrering, visar sidan ett misstänkt utseende med mycket lite information och slutligen är det inte reglerat av någon myndighet. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Eternity Wealth? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Eternity Wealth: Betyg och kommentarer»

 1. Anonym svar

  Jag har blivit hyperbluffad av den här mobben. Min historia är lång men jag vill rapportera det här. Om du kan hjälpa mig.

  Även om jag förra året fördömde och jag inte har fått något uppmuntrande svar, ventilerar jag bara och jag hoppas att det hjälper många människor så att vi tillsammans kan stoppa den här stora maffian som är monterad.

  Jag försöker sammanfatta det:

  Mars 2020. 24NEWSTRADER; Han lurar mig med 14.000 7.000 euro investering och 2.100 XNUMX euro vinst, de har aldrig återlämnat dem även om jag anger en provision på XNUMX XNUMX euro. Jag har rapporterat till polisen, men jag fick inga resultat, jag har pratat med advokater, jag fick inte redovisningen för vad jag var tvungen att betala och det fanns ingen garanti för att betala höga avgifter för att få tillbaka pengarna och lägga in dem fängelse där de ska vara alla.

  MAJ 2021. INVESTERINGAR; De lurar mig med € 6.700 2.500 investeringar, XNUMX vinst. Kroken var att de skulle hjälpa mig att återställa den tidigare bluffen men att de var tvungna att operera med dem, de hävdade att de ägnade sig åt detta och hade en advokatbyrå specialiserad på dessa maffior.

  JULI 2021. Kära ETERNITYWEALTH eller EWEALTH. De lurar mig uppenbart från 5.300 euro. Kroken var att de ringde mig direkt från FDA, motsvarande CNMV i Spanien. Med juridiska dokument fann jag något av laglighet, men när jag läste mer om det gör de det så bra att de simulerar några som redan finns och använder data som efterliknar domänen och som vi som inte känner till dessa frågor tror vi på någonting, bara genom att se namnet Vi tror det redan och jag säger det på grund av det som hände mig, men jag är säker på att det händer många fler människor, annars skulle dessa knep inte existera. Skäms inte över att säga det.

  Deras skamlösa system var: De poserar som en juridisk mäklare och att de har sin advokatbyrå specialiserad på dessa frågor och med direktkontakt med BLOCKCHAIN ​​som kontrollerar alla plånböcker som är centraliserade i dem och som hittar alla transaktioner som användes att bli lurade av skurkarna, säger de bokstavligen. Jag får ett superdokument från super BLOCKCHAIN.COM med vad som har samlats på mitt konto ($ 57.000 XNUMX, i mitt fall med intäkterna för ett år sedan) och de får mig att tro att de redan har återställt det, att de redan har varit tagit ifrån det onda och att de har skickat det till mig, eftersom de har uppgifter om mitt konto varifrån pengarna kom.

  Till sist; Ewealth -folket säger till mig, att kalla mig finansmannen EMMA MEIER, Financial Intermediary. Att ge mig flera alternativ för att få tillbaka mina pengar och att kunna betala den provision som kommer till mig i kontraktet på endast 13%. för att kunna avblockera operationen som redan är på väg till mitt namn.

  HJÄLP: ”Du kommer att hantera dina egna nycklar, vi rör inte dina pengar och du spenderar, i mitt fall 7.000 XNUMX dollar, kommer vi att göra några operationer i BINANCE så att BLOCKCHAINEN ser att du har rörelser och pengarna kan skickas till dig och sedan kommer du att ersätta oss uppdraget Enkelt och trovärdigt eller hur? MEN, vid operationen görs en valfri telefon (det vill säga de kommer in i din dator) du har redan allt öppet, banker med dina egna nycklar och värdepapper etc. ... .. de skyndar dig och du är upphetsad ( det är vad de leker med känslorna från sina offer) den sista satsen, "låt mig göra det för dig vi går snabbare" och tar några sekunder att kopiera deras Wallet -adress istället för min. Jag får reda på det när jag ser att det går några timmar och dina pengar inte kommer ……………. Så.

  Jag har tagit mig tid att skriva detta i detalj och som jag sa i början med det förlorade hoppet om att återhämta sig, det är inte lite pengar. ATT hjälpa andra att behaga faller inte för absolut ingenting av dessa parasiter, inte heller bry sig om att jämföra och bekräfta uppgifterna, de ersätter det och du gör det.

  tyvärr är vi ensamma, väldigt ensamma om detta.

  en hälsning.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, du är inte ensam här, det finns människor som vill hjälpa dig, du kan få pengarna tillbaka. Tack för att du kommenterar Eternity Wealth. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Lurad svar

  Det är en bluff, kan du hjälpa mig? Hur kan jag rapportera dem?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, tack för att du kommenterar Eternity Wealth. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *