Kommentarer om EverestCM

Analys av EverestCM

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera EverestCM (kallas även med namnet: everestcm.com), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas EverestCM verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om EverestCM ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är EverestCM en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • EverestCM nämner att vara en del av Myrtle Ltd och HDZ Capital Limited.
 • Angående din plats, företaget är baserat på Cypern och Mauritius enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att EverestCM nämner regleringen av CySEC och FSC, men denna mäklare förekommer inte i det ovannämnda organets register.

UPPMÄRKSAMHET: EverestCM är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av EverestCM, i det här fallet ser vi att det erbjuder tre typer av konton:

 • Raw Spread-konto: minsta initiala insättning $-€-£100.
 • Klassiskt provisionskonto: minsta initiala insättning $-€-£100.

La plattform att fungera som EverestCM använder är: MT4 och MT5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som EverestCM tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

EverestCM webbplats
EverestCM webbplats

EverestCM tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information EverestCM

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: everestcm.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: kontakt från webbplatsen

Du kanske undrar varför vi recenserar EverestCM. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på EverestCM

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att EverestCM-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CNMV lagt till i EverestCM till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om EverestCM? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «EverestCM: utvärdering och kommentarer»

 1. okta svar

  Hej, jag kan inte ta ut något heller, jag uppskattar om du berättar för mig hur man gör ett uttag, hittills har min erfarenhet varit fullständigt skräp, jag rekommenderar inte everestcm eller dess så kallade experter, de är värdelösa, bara för att ring och fråga om pengar om och om igen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Octa, De returnerar aldrig kundernas pengar, du måste få dem genom specialiserade företag som det vi använder. Tack för att du kommenterar EverestCM. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan granska hans recension och kommentarer här: Everest CM

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

 2. Alonso svar

  De är tjuvar när du vill dra dig tillbaka kommer du att se att de inte låter dig. De lurar ormar. De behandlar dig väl tills du ber om dina pengar, då de verkligen visar att de är cyberbedragare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alonso, DE GÖR ALLTID SAMMA, DET ÄR INTE EN REGLERAD MÄKARE, DE ljuger OM DE SÄGER DIG ATT DE ÄR REGLERAD, DET ÄR EN LÖGN. Tack för att du kommenterar EverestCM. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan granska hans recension och kommentarer här: Everest CM

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Paul svar

  Hej, tack för dina kommentarer, så det är bäst att jag inte gör det, det verkar som att de inte är särskilt seriösa, de ringde mig och jag var på väg att sätta in men gudskelov sökte jag information om dessa tidigare, hälsningar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pablo, det är bättre att inte riskera sina besparingar med den här typen av oseriösa mäklare, pengar ska alltid läggas på säkra ställen, inte i företag av den här typen som just har startats och försvinner om några månader.

   Hälsningar.

  • RICARDO svar

   HEJ PABLO, GÖR DET INTE DE KOMMER ATT RÅNA DIG, JAG FÖRSÄKRAR DIG, DE STAL MIG, DU FÅR INTE TILLÅTTA DIG

 4. mario svar

  Hej, så har de regler eller inte? är de sanningsenliga? Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mario, DET ÄR INTE EN REGLERAD MÄKARE, DE ljuger OM DE BETALAR DIG ATT DE ÄR REGLERAD, DET ÄR EN LÖGN. Tack för att du kommenterar EverestCM. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan granska hans recension och kommentarer här: Everest CM

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • RICARDO svar

   HEJ MARIO GÖR DET INTE DE ÄR INTE ALLVARLIGA PÅ TELEFONEN DE LOVAR DIG EN MILJARD I VINST OCH NÄR DU VILL TA UT AAA KAN DU INTE BLOCKERA DINA SAMTAL JAG ÄR SÄKER PÅ ATT ATT ATT ATT ATT ATT ATT ATT ATT ATT ATT SÄGA MIT MEDDELANDE ÄR FRÅN DEN KOMPETENS MEN DU FÅR SE OM DU VILL INTE TRO MIG FÖRSÖKA BARA DRA SIG ATT DU SER ATT JAG INTE ljuger, DE ÄR BEDRAGARE GÖR DET INTE

 5. EN TVIVEL svar

  GOD MORGON, JAG SÖKER EN GUIDE OM EVERSTCM FÖR ATT JAG VAR INTRESSERAD AV ATT INVESTERA, VAD TYCKER DU OM DET? TACK

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej UNA, tack för din kommentar om EverestCM. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan granska hans recension och kommentarer här: Everest CM

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Oliver Prieto svar

  Bra, jag har inte kunnat kommunicera med dem på flera dagar, är det någon som vet något?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Oliver Prieto, tack för din kommentar om EverestCM. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.