Kommentarer om EU -investeringar
 
I denna avdelning vi analyserar mäklaren EU -investeringar (kallas även av namnet: eu-investings.com), är en mäklare Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas verkligen EU -investeringar för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
 
➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om EU -investeringar ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det EU -investeringar ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.
 
Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig
 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 
❌EU Investings nämner att vara del av: EU investment Limited. (obefintlig)
 
S När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Storbritannien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.
 
❌ Om vi ​​analyserar dinreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.
 

UPPMÄRKSAMHET: EU Investings är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 
Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av EU Investings, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Standardkonto, Prime -konto och Pro -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $500, skydd, kommersiella obligationer, täckning.

Prime-konto: minsta initiala insättning på $10.000, skydd, kommersiella obligationer, täckning.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $50.000, skydd, kommersiella obligationer, täckning.

EU -investeringskontotyper
EU -investeringskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som EU Investings erbjuder är: egen plattform.
 

Resurser | Hemsida

 
Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som EU Investings tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

EU Investings webbplats
EU Investings webbplats

EU -investeringar ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, nyheter, analys, ekonomisk kalender, kalkylator, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om EU -investeringar 🌐

 
🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: eu-investings.com | investerings-eu.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-postkontakt från webbsidans formulär.
 

Du kanske undrar varför vi gjorde en översyn av EU -investeringar. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på EU -investeringar ⬅️

 
Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget EU -investeringar är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 
❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket icke-transparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat där det nämns (eller är registrerat i en skatteparadis) och också saknar förordning (icke-reglerat företag). ❌
 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till EU -investeringar till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 CONSOB tillagd EU -investeringar till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning i september 2021 ⚠️
 
Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 
Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om EU-investeringar? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

8 kommentarer om «EU -investeringar: Betyg och kommentarer»

 1. anon2 svar

  Hej på mig, dessa tjuvar av eu-investeringar eller investeringar eu har också lurat mig, som normalt byter de namn för att fortsätta sin bluff.

  De utnyttjar oss som inte känner till denna typ av cyberbedrägerier, vanliga människor som drömmer om att förbättra sin personliga ekonomi, jag är en ärlig person och dessa tikar har lurat mig mycket pengar.

  De använder också namnet apollo management singapore, de blockerade mig från deras jäkla plattform och de svarar inte på några fler meddelanden eller samtal till mig.

  Vänligen gå inte in med den här typen av bedrägerier, de är en bluff, det finns inga fler turer att ge, det är så enkelt som att alla pengar du skickar dem och de förmodade vinsterna, du kommer ALDRIG att kunna återfå dem NÅGONSIN.

  När ditt konto är öppet ringer de dig många gånger om dagen för att berätta för dig att investera och sätta in mer, de ringde mig minst 50 gånger i veckan, åtminstone för att öka min insättning, och de lyckades.

  Tack för att jag här får dela med mig av mitt budskap och min erfarenhet av dessa lögnaktiga tjuvar, och jag påminner alla som söker information om eu-investeringar eller investeringar eu, DET ÄR EN BLUFFERING, SKICKA INTE PENGAR, SÖD INTE TID PÅ ATT SVARA SINA SAMTAL ELLER PÅ DERAS PLATTFORM BLIR DE TJUVAR.

  GOD MORGON.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Anon2, tack för din kommentar om EU -investeringar. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa hans recension HÄR

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Esteban Ayala svar

  Jag blev lurad i veckan

  Tja dagar dagar lurade hårt nyligen, jag behöver hjälp för att få tillbaka mina pengar, jag är mycket uppmärksam på att du kan hjälpa mig så snart som möjligt eftersom det var nyligen, jag har redan försökt att kontakta dig och fylla i chattformuläret flera gånger men har fortfarande inte kontaktat ...

  Snälla hjälp mig

  Mäklaren eu- investerar .com och jag har bevis på allt

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Esteban, tack för att du kommenterar EU -investeringar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa hans recension HÄR

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Esteban Ayala svar

  Jag har just blivit lurad en stor summa pengar sidan är http s: // investings-eu. com / # förmodligen att de är en reglerad mäklare, jag hade redan arbetat med investeringar och de verkade väldigt pålitliga, inget misstänkt men när det var dags att ta ut det kapital som jag hade lagt in insåg jag att det var ett rån.

  Kan du snälla hjälpa mig, all hjälp du ger mig skulle hjälpa mig också.

  tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Esteban, tack för att du kommenterar EU -investeringar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan läsa hans recension HÄR

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Horacio svar

  Det här företaget svarar varken via telefon eller per post för att returnera mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Horacio, tack för din kommentar om EU -investeringar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *