eurobull recensioner

Analys på Eurobull

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera eurobull (kallas även med namnet: eubull.com), A Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Eurobull verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Eurobull ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Eurobull en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Eurobull nämner att vara en del av Zurich Investors Limited.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Eurobull inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Eurobull är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Eurobull erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

 • Standardkonto: minsta initiala insättning $200, tutorials, välkomstbonusar, finansiell rådgivare.
 • Premiumkonto: minsta initiala insättning $10.000, tutorials, välkomstbonusar, finansiell rådgivare.
 • Platinakonto: minsta initiala insättning $25.000, tutorials, välkomstbonusar, finansiell rådgivare.
 • VIP-konto: minsta initiala insättning $100.000, tutorials, välkomstbonusar, finansiell rådgivare.
 • Platinum Gold-konto: minsta initiala insättning $250.000, tutorials, välkomstbonusar, finansiell rådgivare.

La plattform att fungera som Eurobull erbjuder är: Sirix plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Eurobull tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Eurobulls hemsida
Eurobulls hemsida

Eurobull tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information eurobull

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: eurobull.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar eurobull. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på eurobull

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Eurobull-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Eurobull? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

50 kommentarer om «Eurobull: Betyg och recensioner»

 1. John svar

  Jag behöver hjälp, jag vill få tillbaka mina pengar från Eurobull, de ber mig verifiera mitt konto för att ta ut, men inget kontaktas eller de svarar mig, jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag hoppas att du kan hjälpa mig. Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Juan, son estafadores, inventarán excusas para que envíes más dinero y nunca te devolverán nada.

   Hälsningar.

 2. John svar

  Jag skulle vilja få tillbaka mina pengar som jag investerat i Eurobull, kan du hjälpa mig?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Juan, para recuperar tu dinero habla con nuestro CHAT o clica en este link: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Felipe svar

  De är bedragare, de har skapat falska sidor för dig att tro, en av dem är:

  https://www. elfinancierobogota .com/que-es-eurobull-a-que-dedica-la-empresa-nacida-en-zurich/mercado/?gclid=Cj0KCQjw0oyYBhDGARIsAMZEuMsBOR4BMgLmsy9ApU-klXDWisEipUxBEYWpkZWKZWKWKWKWQVQVQVKZWKWKWKWQVZWQVZWQVQVQVQVQVQVZWQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVQVZQVQQVQQVZQVQQVZWK

  Tro inte på dem, det är ett företag som är dedikerade till att STJÄLA från människor

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Felipe, tack för informationen, många av dessa mäklare som är dedikerade till bedrägeri använder sidor av denna typ för att lura kunder.

   Hälsningar.

 4. Deiby. alexis svar

  Jag investerade pengar 600 USD de stängde mitt konto jag ville ha 5000

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Deiby, denna mäklare är inte reglerad och är baserad i Saint Vincent och Grenadinerna där ditt kapital inte har någon garanti för något och du kommer aldrig att kunna få tillbaka det, det är klart att de inte betalar skatt och förutom det stjäl de alla pengar från investerare, pengarna kommer aldrig in på marknaden, de behåller dem direkt. När du begär ett uttag kommer du att se att de aldrig kommer att returnera dina pengar, om du investerar kan du redan betrakta dem som förlorade. Tack för din kommentar om Eurobull.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   De lägger positiva kommentarer i andra FORUM eller webbplatser för att lura sina kunder, de kommentarer som de publicerar är gjorda av dem själva, för att imitera en laglig mäklare men de är professionella bedragare.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. maira ferreyra svar

  Jag investerade med dem och det var en lögn jag förlorade mycket pengar, litar inte på

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maira, denna mäklare är inte reglerad och är baserad i Saint Vincent och Grenadinerna där ditt kapital inte har någon garanti för någonting och du kommer aldrig att kunna få tillbaka det, det är klart att de inte betalar skatt och förutom det stjäl de alla pengar från investerare, pengarna kommer aldrig in på marknaden, de behåller dem direkt. När du begär ett uttag kommer du att se att de aldrig kommer att returnera dina pengar, om du investerar kan du redan betrakta dem som förlorade. Tack för din kommentar om Eurobull. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   De lägger positiva kommentarer i andra FORUM eller webbplatser för att lura sina kunder, de kommentarer som de publicerar är gjorda av dem själva, för att imitera en laglig mäklare men de är professionella bedragare.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. maira ferreyra svar

  Hej, jag investerade och när jag ville ta ut det öppnade de en operation och förmodligen var alla pengar förlorade! De är inte pålitliga, jag har bett om pengarna i 2 månader, de är bedragare! investera inte

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maira, denna mäklare är inte reglerad och är baserad i Saint Vincent och Grenadinerna där ditt kapital inte har någon garanti för någonting och du kommer aldrig att kunna få tillbaka det, det är klart att de inte betalar skatt och förutom det stjäl de alla pengar från investerare, pengarna kommer aldrig in på marknaden, de behåller dem direkt. När du begär ett uttag kommer du att se att de aldrig kommer att returnera dina pengar, om du investerar kan du redan betrakta dem som förlorade. Tack för din kommentar om Eurobull. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   De lägger positiva kommentarer i andra FORUM eller webbplatser för att lura sina kunder, de kommentarer som de publicerar är gjorda av dem själva, för att imitera en laglig mäklare men de är professionella bedragare.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. maira ferreyra svar

  Hej, jag investerade 19.500 2 och när jag ville ta ut det öppnade de en operation och förmodligen var alla pengar förlorade! De är inte pålitliga, jag har bett om pengarna i XNUMX månader, de är bedragare! investera inte

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maira, denna mäklare är inte reglerad och är baserad i Saint Vincent och Grenadinerna där ditt kapital inte har någon garanti för någonting och du kommer aldrig att kunna få tillbaka det, det är klart att de inte betalar skatt och förutom det stjäl de alla pengar från investerare, pengarna kommer aldrig in på marknaden, de behåller dem direkt. När du begär ett uttag kommer du att se att de aldrig kommer att returnera dina pengar, om du investerar kan du redan betrakta dem som förlorade. Tack för din kommentar om Eurobull. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   De lägger positiva kommentarer i andra FORUM eller webbplatser för att lura sina kunder, de kommentarer som de publicerar är gjorda av dem själva, för att imitera en laglig mäklare men de är professionella bedragare.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • John svar

   Jag investerade och kunde dra ut en gång... Jag försöker fortfarande få ett svar så att jag kan få resten...

   • cristian svar

    du kommer att behöva leta efter dem, för en ges till dem så att de alltid är glada, och mindre än vad de kom in.

  • cristian svar

   De är bedragare, samma sak hände mig, men jag har redan dem lokaliserade. Enligt bps har de en annan plats, problemet är att de fortfarande är registrerade med sitt tidigare namn Sweden cap eller något liknande tydligen var det tidigare namnet på bluffen, de är i sarandí fotgängare , framför civilregistret.

 8. Det bästa svar

  Jag har kunnat samla in fler telefonnummer som de använder för att lura: en man som heter Felipe Paredes är en bedragare: tro honom inte, de kommer att stjäla dina pengar.

  +59895517307
  +59895522478
  +56227533852

  De har fortfarande inte lämnat tillbaka mina pengar (utan att investera) och de får mig att tro att den här sidan är till för kommersiella ändamål så att bara större mäklare vinner och de inte gör det, det är därför de dåliga kommentarerna. Är inte sant.
  Tro honom inte, de lurade mig med mycket pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej de bästa, denna mäklare är inte reglerad och är baserad i Saint Vincent och Grenadinerna där ditt kapital inte har någon garanti för någonting och du kommer aldrig att kunna få tillbaka det, det är klart att de inte betalar skatt och förutom att de stjäl alla pengar från investerare, pengarna kommer aldrig in på marknaden, de behåller dem direkt. När du begär ett uttag kommer du att se att de aldrig kommer att returnera dina pengar, om du investerar kan du redan betrakta dem som förlorade. Tack för din kommentar om Eurobull. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   De lägger positiva kommentarer i andra FORUM eller webbplatser för att lura sina kunder, de kommentarer som de publicerar är gjorda av dem själva, för att imitera en laglig mäklare men de är professionella bedragare.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • cristian svar

   Jag kunde få 4 namn som förmodligen är de tänkande huvudena Gadiel, Miguel, Abraham och Jonathan och som befinner sig i Uruguays gamla stad, jag har en utredare på gång, de kommer inte komma undan med det den här gången.

   • John svar

    Hej Cristian... Jag hoppas att detta nätverk av bedragare faller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.