I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i EverFX. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om EverFX och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatseverfx.com | global.everfx.com
???? företaget*ICC Intercertus Capital (Cayman) Limited, Digital Age Solutions Limited, EverFX Group, ICC Intercertus Capital Ltd, Aerorium Limited
⚖️ regleringCIMA och CySEC
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformEverFX
📌 AdressSeychellerna | Cypern

⚠️ EverFX ägs av företaget ICC Intercertus Capital (Cayman) Limited ligger i Seychellerna och Cypern, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som EverFX erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
estándar$250
Silver$5000
1$30000

Information på webben

EverFX webbplats

EverFX ger en förklaring om de instrument som erbjuds att handla av EverFX, ekonomisk kalender, resultatrapporter, realtidsdiagram, uppenbarligen kör de seminarier och webbseminarier också, de erbjuder också utbildningsmaterial om du öppnar ett konto med EverFX, de har också en blogg (fast på engelska).

Lista över telefonnummer

0013457693071

???? EverFX Final Rating ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED EverFX.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om EverFX:

datumUppdatering – nyheter
Mars 2022EverFX-mäklare är kopplad till axians en mäklare, en mäklare med ett fruktansvärt rykte och anklagad för att ha begått många bedrägerier.
November 2022Nyligen i Spanien har de nämnts som en del av en enorm cryptocurrency-bedrägeri i Spanien och Europa. Länk till Chroniclers nyheter.

Användarrecensioner

Vad tycker du om EverFX? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med EverFX.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av EverFX

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar EverFX

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera EverFX?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är EverFX en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att EverFX är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är EverFX pålitlig?

Nej. EverFX är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från EverFX?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till EverFX?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

86 kommentarer om «Är EverFX en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Rekommenderademaklare.com svar

  Uppmärksamhet: Vi försöker samla information om alla som berörs av denna mäklare, så att sanningen är känd. Till de som vill samarbeta genomförs en anonym nätintervju utan att skada er. Den som är intresserad skriv till mailen [e-postskyddad]

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej James, du kan skriva till andra personer på linjen i recensionen av denna mäklare. Tack för din kommentar om EverFX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Carlos svar

  Jag lägger 250 USD för att göra testet och de insisterar på våld, nästan även med hotet att jag lägger mer kapital som om det vore en skyldighet och jag insisterar på att inte förrän jag ser lite kapitalavkastning och de kommer till mig med ursäkter och men ... Jag har redan skrivit in klagomålet på din sida för att se om du kan hjälpa mig med återbetalningen av pengarna. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, ni är SCAMMERS. EverFX -mäklaren är en SCAM, de använder flera licenser, CYSECs är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och fuska sina kunder för att behålla sina pengar, av de andra licenser tror jag inte mycket behöver prata, en från Seychellerna och en annan från Caymanöarna, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är bedrägeri, för att de luras och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Carlos

    Jag gjorde det redan genom att klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.För att du ska kunna hjälpa mig att fylla i formuläret hoppas jag att jag får svar snart, jag gjorde det till och med genom chatten på din sida. Tack på förhand

   • Carlos

    Jag gjorde redan processen i den länken. Jag lyckades till och med genom din chatt. Hur länge ska jag vänta? Tack för ditt svar

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Carlos, de bör kontakta dig för att se vilka möjligheter det finns att återställa det, det beror på flera faktorer.

    Hälsningar.

 3. Heber svar

  Hej till mig de lurade mig också, jag förlorade alla mina pengar och jag får alltid många samtal om att jag gör en ny investering så att jag kan få tillbaka mina pengar vad jag vill är att de ska returnera mina pengar som de har sparat

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Heber, ni är SCAMMERS. EverFX -mäklaren är en SCAM, de använder flera licenser, CYSECs är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och fuska sina kunder för att behålla sina pengar, av de andra licenser tror jag inte mycket behöver prata, en från Seychellerna och en annan från Caymanöarna, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är en SCAM, för att de är lurade och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. BYRON LEON svar

  FALL INTE, DE ÄR SCAMMAR !! VÄNLIGEN FALL INTE I FÄLLEN AV ANTONIO MENDEZ OCH ALLA HANS LAG !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej BYRON, så här agerar du, du har beskrivit dem perfekt, de är SCAMMERS. EverFX -mäklaren är en SCAM, de använder flera licenser, CYSECs är den sämsta licensen i Europa och det finns många mäklare som bryr sig lite om att inte vara professionella alls och fuska sina kunder för att behålla sina pengar, av de andra licenser tror jag inte mycket behöver prata, en från Seychellerna och en annan från Caymanöarna, du behöver bara ha Pirates of the Caribbean -licensen för att få hela paketet. Det viktiga är inte så mycket licenser om inte hur de används, en mäklare som EverFX använder de europeiska licenserna för europeiska kunder, men för Latam -klienter använder de någon av de andra 2 licenser och det är problemet, eftersom de är mycket fattiga eller väldigt lata EverFX gör vad den vill och ingen ifrågasätter det, det är därför kunderna klagar på att allt är bedrägeri, för att de luras och det är inte etiskt, seriöst eller professionellt. Av dessa skäl tror vi att EverFX måste förbättra mycket för att bli av med den här bilden av BROKER SCAM, vilket är vad den överför idag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.