Annonsera med oss

Kommentarer om EuroXN
I denna avdelning vi kommer att analysera EuroXN (kallas även av namnet: euroxn.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas EuroXN verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om EuroXN Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det EuroXN ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ EuroXN nämner vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: det finns inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: EuroXN är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av EuroXN, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton: Juniorkonto, Seniorkonto, Executive Account och Presidential Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Juniorkonto: minsta initiala insättning på $200, personlig kontohanterare, veckovis nyhetsbrev (en månads gratis provperiod), signaltjänst (en månad gratis provversion), privat handelssession (en session).

Seniorkonto: minsta initiala insättning på $5.001, personlig kontohanterare, veckovis nyhetsbrev (en månads gratis provperiod), signaltjänst (en månad gratis provversion), privat handelssession (en session).

Verkställande konto: minsta initiala insättning på $50.001, personlig kontohanterare, veckovis nyhetsbrev (en månads gratis provperiod), signaltjänst (12 månads signaler), privat handelssession (2 sessioner).

Presidentkonto: minsta initiala insättning på $250.000, personlig kontoansvarig, veckovis nyhetsbrev (en månads gratis provperiod), dagliga signaler, privat handelssession (session på begäran).

 

EuroXN -kontotyper
EuroXN -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som EuroXN erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som EuroXN tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

EuroXN -webbplats
EuroXN -webbplats

EuroXN ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, utbildningssektion, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om EuroXN 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: euroxn.com

📞 Telefonnummer: + 44-2037-693-066 (engelska) | + 39-0399-745-729 (italienska) | + 34-937-379-384 (spanska) | + 43-720-072-952 (tyska)

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar EuroXN. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på EuroXN ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget EuroXN är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat någonstans (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om EuroXN? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

19 kommentarer om «EuroXN: Betyg och kommentarer»

 1. Salvador Aberti svar

  gracias brokersrecomendados por salvarme de la estafa de este broker, iba a invertir 1.000 y me habeis salvado!!! muchas Gracias!!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Salvador, muchas gracias a ti por escribir y motivarnos con tus palabras a seguir luchando contra estos fraudes.

   Hälsningar.

 2. Omar el khachin svar

  Son unos estafadores el día 5 hice una cuenta de 250 euros con la historia de que tienen un argoritmo automático ,
  La primera operación gane 30 euros de firma automática,
  Con la sorpresa que mi gestor para que viera la plataforma hicimos una operación que según el ganaría 50 euros y que el mismo me cerraría la operación con la sorpresa que al día siguiente confiado veo la plataforma y me he quedado sin un céntimo.
  Les he escrito 4 correos ni una respuesta y he llamado ni sé cuántas veces y tampoco no os diría y menos de ellos

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Omar, gracias por comentar sobre EuroXN. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Manuel svar

  Hola yo también eh sido víctima de estos ladrones, estafadores me llamaron muchas veces para que invirtiera con ellos y una vez depositado el dinero en cuenta ya no me an llamado más, pero tampoco te dejan sacar tu dinero, desde el día 6 /10/2021 realice un retiro que aún continua pendiente, hay que hacer algo con esa gente para que no sigan engañando a más personas, cómo an hecho como N nosotros.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Manuel, gracias por comentar sobre EuroXN. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Javier Molto svar

  Euroxn.com handelskonto # 150039
  Euroxn.com handelskonto # 150039
  Saldo från och med 9 oktober 2021 27.048,98 XNUMX
  Jag begär uttag den 15 september 2021 för ett belopp av 18.050,00 XNUMX
  De ber mig om betalning av provisioner och skatter 2.500 euro som jag sätter in i ett portugisiskt och ett rumänskt företag, jag kan ge namn eftersom ingen av dem säger euroxn.com.
  De skickar mig ett kvitto på mottagandet och berättar att jag inom 5 arbetsdagar kommer att få överföringen på min bank.
  Från och med idag, den 9 oktober 2021, efter flera anspråk, utan att ha fått något svar, har jag fortfarande inte fått nämnda överföring.
  Min kontoansvarige Nathan Pierce (Jonatan)
  Kvalitetskontroll Brillet Gonzalez
  Stöd Camila
  Allt saknas i aktion !!
  Jag lovar att om jag får det uttaget kommer jag att lägga det här.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Javier, du måste ange namnen på de 2 företagen som samarbetar med bedragarna, dessa företag är en del av det kriminella nätverket. Tack för att du kommenterar EuroXN. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Sonia Smovir svar

  Goda människor. De erbjöd mig det första seniorkontot på minst $ 5.000, det verkade helt normalt till en början. Nu kan jag inte göra uttag eller investeringar, mycket mindre de vinster som dessa bedragare erbjuder, det är en lögn. VAD tycker du om Mycharge Back för återhämtning? Jag vill inleda rättsliga åtgärder. Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sonia Smovir, tack för att du kommenterar EuroXN. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. juci svar

  De nämner inte ens var de är baserade, via telefon berättar de vad som helst, men varför nämner de inte det då på sin webbplats? Det luktar illa, de ringer mig varje dag för att investera

  Tja, då kommer jag att passera dem, när jag läser alla dessa kommentarer är jag redan avskräckt. Vilken mäklare kan du rekommendera som rekommenderas?

  Våg

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Juci, de visas inte med detta namn i CNMV i Spanien. Tack för att du kommenterar EuroXN. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Rodrigo svar

  De ringer mig för att erbjuda sina tjänster, förmodligen är de reglerade av CMMV, jag har många tvivel om deras sanning.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodrigo, det är en lögn, de visas inte med detta namn i CNMV i Spanien, be dem att ge dig länken för att verifiera det. Tack för att du kommenterar EuroXN. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Alexander svar

    Jag försöker ta ut pengarna, för närvarande ringer de mig att inte göra det, jag ser ett hinder att ta ut pengarna, vi får se vad som händer

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Alejandro, de visas inte med detta namn i CNMV i Spanien. Tack för att du kommenterar EuroXN. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

  • Luis svar

   Jag har blivit lurad av EUROXN! Jag gjorde en stor investering och de låter mig inte ta ut den! De har slutat kontakta mig och svarar inte på mina meddelanden. Det är helt klart en bluff! Invester inte i denna plattform !! Finns det något sätt att få tillbaka pengarna?

 8. Roberto Gil svar

  God morgon, finns det en möjlighet att ta ut pengarna på andra sätt?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto Gil, tack för att du kommenterar EuroXN. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *