Annonsera med oss

Kommentarer till EuroFX

I denna avdelning vi analyserar mäklaren EuroFX (även kallad eurofx.trade), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen EuroFX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om EuroFX ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det EuroFX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Donnybrook Consulting Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av EuroFX, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Baskonto, handelskonto, företagskonto och företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Baskonto: minsta initiala insättning på $250, 24+ tillgångar, sprider sig från 1.3 punkter, hävstång upp till 1: 100, avancerad utbildning, kontoansvarig, första insättningsbonus, 5 veckosignaler.

Handelskonto: minsta initiala insättning på $1.000, 75 tillgångar, spridning från 1.1 punkter, hävstång upp till 1:75, avancerad utbildning, kontoansvarig, 100% bonus, 10 signaler per vecka.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $5.000, 300 tillgångar, spridning från 0.9 punkter, hävstång upp till 1:50, riskwebinarier, individuell chef, 100% bonus, 15 signaler per vecka, 25% kontoförsäkring.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $25.000, alla tillgängliga tillgångar, spridning från 0.9 punkter, hävstång upp till 1:25, riskwebinarier, specialchef, 100% bonus, 15 signaler per vecka, 25% kontoförsäkring.

EuroFX-kontotyper
EuroFX-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som EuroFX erbjuder är: plattformar status y NinjaTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som EuroFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

EuroFX webbplats
EuroFX webbplats

EuroFX tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomiska nyheter, information om de tjänster det erbjuder, förklaring av vissa koncept, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om EuroFX |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: eurofx.trade

Telefonnummer: +44 (197) 070 98 05 XNUMX

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade EuroFX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på EuroFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget EuroFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en oreglerad mäklare som är baserad i ett av de minst säkra länderna (Dominica), också när man letar efter recensioner om EuroFX Vi hittade några som är negativa och som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV EuroFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade CONSOB EuroFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från mars 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillsattes FCA EuroFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen från september 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : EuroFX, tillsammans med ABS-system, Bid Broker Stocks, Energy Markets, NeoTrade, OFXB y OptiMarkets De tillhör den ökända Donnybrook Consulting Ltd, ett företag med ett mycket dåligt rykte som har anklagats för bluff och har fördömts av olika europeiska finansiella tillsynsmyndigheter, var försiktig. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om EuroFX? Vad har varit din erfarenhet?

Annonsera med oss

14 kommentarer om «EuroFX: Betyg och kommentarer»

 1. Médali svar

  Hej, god dag, för 5 månader sedan investerade jag $ 100, förmodligen gick allt bra, men efter cirka 2 månader slutade de kommunicera, och när jag skrev lät de mig se. Och för två veckor sedan kontaktade de mig och mitt konto höjdes med en investering på 2 13,733 dollar. och de berättade för att jag skulle behöva betala 30% av den aktuella investeringen, men innan jag tog ut. Så jag accepterade inte att de ringde mig igen och sa att jag bara behövde överföra 400 sulor till dem. Jag gjorde det med känslor och förmodligen efter 2 dagar skulle de kommunicera för uttagsprocessen. Och det visar sig att de blockerade mig och de andra som påstås ha attackerat mig svarar inte på meddelandena. Hur kan jag få tillbaka mina pengar? Jag behöver hjälp snälla.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Médali, tack för att du delar din erfarenhet med EuroFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 2. Franco Viles Astorquiza svar

  Dessutom har EuroFX tagit bort platsen för huvudkontoret på ön Dominica från sin webbplats och har ändrat webbplatsen .... Nu är det www. eurofx .cc …… se upp för dessa skurkar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Franco, tack för informationen, vi kommer att uppdatera recensionen.

   Hälsningar.

 3. Franco Viles Astorquiza svar

  Hej till [e-postskyddad] Jag investerade 100 USD i EuroFX och på några månader ser jag en vinst på mer än 11,000.00 ​​12 USD. För att ta ut min förmodade inkomst kräver de att jag betalar en förmodad skatt på 1,400.00% motsvarande XNUMX XNUMX USD. Jag kommer inte att göra det och jag kommer att avsluta mitt konto med dessa skurkar eftersom inte ens deras e -post fungerar ([e-postskyddad]). Skurkarna som ringer mig är:
  - En viss Edwin vars telefonnummer är +31499583138 XNUMX XNUMX XNUMX och:
  - En viss Nicolás vars telefonnummer är +447418355361

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Franco, BETALA INTE, de kommer att behålla ALLT !!!, Tack för att du delar din erfarenhet med EuroFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. Carlos svar

  Ami de ber mig om 20% av 5000 dollar för att kunna dra tillbaka mitt första uttag

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, BETALA INTE, de kommer att behålla ALLT !!!, Tack för att du delar din erfarenhet med EuroFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. frank mayorga svar

  För några månader sedan öppnade jag ett konto hos eurofx först ringde de mig men sedan slutade de ringa mig det var 100 usd. Jag vet inte om jag kunde få tillbaka mina pengar från kontot, sanningen är att jag är orolig eftersom jag trodde det var en seriös mäklare, det lämnade mig lite lite besviken över vad det är att investera online. Jag hoppas att du kan hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Frank, tack för att du delar din erfarenhet med EuroFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 6. Daniel svar

  Hej. För två månader sedan satte jag in totalt 100usd på mitt Eurofx-konto men de slutade kontakta mig, de svarar inte på mig och de låter mig se det. och jag kan inte ta ut mina pengar från mitt konto, jag känner mig mycket orolig. vad ska jag göra? snälla hjälp mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för att du delar din erfarenhet med EuroFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 7. Florens svar

  God morgon, för 2 veckor sedan slutade de kommunicera med mig och jag kunde inte ta ut mina pengar, är jag fortfarande i tid att få tillbaka dem?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Florens, tack för att du delar din erfarenhet med EuroFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *