Bux mäklare

Kommentarer om EuroXN
I denna avdelning vi kommer att analysera EuroXN (kallas även av namnet: euroxn.com), är en mäklare av Forex, Kryptovalutor y CFD. Rekommenderas EuroXN verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om EuroXN Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det EuroXN ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ EuroXN nämner vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: det finns inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: EuroXN är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av EuroXN, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton: Juniorkonto, Seniorkonto, Executive Account och Presidential Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Juniorkonto: minsta initiala insättning på $200, personlig kontohanterare, veckovis nyhetsbrev (en månads gratis provperiod), signaltjänst (en månad gratis provversion), privat handelssession (en session).

Seniorkonto: minsta initiala insättning på $5.001, personlig kontohanterare, veckovis nyhetsbrev (en månads gratis provperiod), signaltjänst (en månad gratis provversion), privat handelssession (en session).

Verkställande konto: minsta initiala insättning på $50.001, personlig kontohanterare, veckovis nyhetsbrev (en månads gratis provperiod), signaltjänst (12 månads signaler), privat handelssession (2 sessioner).

Presidentkonto: minsta initiala insättning på $250.000, personlig kontoansvarig, veckovis nyhetsbrev (en månads gratis provperiod), dagliga signaler, privat handelssession (session på begäran).

 

EuroXN -kontotyper
EuroXN -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som EuroXN erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som EuroXN tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

EuroXN -webbplats
EuroXN -webbplats

EuroXN ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, utbildningssektion, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om EuroXN 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: euroxn.com

📞 Telefonnummer: + 44-2037-693-066 (engelska) | + 39-0399-745-729 (italienska) | + 34-937-379-384 (spanska) | + 43-720-072-952 (tyska)

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar EuroXN. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på EuroXN ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget EuroXN är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat någonstans (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2021 lade CNMV till EuroXN till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV december 2021 varning

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om EuroXN? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

69 kommentarer om «EuroXN: Betyg och kommentarer»

 1. Raquel svar

  EUROXN ÄR EN BLUFFÄR!!
  Jag började operera med dem och de är inte alls pålitliga, de ringer dig och opererar med dig de första 4 dagarna, sedan slutar de med det och när du skriver ett mail till dem för att få reda på vad som händer svarar de aldrig.
  Jag hade 300 euro på mitt konto och efter två månaders begäran har de fortfarande inte satt in det.
  Om det är så lönsamt och så pålitligt som det är att de bara kan betala dig 300 euro!
  ÄR EN GOTCHA!! 😡

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Raquel, tack för din kommentar om EuroXN. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Miguel svar

   De som berörs, det är bra att vi tillsammans lämnade in ett gruppbrottsanmälan... För bedrägeri!

   • p sanchez svar

    Det är omöjligt att få tillbaka pengarna, jag har lämnat in en anmälan till polisen, om någon vet var de är, säg mig, mäklarna som har lurat mig heter Brillet Gonzales och Ivan Moreno, båda är sydamerikaner

 2. Maribel perez svar

  Tack till alla personer som kommenterade att euroXN var en fullständig bluff!! Jag kan inte tro det!! Jag har en bekant inombords och jag höll på att sätta in mina pengar här. När jag läser alla euroXN-kommentarer inser jag att de bara är en lögn. Tack igen och hälsningar till alla

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maribel Pérez, tack för din kommentar om EuroXN. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.