✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Evo Movement är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Evo Movement och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsevomovementinternacional.com – evomovement.site – evomovement.pro
???? företagetEVO MOVEMENT INTERNATIONAL
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressAv. Paseo de la Reforma 369, kvarteret Cuauhtémoc, Cuauhtémocs borgmästarkontor, cp 06500, Mexico City
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 15 augusti 2021
FöretagstypMarknadsförings- och utbildningsverktyg

Företag: Evo Movement ägs av EVO MOVEMENT INTERNACIONAL.

Plats: Evo Movement nämner att vara belägen i Mexiko, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Evo Movement?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Evo Movement är ett företag som tillhandahåller marknadsförings- och utbildningsverktyg för entreprenörer.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Evo Movements hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen Evo Movement, som är evomovementinternacional.com. Fångsten gjordes i Noviembre de 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +52 55 ​​4292 9727

Evo Movement Regulation

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Detta innebär att Evo Movements kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om företaget har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutbetyg av Evo Movement ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Evo Movement och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Evo Movement, dedikerat till att tillhandahålla marknadsförings- och utbildningsverktyg för entreprenörer, väcker oro över dess brist på transparens och säkerhet. Dess läge i Mexiko, som anses vara ett mycket osäkert område, väcker frågor om kundskydd. Dessutom tyder avsaknaden av information om dess reglering på att företaget verkar utan tillsyn från tillsynsmyndigheter, vilket ger anledning till oro.

I ljuset av dessa faktorer rekommenderas försiktighet när du överväger Evo Movement som ett alternativ.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Evo Movement:

datum Uppdatering – nyheter
November 2023Klagomål mot Evo Movement CMVM finansiell regulator.

Lägg till denna text endast om den gäller företaget: Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”1511″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Evo Movement.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Evo Movement

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Evo Movement

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Evo Movement?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Evo Movement?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Evo Movement pålitlig?

Nej. Evo Movement är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) Du befinner dig i ett land som anses osäkert 2) Den har ingen typ av reglering 3) Webbplatsen går tillbaka till augusti 2021, vilket betyder att den är relativt ny

Hur får man tillbaka pengar från Evo Movement?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

17 kommentarer om «Evo Movement: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Aliek svar

  Hälsningar, jag skulle vilja veta om det gäller Evo Global

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Aliek, det är förmodligen samma hund med ett annat halsband, dess mål kommer också att vara att lura dig, var försiktig. Om du har hemsidan eller ett mejl kan vi ge dig bättre information och vi kommer att skriva en recension om dem.

   Hälsningar.

 2. Jesus Antonio svar

  Tack så mycket för analysen och för att du hjälpte mig få tillbaka mitt förlorade kapital.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jesus, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Valeria svar

  Jag var på väg att gå in, men tack vare den här recensionen tror jag att det vore bäst att låta bli, förutom att de bad mig att ge 3,500 XNUMX med rabatt för att komma in och vara en del av ett team och ärligt talat har jag vissa tvivel

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valeria, tack för att du kommenterar Evo Movement. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Juliana Montilla svar

  Tack till alla personer som kommenterade att Evo Movement var en fullständig bluff!! Jag kan inte tro det!! Jag har en bekant inombords och jag höll på att sätta in mina pengar här. När jag läser alla kommentarer från Juliana Montilla inser jag att de bara är en lögn. Tack igen och hälsningar till alla

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juliana Montilla, tack för din kommentar om Evo Movement. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Ainara Galera svar

  Jag kunde få tillbaka mina pengar!!! TACK!!1

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ainara Galera, Bra!!!, Tack så mycket för att du meddelade oss, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar och lycka till.

  • Carla svar

   hej hur går det? hur gjorde du det? Jag "registrerade mig" hos dem i lördags och jag fick reda på igår att de är bedragare 🙁 men de vägrar ge mig en återbetalning

 6. Bruno svar

  Evo moment är inte ett företag, det är bara en rörelse av stift, som fungerar tillsammans med im academy, det vill säga om det är en typ av företag eller juridisk akademi... evomomet råkar bara göra ett arbetslag till inget mer

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Bruno, tack för din kommentar om Evo Movement. Denna mäklare/skola är en BLUFFÄR, (den är relaterad till IM ACADEMY, vilket är en annan bluff) dessa kurser är värdelösa. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, det slutar med att de skickar dig till en allierad mäklare där verksamheten inte är verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de gör bara dig se det och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 7. Ana svar

  Tack för informationen, jag fick en inbjudan att vara en del av EVO och hur jag är ny och jag har inte erfarenhet, den information som jag har granskat i granskningen har hjälpt mig mycket.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ana, vi är glada att det är så, var försiktig med denna SCAM.

   Hälsningar.

 8. Agustin svar

  Tack så mycket för den här recensionen, jag var nyfiken på denna rörelse av entreprenörer

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustin, tack för att du kommenterar Evo Movement. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna kommer inte in på marknaden, de visar bara det och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *