EURSWISS kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren EURSWISS (kallas även eurswiss.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen EURSWISS för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar EURSWISS. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Aderon EU Group LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Brittiska Jungfruöarna och Gibraltar.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av Financial Services Commission (FSC)

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av EURSWISS noterar vi att det bara erbjuder en Riktigt konto och en Demokonto.

Las plattformar att fungera som EURSWISS erbjuder är: plattformarna MT4, MT5 y Sirix.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som EURSWISS tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

EURSWISS webbplats
EURSWISS webbplats

EURSWISS tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, nyheter, kampanjer, företagsinformation, FAQ -sektion, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om EURSWISS |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: en.eurswiss.com

Telefonnummer: 8 800 575-14-22

E-post: har inte.

>>> Bedömning på EURSWISS <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget EURSWISS är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en reglerad mäklare, men tyvärr är det en mycket lätt reglering, vi tar nästan inte hänsyn till det, det kan vara mycket farligt för dem som bestämmer sig för att investera i detta mäklare, det är Dessutom är det baserat i mycket osäkra områden som Gibraltar och Brittiska Jungfruöarna; när man letar efter recensioner om EURSWISS Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV EURSWISS till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2022 tillkom BAFIN, Tysklands finansregulator, till EURSWISS till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till ⚠️ varning Augusti 2022 från BAFIN.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om EURSWISS? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «EURSWISS: Betyg och kommentarer»

 1. Unai svar

  om eurswiss hemsida säger att det ska regleras ”” ”MÖJLIGT !!! , reglerad av ifmrc som är en förordning som är värdelös, för om du läser det finstilta på webbplatsen ser du att de är baserade i Saint Vincent och Grenadinerna !!!

  lycka till när du vill få tillbaka dina pengar, för du kommer inte ens veta var denna mäklare egentligen är, de baserar dem i dessa skatteparadis, för när de har problem med lagen eller med sina kunder kan ingen hitta dem, för ingen vet säkert varifrån den verkar, var dess kontor är, etc.

  var försiktig och lita inte på dessa företag som ligger på öar mitt i havet, 99,9% av dem är bedrägerier

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Unai, tack för att du delar din erfarenhet med EURSWISS -mäklaren. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa en recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/eurswiss-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. BERIKA svar

  Schweizisk valutamäklare - Swiss Fingroup Ltd - Aderon EU LLC.
  Handlar online lovar de stora vinster, men när du sätter in kommer du aldrig att kunna hålla, det kommer inte att vara möjligt att ta ut. falska verksamheter.
  -------------
  schweizisk valutamäklare - schweizisk fingrupp ltd - Aderon EU LLC.
  handel på nätet kommer de att lova stora vinster, men när du sätter in, senare kommer du aldrig att hålla tillbaka, inget möjligt uttag. falska affärer.
  ------------
  a volta dati a papegoja i soldi dopo grandi promesse, non potrete piu fare prelievi, addio.
  Han lovar dig pengar, men när han senare vill ge tillbaka, ingen, kommer jag aldrig att förbjuda honom

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ENRICO, tack för att du delar din erfarenhet med EURSWISS -mäklaren. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.