EuropeFX -kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren EuropeFX (kallas även av namnet: europefx.com), är en Forex-, CFD-, ETF- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen EuropeFX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om EuropeFX ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det EuropeFX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ EuropeFX nämner att vara en del av: MAXIFLEX LTD.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Cypern.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC.

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av EuropeFX noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Bronskonto, Guldkonto och Silverkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på € 1.000, grelationsblind (provperiod); Central Operations dagligen, nyhetsbrev (provperiod); Trading Central Premium; signaler (provperiod), individuell operationsakademi (1 session).

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 2.500, relationsansvarig; daglig driftcentral, nyhetsbrev; Trading Central Premium; signaler (provperiod), individuell operationsakademi (upp till 3 sessioner).

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, relationsansvarig; daglig driftcentral, nyhetsbrev; Trading Central Premium; signaler, individuell operationsakademi (upp till 4 sessioner); privata handelsmöten (2 sessioner per månad); tillgång till evenemangsrummet (en händelse per månad), driftmeddelanden via SMS.

 

EuropeFX -kontotyper
EuropeFX -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som EuropeFX erbjuder är: MT4-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som EuropeFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

EuropeFX webbplats
EuropeFX webbplats

EuropeFX ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de produkter den erbjuder, avsnitt med vanliga frågor, demokonto, ekonomisk kalender, seminarier, video-tutorials, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om EuropeFX 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: europefx.com

📞 Telefonnummer: +357 22 222 622 | +49 305

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på EuropeFX. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på EuropeFX ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget EuropeFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter (Cypern), dessutom hittar vi många när vi letar efter recensioner om EuropeFX som är negativa och varnar för denna mäklare. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om EuropeFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «EuropeFX: Betyg och kommentarer»

 1. Gabriel svar

  God morgon, finns det en möjlighet att ta ut pengarna på andra sätt?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, tack för din kommentar om EuropeFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *