✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Everest PPC. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer ett bra företag som platsen, företaget som det tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Everest PPC och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatseverestppc.com
???? företaget*mcsoft Limited
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adress27, Old Gloucester Street, LONDON, WC1N 3AX, Storbritannien

⚠️ Everest PPC ägs av företaget mcsoft Limited ligger i Storbritannien, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera de typer av konton som erbjuds av Everest PPC, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 2 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Grundläggande$200
Premium$5000

Information på webben

Everest PPC webbplats

Everest PPC ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer


+44 78849908

???? Final Everest PPC-betyg ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Everest PPC.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Everest PPC Nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
September 2023Det är ett marknadsföringsföretag som erbjuder tjänster för att tjäna pengar genom EPC, eller tjäna per klick.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8574″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Everest PPC.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Everest PPC

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Everest PPC

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Everest PPC?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Everest PPC en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Everest PPC är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Everest PPC pålitlig?

Nej. Everest PPC är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Everest PPC?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Everest PPC?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

11 kommentarer om «Är Everest PPC en bluff? Åsikter»

 1. Dinko Kurte svar

  Jag vill rapportera företaget EVEREST PPC (everestppc.com – adress 27, OLD GLOUCESTER STREET, LONDON, WC1N 3AX, FÖRENADE KUNGARIKET), eller snarare en front, för BEDRÄGERI och BLÄGERI.

  Representanter för detta företag kontaktar dig först för att erbjuda dig att investera i digitala reklamannonser där de ger dig vinst per visning och per klick på den tänkta kampanjen. De skapar ett konto åt dig på den webbadressen där du tror att du ser att allt är på riktigt, investeringen börjar med 100 USD - och sedan ger de dig vinster och ber dig investera mer, det vill säga pengarna du investerar växer: de erbjuda dig att investera i en annan typ av "tillgångar" såsom kryptovalutakampanjer, auktioner av konton som identifierar dem som "oinsamlingsbara" och lanseringserbjudandet (ICO) för sin egen EVEREX kryptovaluta. ALLTID "REVISAD" av ett gäng brottslingar som alla kallar sig "REGDOMSMANAGER" med stöd av en serie dokument som de skickar till dig och försöker få allt att verka seriöst och verkligt.

  I mitt fall investerade jag i marknadsföring och kryptovalutakampanjer och auktioner med osäkra fordringar.

  Efter att ha haft ett saldo på USD$89,601.- bestämde jag mig för att dra tillbaka, vilket de informerade mig om att det finns en straffavgift för att bryta kontraktet och betalning av en provision från en falsk bank (HSBC i Storbritannien) för en överföring genom en garanti konto. Som jag betalade för totalt cirka 10,840 XNUMX USD. Efter betalning för att ta emot pengarna på mitt bankkonto "rådgivarna" försvann, supportkontot ([e-postskyddad]).

  I mitt senaste försök har jag redan ringt 40 samtal mellan tisdagen den 31 oktober och idag, torsdagen den 02 november, till Daniel Álvarez ([e-postskyddad] – ring +19109541164) för att bearbeta och rapportera statusen för min överföring, utan att veta något alls, efter att ha betalat för 8 timmar sedan ovannämnda fraktprovision på US$4.300 XNUMX.- för ett "HSBC bankdepositionskonto" som uppenbarligen efter den förflutna tiden är falskt eftersom detta försvinner från kartan som involverar en påstådd assistent Mathias Mantilla ([e-postskyddad].

  Vem hänvisade mig till Daniel Álvarez?, Michell Ortiz ([e-postskyddad] – +44 7456 395051) till vilken jag betalade USD 7.700 6.500.- dollar för att köpa en icke-existerande tillgång (auktion) och ytterligare ett belopp på USD 1.- dollar för att ha brutit kontraktet med Everest, som efter betalningen försvann utan att svara till något samtal eller mejl eller något, kontakten återupptogs först när jag efter XNUMX vecka fick ett samtal från Daniel Álvarez som informerade honom om att han var medveten om en överföring som han var tvungen att utföra. Jag bör nämna att under den falska uppbrottsprocessen involverar de en karaktär som presenterar sig som "åklagare" Rivadeneira som informerar om att han måste validera uppbrottet för att säkerställa att det följer aktiemarknadslagstiftningen (i USA).

  Vem hänvisade mig till Michelle Ortiz?, Vanessa Mendoza ([e-postskyddad] – +447537127825)), som jag hade investerat i en kryptovalutakampanj med, efter att ha begärt stängning av mitt konto, presenterat det som en finansperson och även validerat "åklagaren".

  Vem hänvisade mig till Vanessa Mendoza? Alejandra Paz (alejandra.paz@everestppc) – +1289 409 6299) som erbjöd mig att investera i en diversifieringskampanj för kryptovaluta som investerar nära 1.000 XNUMX USD.-) Och sedan erbjöd hon mig att investera som utvald i en ICO för den förmodade kryptovalutan EVEREST som de kallar EVX. Eftersom jag inte investerade hänvisade han mig till Vanessa Mendoza.

  Jag uttömde alla instanser med var och en av dem och skickade otaliga e-postmeddelanden till [e-postskyddad] Utan ett svar litade jag på och blev lurad. Allt som återstår är att rapportera dem genom en kampanj genom alla medier (RRSS, webbplats, tillsynsmyndigheter, klagomålssidor, etc.) för BLEDREG OCH BEDRÄGERI, avslöja deras bedrägerier, mönstret och metoden , deras namn och allt som tjänar till att hindra dessa brottslingar från att fortsätta verka.

  Tack Dinko Kurte, lurad av ett gäng organiserat under täckmantel som heter Everest PPC Konto ID #4**342

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dinko, tack för att du skrev om Everest PPC. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Alexis svar

  Jag blev lurad.

  Hej, god eftermiddag, jag vill veta hur mycket är provisionen som Blackchain tar ut för en transaktion på 1 miljon dollar? Efter att jag upptäckte dem, insisterar dessa bedragare fortfarande på att pengarna är på väg och jag måste betala en skatt på 7 tusen dollar för att frigöra pengarna... Jag är 🇨🇱 chilenare, jag är superbekymrad eftersom de lurade mig på 20 miljoner pesos från Everest-företaget PPc Alejandra Martinez, Emilia Cervantes... de är bedragarna, dessa damer fortsätter att insistera för mig att detta är sant. Vad jag gör ??

  Atte. Alexis

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alexis, allt är en lögn och de är bara ute efter att få mer pengar, de vill lura dig så mycket de kan, för dem är det en provision på vad de lyckas få från dig med sina lögner, det är så det är .

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Julia Figueroa Tapia svar

  bedrägeri ger mycket pengar.

  Everest PPC Company i London placerade först 100 dollar och sedan bad de mig om mer till slut satte jag in ca 35.000 XNUMX dollar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Julia, tack för att du skrev om Everest PPC. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Dinko Kurte svar

   Jag vill rapportera företaget EVEREST PPC (everestppc.com – adress 27, OLD GLOUCESTER STREET, LONDON, WC1N 3AX, FÖRENADE KUNGARIKET), eller snarare en front, för BEDRÄGERI och BLÄGERI.

   Representanter för detta företag kontaktar dig först för att erbjuda dig att investera i digitala reklamannonser där de ger dig vinst per visning och per klick på den tänkta kampanjen. De skapar ett konto åt dig på den webbadressen där du tror att du ser att allt är på riktigt, investeringen börjar med 100 USD - och sedan ger de dig vinster och ber dig investera mer, det vill säga pengarna du investerar växer: de erbjuda dig att investera i en annan typ av "tillgångar" såsom kryptovalutakampanjer, auktioner av konton som identifierar dem som "oinsamlingsbara" och lanseringserbjudandet (ICO) för sin egen EVEREX kryptovaluta. ALLTID "REVISAD" av ett gäng brottslingar som alla kallar sig "REGDOMSMANAGER" med stöd av en serie dokument som de skickar till dig och försöker få allt att verka seriöst och verkligt.

   I mitt fall investerade jag i marknadsföring och kryptovalutakampanjer och auktioner med osäkra fordringar.

   Efter att ha haft ett saldo på USD$89,601.- bestämde jag mig för att dra tillbaka, vilket de informerade mig om att det finns en straffavgift för att bryta kontraktet och betalning av en provision från en falsk bank (HSBC i Storbritannien) för en överföring genom en garanti konto. Som jag betalade för totalt cirka 10,840 XNUMX USD. Efter betalning för att ta emot pengarna på mitt bankkonto "rådgivarna" försvann, supportkontot ([e-postskyddad]).

   I mitt senaste försök har jag redan ringt 40 samtal mellan tisdagen den 31 oktober och idag, torsdagen den 02 november, till Daniel Álvarez ([e-postskyddad] – ring +19109541164) för att bearbeta och rapportera statusen för min överföring, utan att veta något alls, efter att ha betalat för 8 timmar sedan ovannämnda fraktprovision på US$4.300 XNUMX.- för ett "HSBC bankdepositionskonto" som uppenbarligen efter den förflutna tiden är falskt eftersom detta försvinner från kartan som involverar en påstådd assistent Mathias Mantilla ([e-postskyddad].

   Vem hänvisade mig till Daniel Álvarez?, Michell Ortiz ([e-postskyddad] – +44 7456 395051) till vilken jag betalade USD 7.700 6.500.- dollar för att köpa en icke-existerande tillgång (auktion) och ytterligare ett belopp på USD 1.- dollar för att ha brutit kontraktet med Everest, som efter betalningen försvann utan att svara till något samtal eller mejl eller något, kontakten återupptogs först när jag efter XNUMX vecka fick ett samtal från Daniel Álvarez som informerade honom om att han var medveten om en överföring som han var tvungen att utföra. Jag bör nämna att under den falska uppbrottsprocessen involverar de en karaktär som presenterar sig som "åklagare" Rivadeneira som informerar om att han måste validera uppbrottet för att säkerställa att det följer aktiemarknadslagstiftningen (i USA).

   Vem hänvisade mig till Michelle Ortiz?, Vanessa Mendoza ([e-postskyddad] – +447537127825)), som jag hade investerat i en kryptovalutakampanj med, efter att ha begärt stängning av mitt konto, presenterat det som en finansperson och även validerat "åklagaren".

   Vem hänvisade mig till Vanessa Mendoza? Alejandra Paz (alejandra.paz@everestppc) – +1289 409 6299) som erbjöd mig att investera i en diversifieringskampanj för kryptovaluta som investerar nära 1.000 XNUMX USD.-) Och sedan erbjöd hon mig att investera som utvald i en ICO för den förmodade kryptovalutan EVEREST som de kallar EVX. Eftersom jag inte investerade hänvisade han mig till Vanessa Mendoza.

   Jag uttömde alla instanser med var och en av dem och skickade otaliga e-postmeddelanden till [e-postskyddad] Utan ett svar litade jag på och blev lurad. Allt som återstår är att rapportera dem genom en kampanj genom alla medier (RRSS, webbplats, tillsynsmyndigheter, klagomålssidor, etc.) för BLEDREG OCH BEDRÄGERI, avslöja deras bedrägerier, mönstret och metoden , deras namn och allt som tjänar till att hindra dessa brottslingar från att fortsätta verka.

   Tack Dinko Kurte ([e-postskyddad] / +569 7699 4328), lurad av ett gäng organiserat under en täckmantel som heter Everest PPC Account ID #427342

 4. Erick svar

  Hej, mitt bidrag är att förhindra att många andra hamnar i deras bluff från EVEREST PPC-företaget, de ringde mig för att erbjuda mig den digitala marknadsföringstjänsten, först bad de mig bara om 90 dls "för marknadsföring" och de skulle slutföra resten så att jag kunde investera 100 dls .
  Efter 7 dagars investering i en frimarknadskampanj "tjänade" jag 29dls och de satte in det till mig genom en bito walett, efter nästan en vecka investerade jag 758dls i en annan 20-dagarskampanj, som jag fick en vinst på 238 genom att avsluta kampanjen och de godkände mig bara att ta ut 300 dollar, på samma sätt som uttaget gjordes genom bito, resten av pengarna sparades till nästa investering, vilket var köpet av en förmodad kryptovaluta som de till och med ger dig en examen till kunna förvärva partiet av kryptot till 01 cent.
  Köpet av tomten gjordes, det var totalt 4,691 XNUMXdls, och efter köpet ca en och en halv vecka svarade inte rådgivaren mig, efter det kontaktade han mig för att kunna sälja en del av tomten av kryptos och om det förmodligen var gjort,
  Det är nästan en månad sedan försäljningen av kryptolotten och rådgivaren svarar mig inte, på sidan i "hjälpcentret" svarar de inte, jag kan inte ha mina investerade pengar, eftersom de på sidan tillåter dig att ta ut pengarna, men ingen svarar, varken rådgivaren eller företaget eller den förmodade köparen som jag sålt en del av tomten till.

  De låtsas vara dina vänner, de skapar mycket förtroende och när de väl har tagit vad de kunde från dig svarar de inte längre, de lämnar dig hög med många skulder och de skickar till och med förmodade filer till dig som bevisar förvärv av investeringar, fall inte för det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Erick, tack för att du skrev om Everest PPC. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Ängel svar

  Det här företaget är en bluff. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angel, tack för att du skrev om Everest PPC. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *