Bux mäklare

EverFX recensioner

EverFX recension

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera EverFX (kallas även med namnet: everfx.com eller global.everfx.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas EverFX verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om EverFX ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är EverFX en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • EverFX nämner att vara en del av ICC Intercertus Capital (Cayman) Limited, Digital Age Solutions Limited, EverFX Group, ICC Intercertus Capital Ltd, Aerarium Limited.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Caymanöarna.Uppdatering mars 2022: Seychellerna och Cypern.Platsen kan ändras beroende på var klienten befinner sig.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att EverFX nämner regleringen av CIMA med nummer 1444866 (Cayman Islands Financial Regulatory Agency), men vi anser att det är en mycket slapp förordning, så vi föreslår också försiktighet. Mäklaren regleras även av CySEC (Cypern).

UPPMÄRKSAMHET: EverFX är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av EverFXI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Konto estándar: minsta initiala insättning $250, sprider sig från 1,2 pips, utan provision.
 • Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, sprider sig från 0,8 pips, utan provision.
 • Konto 1: $30.000 0 minsta första insättning, spridningar från XNUMX pips, inga provisioner, gratis VPS.

La plattform att fungera som EverFX använder är: MT4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som EverFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

EverFX webbplats
AFXBIT webbplats

EverFX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de instrument som EverFX erbjuder att handla, ekonomisk kalender, resultatrapporter, realtidsdiagram, tydligen ger de också seminarier och webinarier, de erbjuder också utbildningsmaterial om det öppnar ett konto med EverFX, de har också en blogg (även om det är på engelska).

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information EverFX

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: everfxglobal.com/en/

Du kanske undrar varför vi recenserar EverFX. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på EverFX

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att EverFX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: mäklaren EverFX är länkad med Axiance en mäklare, en mäklare med ett fruktansvärt rykte och anklagad för att ha begått många bedrägerier. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om EverFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

86 kommentarer om «EverFX: Betyg och kommentarer»

 1. Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

  Uppmärksamhet: Vi försöker samla information om alla som berörs av denna mäklare, så att sanningen är känd. Till de som vill samarbeta genomförs en anonym nätintervju utan att skada er. Den som är intresserad skriv till mailen [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej James, du kan skriva till andra personer på linjen i recensionen av denna mäklare. Tack för din kommentar om EverFX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Carlos svar

  Jag lägger 250 USD för att göra testet och de insisterar på våld, nästan även med hotet att jag lägger mer kapital som om det vore en skyldighet och jag insisterar på att inte förrän jag ser lite kapitalavkastning och de kommer till mig med ursäkter och men ... Jag har redan skrivit in klagomålet på din sida för att se om du kan hjälpa mig med återbetalningen av pengarna. Tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, ni är SCAMMERS. EverFX -mäklaren är en SCAM, de använder flera licenser, CYSECs är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och fuska sina kunder för att behålla sina pengar, av de andra licenser tror jag inte mycket behöver prata, en från Seychellerna och en annan från Caymanöarna, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är bedrägeri, för att de luras och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Carlos svar

    Jag gjorde det redan genom att klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.För att du ska kunna hjälpa mig att fylla i formuläret hoppas jag att jag får svar snart, jag gjorde det till och med genom chatten på din sida. Tack på förhand

   • Carlos svar

    Jag gjorde redan processen i den länken. Jag lyckades till och med genom din chatt. Hur länge ska jag vänta? Tack för ditt svar

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Carlos, de bör kontakta dig för att se vilka möjligheter det finns att återställa det, det beror på flera faktorer.

     Hälsningar.

 3. Heber svar

  Hej till mig de lurade mig också, jag förlorade alla mina pengar och jag får alltid många samtal om att jag gör en ny investering så att jag kan få tillbaka mina pengar vad jag vill är att de ska returnera mina pengar som de har sparat

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Heber, ni är SCAMMERS. EverFX -mäklaren är en SCAM, de använder flera licenser, CYSECs är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och fuska sina kunder för att behålla sina pengar, av de andra licenser tror jag inte mycket behöver prata, en från Seychellerna och en annan från Caymanöarna, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är en SCAM, för att de är lurade och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. BYRON LEON svar

  FALL INTE, DE ÄR SCAMMAR !! VÄNLIGEN FALL INTE I FÄLLEN AV ANTONIO MENDEZ OCH ALLA HANS LAG !!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej BYRON, så här agerar du, du har beskrivit dem perfekt, de är SCAMMERS. EverFX -mäklaren är en SCAM, de använder flera licenser, CYSECs är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och fuska sina kunder för att behålla sina pengar, av de andra licenser tror jag inte mycket behöver prata, en från Seychellerna och en annan från Caymanöarna, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är bedrägeri, för att de luras och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. SKAMMAT AV EVERFX svar

  Jag blev kontaktad från everfxint.com

  De är tunga i princip de markerar dig och ringer dig utan att stanna

  de fick tjuvarna att investera mycket pengar

  då vill jag dra mig tillbaka och vilken överraskning, jag kan inte

  de ger mig ingen rimlig förklaring, tills de slutligen blockerar dig och slutar svara om du trycker på en förklaring

  ❌ EVERFX ÄR EN BLUTSAK ❌

  de är bedragare

  INVESTERA INTE MED EVERFX, BÄTTRE SÖKER EN BRA MÄKLARE INTE DENNA PIRATER

  ❌ EVERFX SKA STÄLLA DINA PENGAR ❌
  ❌ DE KOMMER ALDRIG TILL ATT RITTA DIN KAPITAL ❌
  ❌ DU SKA LÖVA STORA FÖRDELAR ❌

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej SCAM, det är så de agerar, du har beskrivit dem perfekt. EverFX -mäklaren är en SCAM, de använder flera licenser, CYSECs är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och fuska sina kunder för att behålla sina pengar, av de andra licenser tror jag inte mycket behöver prata, en från Seychellerna och en annan från Caymanöarna, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är bedrägeri, för att de luras och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 6. Jorge svar

  De är bedragare, de säger att de inte ger dig investeringsråd och det här är en lögn. Om du kontaktar dem kan du kontrollera det själv, det är ingen hemlighet. De försöker få vänner först, de frågar dig om ditt liv, din familj, din inkomst, din hälsa osv ... Sedan ber de dig om pengar efter att ha fått ditt förtroende. Om du ber om uttag ignorerar de allt.

  Jag har redan haft typ 3 eller 4 olika rådgivare och de försvinner alla när jag måste dra mig tillbaka med olika dumma ursäkter. Den enda sanningen är att everfx är en bluff. Du kommer inte att kunna ta ut någonting. Deras regelverk eller lagsponsorer är värda skit om du inte kan dra dig ur.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, det är så de agerar, du har beskrivit dem perfekt. EverFX -mäklaren är en SCAM, de använder flera licenser, CYSECs är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och fuska sina kunder för att behålla sina pengar, av de andra licenser tror jag inte mycket behöver prata, en från Seychellerna och en annan från Caymanöarna, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är en SCAM, för att de är lurade och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 7. eva svar

  EverFX ringer dig mycket tills du blir kund och när du har lagt dina pengar skickar de över dig. Jag lade ner mängden pengar som de berättade för mig, eftersom det efteråt inte fanns något för mig, jag ville få tillbaka mina pengar men det kom aldrig till mig helt! 15% av det jag lade ner nådde mig aldrig! (Det är inte för provision från min bank eller något liknande) Jag har skrivit e -post till dem, whats app och dussintals samtal men de har ALDRIG svarat mig!
  Faktum är att de har läst de recensioner som jag lägger och de vill inte ringa eller skriva till mig, bara för att radera dem.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Eva, de använder flera licenser, CYSEC -licensen är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och fuska sina kunder för att behålla sina pengar, jag tror inte mycket på behovet av de andra licenserna För att tala, den ena från Seychellerna och den andra från Caymanöarna, behöver du bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är bedrägeri, för att de luras och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   hälsningar

 8. Oscar svar

  Vad kan jag göra om jag har investerat i everfxint?

  Jag har inte sett för många kommentarer än att det är bedrägligt att jag gör för att få tillbaka mina pengar, jag känner mig som en fullständig idiot

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, hävda dina pengar i vår CHAT, de använder flera licenser, CYSEC -licensen är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte alls vara professionella och fuska sina kunder för att behålla sina pengar, från de andra Jag tror att det inte är så mycket behov av att prata om licenser, den ena från Seychellerna och den andra från Caymanöarna. Du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är en SCAM, för att de är lurade och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   hälsningar

 9. Migue svar

  Hej, jag försökte mychargeback -tjänster för att få tillbaka pengarna och jag kan säga att det var bra för mig! Ja, jag kunde få tillbaka mina pengar. Åtminstone i mitt fall kunde jag. Tack och välsignelse till alla.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Migue, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 10. Ramos svar

  God morgon, jag har blivit lurad på grund av EVER FX -företaget och jag skulle vilja veta vilken garanti de erbjuder för att få tillbaka pengarna, hur fungerar den här enheten

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ramos, om du vill ha tillbaka dina pengar om 2 månader, kontakta vår CHAT, de är ett mycket seriöst och kompetent företag som bara ägnar sig åt det för att återkräva pengar från personer som blivit lurade. Denna mäklare är en SCAM, försök att få tillbaka dina pengar, du är i tid. CYSEC är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och lura sina kunder för att behålla sina pengar, jag tror inte att det finns så mycket behov av att prata om de andra licenserna, en från Seychellerna och den andra från Islands Cayman, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är bedrägeri, för att de luras och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   hälsningar

 11. FERNANDO svar

  De ringde mig efter att ha registrerat mig på en bitcoin -webbplats som lovar att tjäna miljoner med bitcoin. webbplatsen är följande: int.everfx .com / es /

  Bitcoins webbplats heter BITCOIN BILLIONARIE !! SÅ JAG KAN UDFORSKA PÅ MIN EGEN DET ÄR OCKSÅ EN ANNAN SCAM. MYCKET FÖRSIKTIG, JAG NÄSTAN PIK, DE RINGAR DIG INKISTENT TILL INSÄTTNING AV KAPITAL

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, CYSEC är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och lura sina kunder för att behålla sina pengar, jag tror inte att det finns så mycket behov av att prata om de andra licenser, en från Seychellerna och en annan från Caymanöarna behöver du bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är bedrägeri, för att de luras och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   hälsningar

  • julia svar

   Jag förlorade mer än 30000 XNUMX euro med dem, och om de är kopplade till en massa bedräglig reklam ... De kom till mig genom en annons för att investera hos Amazon. De är mycket insisterande och övertygande, de har allt mycket väl studerat så att dina pengar förblir i swappar för mäklaren och provisioner för dem. Berätta inte för mig, jag ignorerade de dåliga kommentarerna och nu kommer jag att kräva dem. Falla inte i deras fällor

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Julia, stämningarna kommer inte att få dig att få tillbaka pengarna på kort tid, jag säger inte att det är en dålig idé, men om du vill ha tillbaka dina pengar om 2 månader, kontakta vår CHAT, den här mäklaren är en SCAM , försök att få tillbaka dina pengar, du är i tid CYSEC är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och lura sina kunder för att behålla sina pengar, jag tror inte att det finns så mycket behov av att prata om de andra licenserna, en från Seychellerna och den andra från Islands Cayman, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är en SCAM, för att de är lurade och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

    hälsningar

    • julia svar

     Tack för svaret, sanningen är att stämningen redan är direkt i domstol och väckt av en Forex -expert, uppenbarligen hävdar jag också företaget men vi vet alla vad de kommer att svara. Med en begäran skickar advokaten att de inte har någon tidsfrist för att svara, men genom stämningen har de skyldigheten att svara inom 30 dagar eller följa domarens beslut. Jag kommer att kontakta chatten men sanningen är att vår advokat ger oss mycket förtroende och jag har hanterat många liknande ärenden med framgång.

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Julia, rättegångar i de flesta länder inklusive SPANIEN tar 2 till 3 år och du måste betala advokater etc. Om du vill ha tillbaka dina pengar om 2 månader, kontakta vår CHAT, de är specialister på återvinning av pengar. Denna mäklare är en SCAM, försök att få tillbaka dina pengar, du är i tid. CYSEC är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och lura sina kunder att behålla sina pengar, jag tror inte att det finns så mycket behov av att prata om de andra licenserna, en från Seychellerna och den andra från Islands Cayman, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är en SCAM, för att de är lurade och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

      hälsningar

 12. miguel svar

  Hej, jag kom precis in på webben och jag ser att de är reglerade av CYSEC, FSA och CIMA, jag förstår att det är tillräckligt många regler för att lita på denna mäklare, eller hur?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, CYSEC är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och lura sina kunder för att behålla sina pengar, om de andra licenserna tror jag inte att det finns så mycket behov av att prata, en från Seychellerna och en annan från Caymanöarna, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är bedrägeri, för att de luras och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   hälsningar

 13. Atilio Eduardo svar

  Ever fx är en bluffmäklare, de har ett lednings "team" här i Lima Peru bestående av Canio Navarro och en viss Mario (mexikan). De är bedragare, de övertygar dig att gå in i mäklaren och berättar att du kommer att tjäna en månad% av ditt kapital, och det är helt felaktigt att de arbetar parallellt med två handlare.
  Vilka får dig att förlora för dem
  Vinn, det här är en bluff lita inte på att de fick mig att förlora $ 1000 och de ger dig inte en garanti för att de är bedragare detta är i Lima Peru!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Atilio, tack för att du delar din erfarenhet med EverFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 14. Berörda Tomas svar

  Hej lurade vänner, jag är i samma fall att efter att ha tjänat fyra euro tvingar de dig att lägga in flera tusen, om de ser att du vill sakta ner investerar de dig i några som de vet att de faller offer för och de säger, Jag tror på ett virtuellt sätt att du har förlorat och att du lägger mer pengar för att se om de just har plockat dig, de hotar med att stänga ditt konto, de ringer dig inte längre och de skickar vidare dina krav där ..
  Några bedrägerier i varje regel. Vi måste associera och förneka dem för att se om vi kan återställa något! Vad synd att det finns dessa tjänstemän i dag!
  Jag kommer att kontakta dessa drabbade "bedrägeriinvesterare" för att hävda ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Tomas, tack för att du delar din erfarenhet med EverFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 15. anastasiia svar

  MYCKET dålig upplevelse. Till att börja med använder de falsk reklam från andra företag för att locka kunder. De föreslår att öppna ett första konto på 250 €, men på bara 2 dagar tvingar de dig (att övertyga en nybörjare som jag var väldigt lätt) att höja insättningen till 1000 € mer, för enligt min tilldelade chef (han heter Ihor från den ryska avdelningen) Det är vettigt att bråka med mig med insättningen så låg. Han ringer dig varje dag och tvingar dig att öppna positioner utan någon rimlig förklaring, det enda han säger - att jag måste lita på honom. Så fort positionerna går ner förlorar du pengar och där ger de dig ingen förklaring eller grafik eller grundläggande analys. Du har ett svar - det är mitt ansvar. Hittills är allt "korrekt". Problemen hade egentligen precis börjat. Vänta med att stänga alla öppna positioner och begärde uttag av pengar. Jag fick flera samtal från olika personer på everfx. De hotade mig, jag hörde till och med att de själva är bedragare. Jag har alla skärmdumpar av när jag begärde återbetalningen, det tog mer än en veckas arbetsdagar att acceptera. Och bara för att jag talar 3 språk. Jag var tvungen att kommunicera med alla möjliga avdelningar för att få tillbaka mina pengar. Jag har spelat in samtal, mejl, skärmdumpar. Kom inte i händerna på detta företag.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anastasia, tack för att du delar din erfarenhet med EverFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om EverFX låter riktigt dåligt. Så du lyckades ta ut dina pengar eller inte?

   hälsningar

   • anastasiia svar

    Hej, ja, jag har flera mejl och namnen, de delar inte sina efternamn.
    Det viktigaste att jag har kunnat lämna tillbaka mina pengar. Jag meddelade också min vilja att radera mina personuppgifter. De svarade att ja, det är redan gjort. Men e-postmeddelandena från detta företag fortsätter att komma. Ansvar 0.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Anastasiia, tack för att du delar din erfarenhet med EverFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag. Kan du dela informationen du nämner?

     hälsningar

 16. Alexandrina svar

  Den värsta upplevelsen jag någonsin har haft! De lurade mig med 10.000 2 euro, jag förlorade det på XNUMX dagar och de tar inte hand om någonting! Hur kan jag hitta en lösning? Tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alexandrina, tack för att du delar din erfarenhet med EverFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktat dig, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Från vilket land skriver du till oss?

   hälsningar

 17. Samuel svar

  här har du sthepanie, hon arbetar för everfx på Cypern, hon håller med om beskrivningarna som lästs här och jag var tvungen att blockera henne, hon bodde i malaga. hans instagram är, stephaniewagnerfx.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Samuel, tack för att du delar din erfarenhet med EverFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Samuel, tack för att du delar din erfarenhet med EverFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du siffror, e-postmeddelanden?

   hälsningar

 18. Jag känner mig lurad svar

  De tillåter mig inte att ta ut eller stänga mitt konto, jag har begärt uttag flera gånger redan men det finns inget sätt, ursäkt efter ursäkt varför jag inte kan ta ut eller de ignorerar helt enkelt mina uttagningsbegäranden. Jag skulle vilja ha information om vad som verkligen kan göras

  Om du inte skickar pengar till dem börjar de kommunicera med dig mindre och mindre till en dålig behandling, respektlöst och ständigt be och be dig att skriva in mer pengar, jag rekommenderar dem inte, jag hade en mycket dålig erfarenhet av dem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej jag känner mig lurad, tack för att du delar din erfarenhet med EverFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

   • anastasiia svar

    Jag skulle vilja dela och göra min erfarenhet offentlig

  • Guido Zegarra svar

   Jag investerade 5,000 30 dollar, sedan berättade de för mig att nästa dag kommer en superviktig händelse att äga rum och att jag kan tjäna upp till 5,000% om jag sätter in 5 5000 mer, en gång deponerade, den femte dagen berättade de att mina investeringar kollapsar , och för att undvika att förlora alla mina pengar, var jag tvungen att sätta in 20,000 mer, en gång deponerad, två dagar senare, berättade de för mig att strategin är utformad för ett belopp på 2, och jag gjorde inte insättning, allt gick förlorat på mindre än 2,000 dagar. En lurad spanjor rekommenderade mig att stänga alla dina aktier och begära två uttag, en för 13,000 2,000 och den andra för 2,000 XNUMX dollar. När de ringer dig för att testa dem, lovade jag dem att vi kommer att fortsätta om de sätter in XNUMX, den fjärde dagen kom mina XNUMX, och jag höll mitt ord.
   Jag hade redan tappat allt, åtminstone återhämtade jag mig 2,000 XNUMX.
   För närvarande på min plattform ser det ut så här:
   Huvudstad. …… 17,000 XNUMX
   Tillgängligt. ……. 6,500
   Tilldelad. …… 10,500 XNUMX
   Drift Öppen. 12,200 XNUMX
   Och i min profil har jag en total balans.
   4,850 XNUMX dollar.
   SNÄLLA HJÄLP MIG. VAD GÖR JAG?
   Jag vet inte om jag vinner eller förlorar.
   - JAG STÄNGER ALLA KONTO IGEN OCH SKICKAR DEM IGEN VID ATT RITTA EN DEL AV MIN HUVUDKAPITAL ELLER DE BLIR ROSA OCH TAPAR ALLT Även om aktierna är stängda.
   VÄNLIGEN HJÄLP, HJÄLP, HJÄLP, GE DINA RÅD, Vänligen, Vänligen, Vänligen.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Guido, sanningen är att denna information är lite förvirrande, men stäng den öppna verksamheten eller vänta på att de ger lite vinst och om du inte är säker på att det är bäst att stänga dem och återställa 12.200 6.500 + 4.850 XNUMX eller XNUMX, försök att dokumentera varje steg, ta skärmdumpar etc.

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

    hälsningar

 19. carolina svar

  Hej, jag ville börja investera, men jag ser flera kommentarer som är bluff.
  Är det någon som har bra och pålitlig data för att göra det?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carolina, tack för att du delar dina tvivel om EverFX, enligt vår mening är det inte ett bra alternativ eftersom det är en mäklare baserad på Caymanöarna, med reglering av samma plats, vilket vi anser vara mycket osäkert. Med hundratals reglerade mäklare i mycket säkrare länder som England, verkar det som en mycket dålig idé att investera med den här typen av företag.

   hälsningar

 20. FELIPE svar

  Lita inte på dessa pirater försöker bara få dig att sätta in och när du inte sätter in mer kommer de att berätta för dig en riskfylld operation som dynamiserar ditt konto och skyller på marknaden de tar aldrig ansvar och säger till dig, du vinner och du förlorar

  men dina pengar kommer aldrig att återlämnas till dig av någon, det var verkligen en mycket dålig upplevelse, jag kommer aldrig att investera med den här typen av bluffföretag

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Felipe, tack för att du delar din erfarenhet med EverFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

   • julia svar

    Jag håller 200% med vad de säger om den här mäklaren, de är lurare och de lurar dig till att öppna operationer som de vet kommer att sjunka ditt konto, de pressar dig, de äter ditt huvud .... Jag har läst i flera kommentarer att det finns en journalist som frågar om han kan tala, inlägget är från länge sedan men vi är några nyligen lurade av detta företag som vi skulle vilja dela med oss ​​av vår erfarenhet. De gömmer sig bakom att de är sponsorer för Sevilla FC för att skapa förtroende .. Men de är inte lagliga alls. Håll korten borta från dem.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Julia, om du vill ha tillbaka dina pengar om 2 månader kontakta vår CHAT, den här mäklaren är en SCAM, försök att få tillbaka dina pengar, du är i tid. CYSEC är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och lura sina kunder för att behålla sina pengar, jag tror inte att det finns så mycket behov av att prata om de andra licenserna, en från Seychellerna och den andra från Islands Cayman, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är bedrägeri, för att de luras och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

     hälsningar

 21. Teti svar

  De är bedragare, de gömmer sig under de förmodade reglerna och licenserna men sanningen är att de är värdelösa, jag har skickat klagomål och rapporter till dem och jag har aldrig kunnat återkräva eller ta ut en enda krona

  deras förmodade ekonomiska experter är, eftersom det finns två alternativ eller de är de sämsta finansiella rådgivare som jag har sett i mitt liv, eftersom mitt konto tack vare deras rekommendationer har varit tomt, eller är det att de är bedragare för att jag inte förklarar det , som om jag är säker på att det är att jag förlorade alla mina pengar tack vare de förmodade rekommendationerna från de förmodade experterna

  i alla fall rekommenderar jag inte everfx det är skräp

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej TETI, tack för att du delar din erfarenhet med EverFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 22. Förenta offren svar

  EVERFX är från ICC INTERCERTUS CAPITAL ltd, som är ett företag som inte har licens att vara mäklare eller något. Och detta med många andra bedragare.

  De är samma bedragare som WANDAFX, CRYPTOKARTAL, CENTROBANC, CHRONOFM och BANC MONARCH. Bankkontona de använder är desamma, säger polisens utredning. Samma namn, samma telefonnummer. Alla pengar till ett litauiskt konto.

  Vi är en grupp drabbade och offer för dessa människor. [e-postskyddad] det är vår post. Det finns redan rättsliga förfaranden i Madrid och i Katalonien mot dessa människor.

  De är kriminella organisationer som finns i Bulgarien och Estland, och de har en del i Spanien, som inte slutar och vi måste avsluta dem.

  Om du befinner dig i den situationen: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej offer, tack för att du delar med dig av din upplevelse med EverFX, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 23. manuel svar

  bra .. Jag har börjat med dem, än så länge är det inte dåligt ... De är ganska tunga med att ange pengar, men hej ..
  Hittills bra, även om jag har begärt en återbetalning på 100 euro till mitt konto, och detta var för tre dagar sedan, och det har inte nått mitt konto.
  Jag hoppas att det når mig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med EverFX. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren? Har du namn på rådgivare, mejl eller telefonnummer?

   Var mycket försiktig eftersom vi pratar om en mäklare baserad på Caymanöarna som använder bedräglig reklam.

   Hälsningar.

 24. Adrian svar

  Mycket bra.

  I denna mäklare börjar jag misstro ... eftersom jag har demokontot och det riktiga kontot ser jag att diagrammen är olika från det ena till det andra ... och det är något som inte hade hänt mig med andra mäklare, när jag såg olika pips stänger, ser hur mycket SL stänger med ett annat belopp som hade lämnat det ... Jag vet inte om jag är den enda som har hänt det ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Adrián, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med EverFX, vi beklagar mycket för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Försök att dra tillbaka det som är viktigt, och ja, många människor finner stora skillnader mellan DEMO -kontot och det RIKTIGA, var försiktig eftersom vi talar om en mäklare baserad på Caymanöarna.

   Hälsningar.

 25. Javier Alberto Mestanza Pinasco svar

  Hej, jag är Javier och jag registrerade mig för everfx men jag har inget svar på hur jag ska investera. Om någon kunde berätta för mig hur jag ska investera genom everfx skulle jag vara tacksam.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med EverFX ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Hälsningar.

 26. Rodolfo svar

  God morgon vän,

  Jag surfade på Internet när jag plötsligt såg meddelandet om att tjäna pengar genom EverFX. Jag skrev till dem när de lämnade min webbplats och mitt mobilnummer. De har skickat många meddelanden till mitt e -postkonto, men jag vet inte vad jag ska göra? Jag skulle vilja prata med en person där men det har inte funnits plats för det.

  Om detta inte är en bra mäklare, kan du rekommendera en att investera lite pengar och på så sätt generera inkomst?

  Rodolfo

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rodolfo, tack för att du delar denna information om EverFX, alla reglerade mäklare i ett seriöst land eller i sitt eget (där du bor) land, anses vara säkert, eftersom det finns ett regleringsorgan som skyddar klienten, här är vikten av ser bra reglering ut.

   Hälsningar.

  • louis salazar svar

   Rodolfo Jag arbetar med en som regleras av fakturan åtminstone där har jag viss säkerhet, jag gör 3% lönsam per månad beroende, det är lite men det är åtminstone verkligt, lämna mig ditt nummer för att ge dig information

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Var försiktig eftersom vi har fått olika klagomål om EverFX -företaget.

    Hälsningar.

 27. Fran svar

  Hej alla, kan någon rekommendera mig om du är intresserad av att arbeta med EverFX tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fran, för i samma avsnitt kan du läsa en analys och vår åsikt om EverFX.

   Hälsningar.

 28. ev svar

  de kommer att stjäla pengar från dig, lita inte på dem

  de är inte ett bra alternativ, de är bedragare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej EV, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med EverFX ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer du haft kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

 29. Fran J svar

  De ringde mig idag för att jag prenumererade och jag vet inte vad jag ska göra, även om det är sant att de är grundare till Sevilla FC och jag tror att när man sponsrar ett spansk ligalag kommer det att vara något. Kan du ge mig något att göra tack på förhand

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fran, sponsring av ett lag är inte en garanti för någonting, ta till exempel fallet 24 Option med Juventus, och det är en mäklare med hundratals klagomål, eller fallet med IronFX ... Leta bara efter en med bra reglering ( naturligtvis, vilket är vår åsikt, kan du ta hänsyn till det eller inte).

   Hälsningar.

 30. Camilo svar

  Jag arbetar med mäklaren och i bästa fall läser jag en kommentar ovan, den är inte reglerad av FCA, men den är godkänd av samma och av EES, eftersom mäklaren för Latinamerika måste ha offshore -regler för att ha en Hävstångseffekt på högst 1: 500, det är därför människor i Latinamerika inte kan komma åt FCA-förordningen, till exempel för att de ska fungera med en maximal hävstång på 1:30, den andra saken är att mäklaren har en kompensationsfond för icke-européer , som i detta fall kan ges av en auktorisation i Europas EES.
  Caymanöarnas monetära myndighet (CIMA) är den främsta tillsynsmyndigheten för finansiella tjänster på Caymanöarna. Medan CIMA förvaltar Caymanöarnas valuta övervakar och reglerar den också finansinstitut. År 2012 undertecknade USA: s Securities and Exchange Commission (SEC) och CIMA ett "samförståndsavtal" om ömsesidigt samarbete för att öka trovärdigheten hos detta välrenommerade tillsynsorgan.
  Det är ett skatteparadis, men du kan se vad som är den enda förordningen som är tillförlitlig som skatteparadis.

 31. Cristhian svar

  Jag har arbetat med dem, och hittills har allt varit bra, för jag har inte haft problem, det är som allt, även nu är de under FCA -förordningen, och de är sponsorer för Sevilla FC, så det är en ung mäklare att sanningen går framåt och inget jag fortsätter med dem, det har brister eftersom allt inte är perfekt men de försöker hårt.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Varför säger du att de regleras av FCA? Det är inte sant. Vi skulle aldrig rekommendera en oreglerad mäklare från Caymanöarna, till exempel EverFX.

 32. anai svar

  Hej vänner, jag rekommenderar inte, de kontaktade mig via profit wizard pro, vilket jag förstår är en bluff ... Om du kan rekommendera en bra mäklare

  Tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anai, tack för informationen om EverFX, vi fortsätter att lägga till denna information i recensionen om företaget.

   Hälsningar.

 33. tvekan svar

  Hej vänner, tack för informationen, dessa everfx ringer mig så vad gör jag? Tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej "tvivel", och hur fick de din information att ringa dig? Vi rekommenderar att du läser informationen i EverFX -granskningen.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.