Kommentarer om eToro

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera eToro (även kallad med namnet: etoro.com), är en mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas eToro verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om eToro ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är eToro ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

eToro nämner att vara en del av: eToro (Europe) Ltd., eToro (UK) Ltd., eToro (Australien) AUS Capital Pty Ltd. eToro USA LCC erbjuder inte CFD:er, bara riktiga kryptotillgångar

✅ När det gäller din läge, företaget är baserat i Australien, Cypern och Storbritannien.

✅ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att eToro regleras i Australien av ASIC, i Europa för CySEC och i Storbritannien av FCA.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder eToro, i det här fallet finner vi att det bara erbjuder ett detaljhandels- och ett grossistkonto, men det finns inga fler detaljer och egenskaper hos dem.

La plattform att fungera Vad eToro erbjuder är: eToro-plattformar.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som eToro tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

EToro webbplats
EToro webbplats

eToro ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de marknader där den verkar, kalkylatorer, ekonomisk kalender, självstudier, analys, utbildningsavsnitt, avsnitt med vanliga frågor, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information eToro

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: etoro.com

📞 Telefonnummer: omnämnt

📧 E-post: kontakt från webbplatsen (avsnittet "kundtjänst")

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på eToro. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på eToro

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget eToro är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

✅ Efter att ha gjort en omfattande analys på ⭐ eToro 🥇, enligt vår mening tyder allt på det vi handlar med en lämplig mäklare, Med bra handelsvillkor, En idealiskt alternativ för nästan alla typer av handlare. Det är en mäklare alltså regleras i olika länder, har olika regler och vi vill betona att det är en Referensmäklare, med mycket antiken och en av de mest respekterade och kända världen över.


Kort sagt: vi pratar om en mäklare på första nivån och rekommenderas verkligen!


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om eToro? Vad har du haft för erfarenhet?

eToro är en plattform med flera tillgångar som erbjuder både investeringar i aktier och kryptoassetter samt handel med CFD: er.

Observera att CFD: er är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 78% av detaljhandelskonton förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD: er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat. Den presenterade handelshistoriken är mindre än 5 hela år och kanske inte räcker som underlag för investeringsbeslut.

Copy trading är en portföljförvaltningstjänst som tillhandahålls av eToro (Europe) Ltd., som är auktoriserad och reglerad av Cyperns Securities and Exchange Commission.

Investeringar i kryptotillgångar är inte reglerade. De kanske inte är lämpliga för icke-professionella investerare och hela det investerade beloppet kan gå förlorat. Det är viktigt att läsa och förstå riskerna med denna investering, som förklaras i detalj på denna länk

eToro USA LLC erbjuder inte CFD: er och ger inget ansvar och tar inget ansvar för riktigheten eller fullständigheten av innehållet i denna publikation, som har utarbetats av vår partner med offentligt tillgänglig icke-enhetsspecifik information om eToro.

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «eToro: Betyg och kommentarer»

 1. Clement svar

  vårt fall är med 24funds .io samma knep som upprepas här. Jag skulle vilja kontakta dannified by 24funds .io i detta forum

 2. stoföl svar

  ( AGARTHA ASSET MANAGEMET ) OCH ( MOT KÄLLA ) är precis lika bedragare som HEXALLT enligt min mening. Var väldigt försiktig, han sa till och med att jag inte hade något att göra med företaget HEXALLY när jag såg mina pengar där (eftersom jag sa till honom att jag hade sett väldigt, väldigt negativa kommentarer, låt oss gå som bedragare och kom igen, de säger till dig vad du vill höra ensam för att fortsätta få pengar.
  Det finns inget p …… juridiskt företag i den här världen, jag vet inte hur de kan fortsätta att bli rika på bekostnad av bra människor som bara vill leva lite bättre

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, jag tycker du ska lägga din kommentar här: HEXALLT.

   Hälsningar.

  • Beni svar

   Kontakta mig, vi letar efter personer som har lurat mot källan, ju mer vi samlar in lurade personer kan vi göra anspråk på domstolen och vi får tillbaka pengar

 3. John Louis Mayordomo svar

  Sedan den 26 december har jag utstått en riktig mardröm och den totala bristen på kundservice från eToro. Jag anser att mer än två månader efter att jag skickat mina pengar och dussintals meddelanden ger de mig rätten och vissheten, eller att de antingen är de sämsta cheferna i världen, eller att tjuvar har kidnappat mina pengar, trots att de redan har Den 30 december meddelade de mig via e -post att mitt konto var verifierat och att jag kunde komma åt min portfölj.
  Den 4 januari fick de pengarna från min överföring. Och märkligt, nästa dag, den 5 januari, berättar de att mitt konto har blockerats. Sedan det datumet har jag klagat vid många tillfällen, du har till och med ringt mig per telefon för att bekräfta min identitet, vilket indikerar att jag hade svarat rätt på dina frågor och att de omedelbart skulle låsa upp kontot. Vilket de aldrig har gjort!
  Därefter har jag lämnat in otaliga fordringar på grund av att jag inte har tillgång till mitt konto och inte kan få tillbaka mina pengar. Vilket är det enda jag vill, eftersom jag vill fortsätta med eToro, mycket mindre investera. Efter min erfarenhet anser jag att de inte är att lita på.
  Under tiden, och under dessa två månader, har flera kravärenden öppnats och stängts av mig. Alla dessa ärenden har avslutats utan att ge någon förklaring, situationen ska ha lösts. Vilket är en lögn. Jag har upp till fem ärenden avslutade på det här sättet.
  Det har nått det absurda att få svar i två exemplar, ett som berättar för mig att de har mycket arbete och att de kommer att svara mig inom kort, och ett andra meddelande, samtidigt som säger att anspråksnumret är stängt eftersom händelsen har blivit löst.
  Därefter berättar de för mig att för att återkräva mina medel, öppna en incident i deras kundservice som besökare. Jag fick också ett telefonsamtal och efter att ha svarat på deras frågor sa de till mig att allt var korrekt. Den 28 januari bad de mig igen om ett selfie -foto, som jag tidigare hade skickat, vilket jag gjorde samma dag. Den 29: e bekräftar de att de har fått och accepterat selfiefotot. De berättar också för mig att jag nu kan gå till min portfölj. Men till min förvåning är min portfölj fortfarande låst och jag har inte tillgång till mina medel.
  Efter denna situation har jag skickat in många andra anspråk genom din kundservice som besökare. Eftersom de har avslutat alla anspråk som löst, utan att någonsin ha besvarat mina påståenden.
  Min åsikt om eToro är den mest negativa, och jag kommer att indikera detta för min advokat för motsvarande rättsliga åtgärder.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Luis, tack för att du delar din erfarenhet med eToro. Denna mäklare brukar inte ha många klagomål

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.