Annonsera med oss

Feedback om EuropeTrading
I denna avdelning vi analyserar mäklaren EuropeTrading (kallas även av namnet: europetrading.org), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen EuropeTrading för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om EuropeTrading ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är EuropeTrading ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ EuropeTrading nämner att vara en del av: TOROFLEX LTD (inga giltiga registreringsuppgifter)

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade på Cypern (falska uppgifter)

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren, nämner de att de regleras av CySEC, men det visas inte i byråns register. ⛔ Uppmärksamhet: EuropeTrading är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av EuropeTrading, noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av paket: Grundkonto, Professionellt konto, Premiumkonto, Utmärkt konto, Deluxe -konto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på € 250.

Professionellt konto: minsta initiala insättning på € 1.000.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på € 5.000.

Utmärkt konto: minsta initiala insättning på € 25.000.

Deluxe -konto: minsta initiala insättning på € 50.000.

VIP-konto: minsta initiala insättning på € 250.000.

 

EuropeTrading -kontotyper
EuropeTrading -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som EuropeTrading erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som EuropeTrading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

EuropeTrading -webbplats
EuropeTrading -webbplats

EuropeTrading ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ordlista, ekonomisk kalender, information om de produkter den erbjuder, vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om EuropeTrading 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: europetrading.org

📞 Telefonnummer: +41 22 501 3165

📧 E-post: [e-postskyddad].org | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar EuropeTrading. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på EuropeTrading ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget EuropeTrading är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det här företaget är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett företag som försöker efterlikna sig en reglerad mäklare genom att manipulera vissa uppgifter, till exempel regler, är sanningen att det inte erbjuder äkta juridisk information, det är inte registrerat (eller är registrerad i ett skatteparadis) och har redan varnats av olika myndigheter. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillade BaFin (Tyskland) EuropeTrading till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning i maj 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om EuropeTrading? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «EuropeTrading: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos svar

  Jag kan inte dra tillbaka hjälp, jag tror att jag blir lurad

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du kommenterar EuropeTrading. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *