Kommentarer till EuroFX

I denna avdelning vi analyserar mäklaren EuroFX (även kallad eurofx.trade), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen EuroFX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ Nedan hittar du: åsikter om EuroFX ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det EuroFX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Mäklaren nämner att vara en del av: Donnybrook Consulting Ltd.

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av EuroFX, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Baskonto, handelskonto, företagskonto och företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Baskonto: minsta initiala insättning på $250, 24+ tillgångar, sprider sig från 1.3 punkter, hävstång upp till 1: 100, avancerad utbildning, kontoansvarig, första insättningsbonus, 5 veckosignaler.

Handelskonto: minsta initiala insättning på $1.000, 75 tillgångar, spridning från 1.1 punkter, hävstång upp till 1:75, avancerad utbildning, kontoansvarig, 100% bonus, 10 signaler per vecka.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $5.000, 300 tillgångar, spridning från 0.9 punkter, hävstång upp till 1:50, riskwebinarier, individuell chef, 100% bonus, 15 signaler per vecka, 25% kontoförsäkring.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $25.000, alla tillgängliga tillgångar, spridning från 0.9 punkter, hävstång upp till 1:25, riskwebinarier, specialchef, 100% bonus, 15 signaler per vecka, 25% kontoförsäkring.

EuroFX-kontotyper
EuroFX-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som EuroFX erbjuder är: plattformar status y NinjaTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som EuroFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

EuroFX webbplats
EuroFX webbplats

EuroFX tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomiska nyheter, information om de tjänster det erbjuder, förklaring av vissa koncept, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om EuroFX |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: eurofx.trade

Telefonnummer: +44 (197) 070 98 05 XNUMX

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade EuroFX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på EuroFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget EuroFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en oreglerad mäklare som är baserad i ett av de minst säkra länderna (Dominica), också när man letar efter recensioner om EuroFX Vi hittade några som är negativa och som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV EuroFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade CONSOB EuroFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från mars 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillsattes FCA EuroFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen från september 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : EuroFX, tillsammans med ABS-system, Bid Broker Stocks, Energy Markets, NeoTrade, OFXB, OnyxProfit y OptiMarkets De tillhör den ökända Donnybrook Consulting Ltd, ett företag med ett mycket dåligt rykte som har anklagats för bluff och har fördömts av olika europeiska finansiella tillsynsmyndigheter, var försiktig. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om EuroFX? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

18 kommentarer om «EuroFX: Betyg och kommentarer»

 1. edgard kinoner svar

  God eftermiddag, mina herrar, lita inte på dessa herrar från EURO FX, de är internationella bedragare, de rånade mig också, förmodligen hade jag en vinst på 13.000 XNUMX USD och efter detta blockerade de mitt WhatsApp och konto efter ett tag kommunicerade dessa råttor igen med mig berättade för mig att de skulle hjälpa mig att få tillbaka mina pengar genom att generera ett tillstånd att samla in pengarna, ett tillstånd som jag aldrig gav dem... Det skulle vara bra om dessa råttor kunde stoppas med dessa bedrägerier, olyckliga råttor

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Edgard, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med EuroFX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk via vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 2. Ancel Castro svar

  Godkväll, jag skulle vilja att du hjälpte mig eftersom jag blev lurad. Jag började med 100 dollar i euroflex. Efter 5 månader kontaktade de mig inte och plötsligt på månad 5 ringde de mig och sa att mitt konto är aktivt och att jag redan hade 400 dollar i vinst, sen sa de åt mig att investera 850 dollar för 15 dagar med en vinst på 1500 15 dollar, ja, jag gick med på utan att tänka på att detta var en bluff eftersom jag satte in summan likaså, jag spenderade 5122 dagar och det slutade med att jag tjänade 2000 22 dollar eftersom jag bestämde mig för att ta ut XNUMX XNUMX eftersom vi gjorde uttagsprocessen allt efter det fick jag ett meddelande från blockchain som sa att jag var tvungen att sätta in XNUMX% av det totala saldot av min investering och sa att jag gjorde en insättning eftersom det skulle returneras till mig för jag gick med på betalningen och plötsligt skickar de mig ett mail som säger att pengarna jag skickade inte har kommit ännu att plånboken som de skickade mig ändras hela tiden och än så länge svarar de mig inte, snälla, jag vill att du hjälper mig få tillbaka pengarna sedan jag blev lurad.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ancel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med EuroFX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk via vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 3. Medalli svar

  Hej, god dag, för 5 månader sedan investerade jag $ 100, förmodligen gick allt bra, men efter cirka 2 månader slutade de kommunicera, och när jag skrev lät de mig se. Och för två veckor sedan kontaktade de mig och mitt konto höjdes med en investering på 2 13,733 dollar. och de berättade för att jag skulle behöva betala 30% av den aktuella investeringen, men innan jag tog ut. Så jag accepterade inte att de ringde mig igen och sa att jag bara behövde överföra 400 sulor till dem. Jag gjorde det med känslor och förmodligen efter 2 dagar skulle de kommunicera för uttagsprocessen. Och det visar sig att de blockerade mig och de andra som påstås ha attackerat mig svarar inte på meddelandena. Hur kan jag få tillbaka mina pengar? Jag behöver hjälp snälla.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Médali, tack för att du delar din erfarenhet med EuroFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Franco Viles Astorquiza svar

  Dessutom har EuroFX tagit bort från sin webbplats platsen för huvudkontoret, som var på ön Dominica, och har ändrat webbplatsen ... Nu är det www. eurofx .cc …… se upp för dessa skurkar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Franco, tack för informationen, vi kommer att uppdatera recensionen.

   Hälsningar.

 5. Franco Viles Astorquiza svar

  Hej till [e-postskyddad] Jag investerade 100 USD i EuroFX och på några månader ser jag en vinst på mer än 11,000.00 ​​12 USD. För att ta ut min förmodade inkomst kräver de att jag betalar en förmodad skatt på 1,400.00% motsvarande XNUMX XNUMX USD. Jag kommer inte att göra det och jag kommer att avsluta mitt konto med dessa skurkar eftersom inte ens deras e -post fungerar ([e-postskyddad]). Skurkarna som ringer mig är:
  - En viss Edwin vars telefonnummer är +31499583138 XNUMX XNUMX XNUMX och:
  - En viss Nicolás vars telefonnummer är +447418355361

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Franco, BETALA INTE, de kommer att behålla ALLT !!!, Tack för att du delar din erfarenhet med EuroFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 6. Carlos svar

  Ami de ber mig om 20% av 5000 dollar för att kunna dra tillbaka mitt första uttag

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, BETALA INTE, de kommer att behålla ALLT !!!, Tack för att du delar din erfarenhet med EuroFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 7. Frank Mayorga svar

  För några månader sedan öppnade jag ett konto hos eurofx först ringde de mig men sedan slutade de ringa mig det var 100 usd. Jag vet inte om jag kunde få tillbaka mina pengar från kontot, sanningen är att jag är orolig eftersom jag trodde det var en seriös mäklare, det lämnade mig lite lite besviken över vad det är att investera online. Jag hoppas att du kan hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Frank, tack för att du delar din erfarenhet med EuroFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 8. Daniel svar

  Hej. För två månader sedan satte jag in totalt 100usd på mitt Eurofx-konto men de slutade kontakta mig, de svarar inte på mig och de låter mig se det. och jag kan inte ta ut mina pengar från mitt konto, jag känner mig mycket orolig. vad ska jag göra? snälla hjälp mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för att du delar din erfarenhet med EuroFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 9. Florens svar

  God morgon, för 2 veckor sedan slutade de kommunicera med mig och jag kunde inte ta ut mina pengar, är jag fortfarande i tid att få tillbaka dem?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Florens, tack för att du delar din erfarenhet med EuroFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.