Bux mäklare

Eutrade24 kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren eutrade24 (kallas även eutrade24.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Eutrade24 att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Eutrade24. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Terratech LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Eutrade24, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Silverkonto, Guldkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $500, fast spridning på 2 pips, femte decimal, hävstångseffekt upp till 1: 400, minsta handelsvolym 0.01 lotter, Marginal Call / Stop Out -nivå: 20% / full marginal, 15% insättningsbonus.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.000, fast spridning på 2 pips, femte decimal, hävstångseffekt upp till 1: 400, lägsta handelsvolym 0.01 lotter, Marginal Call / Stop Out -nivå: 20% / full marginal, 25% insättningsbonus, daglig analys, uttag i 3 - 5 arbetsdagar.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $2.500, fast spridning på 1 pips / variabel på 0.5 pips, femte decimal, hävstång upp till 1: 400, minsta handelsvolym 0.01 lotter, Marginal Call / Stop Out -nivå: 20% / full marginal, 30% insättningsbonus, analys dagligen, uttag på 3 - 5 arbetsdagar, ECN -konto.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, 0.7 pips fast spread / 0.5 pips variabel, femte decimal, hävstångseffekt på begäran, lägsta handelsvolym 0.01 lotter, Marginal Call / Stop Out -nivå: 20% / full marginal, 40% insättningsbonus, daglig analys, uttag i 3 - 5 arbetsdagar, ECN -konto.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $25.000, fast spridning på 0.4 pips / variabel på 0.3 pips, femte decimal, hävstångseffekt, minsta handelsvolym 0.01 lotter, Marginal Call / Stop Out -nivå: 20% / full marginal, 50% insättningsbonus, daglig analys, expressuttag i 2 arbetsdagar, ECN -konto.

 

Eutrade24 kontotyper
Eutrade24 kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Eutrade24 erbjuder är: plattform eurtrade24.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Eutrade24 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Eutrade24 webbplats
Eutrade24 webbplats

Eutrade24 tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: viss information, förklaringar av grundläggande begrepp, några live -diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om eutrade24 |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: eurtrade24.com

Telefonnummer: + 44 7448885131

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på eutrade24 <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget eutrade24 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i ett mycket osäkert land som inte garanterar näringsidkarens säkerhet; när man letar efter recensioner om eutrade24 Vi hittade många recensioner som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade CONSOB eutrade24 till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från mars 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Eutrade24? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Eutrade24 (European Trade 24): Betyg och kommentarer»

 1. William R. svar

  De vill inte returnera mina pengar, hur kan jag få tillbaka dem? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Guillermo, tack för din kommentar om Eutrade24 (European Trade 24). Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.