Kommentarer om Evolution Markets Ltd.

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Evolution Markets Ltd. (kallas även evom-ltd.com), är en mäklare av Forex, ETF: er, kryptovalutor och CFD: er. Rekommenderas Evolution Markets Ltd verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Evolution Markets Ltd. ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Evolution Markets Ltd. ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Evolution Markets Ltd Group.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Evolution Markets Ltd, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, standardkonto, privilegierat konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $100, marknadsutförande, hävstångseffekt upp till 1: 500, spridning av 1 pip, minsta parti 0.01, Marginal Call / Stop Out -nivå 40% / 10%.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $500, hävstångseffekt upp till 1: 300, 1 pipspread, 0.01 minsta lot, Marginal Call / Stop Out -nivå 50% / 20%, med telefonhandel, fondförvaltning.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ / € 25.000, hävstångseffekt upp till 1: 100, 0.6 pipspread, 0.01 minsta lot, Marginal Call / Stop Out -nivå 50% / 20%, med telefonhandel, fondförvaltning.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ / € 100.000, hävstång upp till 1: 100, 0.2 pipspread, 0.01 minsta lot, Margin Call / Stop Out -nivå 50% / 20%, med telefonhandel, fondförvaltning.

Evolution Markets Ltd kontotyper
Evolution Markets Ltd kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Evolution Markets Ltd erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Evolution Markets Ltd tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Evolution Markets Ltd webbplats
Evolution Markets Ltd webbplats

Evolution Markets Ltd tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, miniräknare, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Evolution Markets Ltd. |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: evom-ltd.com

📞 Telefonnummer: 0044 (0) 10713420501

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gör en recension av Evolution Markets Ltd. att veta information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Evolution Markets Ltd. <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Evolution Markets Ltd. är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som faktiskt inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om detta när vi letar efter recensioner om Evolution Markets Ltd mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : en marzo de 2021 CONSOB añadió a Evolution Markets Ltd. till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från mars 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : en junio de 2021 CNMV añadió a Evolution Markets Ltd. till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillagd CONSOB Evolution Market Ltd till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2021

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Evolution Markets Ltd? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

30 kommentarer om «Evolution Markets Ltd: Betyg och kommentarer»

 1. angelina svar

  deberíamos crear una plataforma de afectados y hacer una demanda única por todo el dinero perdido, así la unión hace la fuerza.

  Si alguno se anima a hacer la plataforma estaría bien si se asesorara con algún abogado, yo ando muy liada y solo tengo la idea.
  Un saludo y mucho ánimo. Me pasó lo mismo que las anteriores personas, pero solo invertí 500e. cuando pedí sacar los beneficios supuestamente bajó todo de golpe y no me quedaron sino 6 euros.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Angelina, gracias por comentar sobre Evolution Markets Ltd. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Carlos svar

  Hej, jag har redan skrivit en kommentar sedan juli om att jag har betalat skatterna och jag har inte samlat in förmånerna ännu ... de ringer inte längre och sätter bankinterventorn som en ursäkt ... om du vet hur man löser det, Jag lämnar min e -post för att kommunicera med oss. [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du kommenterar Evolution Markets Ltd. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. jose svar

  Hej, jag är en av de drabbade, jag skulle vilja stämma dessa tjuvar, de är lögnare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, stämningarna är bra, men med tiden kan de vara mer än 3 år i rättegångar och med ett osäkert slut. Tack för att du frågade om Evolution Markets Ltd. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 4. juli svar

  Hej, jag investerade 1.250 XNUMX e. De fortsätter att ringa mig för att fortsätta investera men större belopp
  namnet är Alexa är handlaren
  39 0828030734 telefoner med flera platser
  39 0831304556 och många fler ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julio, du är i tid för att få tillbaka dina pengar, vänta inte längre. Tack för att du kommenterar Evolution Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • kund svar

   Om du fortsätter att lägga in mer pengar förlorar du allt. När du begär ett uttag returnerar de inte det, de behåller pengarna.

  • kund svar

   Satsa inte mer. När du begär ett uttag kommer de inte att återbetala dina pengar. de behåller det.

 5. Pichi svar

  Hej Maria . Du kan skriva till mig på detta forum

 6. Adam svar

  Jag blev också lurad av några av bluffkaraktärerna som namngavs av andra människor här i kommentarerna. Finns det en verklig möjlighet att återhämta sig?

  Till dem som fortfarande inte investerar med utvecklingsmarknader, ingenting, gör det inte. Du kommer att hamna sämre än när du började. De stjäl ditt ansikte. De tar inte ansvar. Allt du sätter in kommer du inte att kunna ta ut, så enkelt. Samma sak hände mig och tre bekanta. I själva verket planerar vi att enas för att fördöma dessa tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adam, du är i tid för att få tillbaka dina pengar, vänta inte längre. Tack för att du kommenterar Evolution Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Pichi svar

   Hallå . Du kan skriva till mig på detta forum

 7. Tesla rodriguez svar

  Hola esta empresa es estafadora, yo invertir 9200 euros y cuando tenían que darme los beneficios mi bróker se enfermó de covid y hasta hoy no me contestan los wasap.
  HÄR DELAR JAG DENNA INFORMATION
  Mäklare ANA SMITH, MANAGER MANAGER
  SUS COLABORADRES LORENA Y REBECA
  Telefoner 919605295, 00441273596315, 00447545952416, 00447852549558, 00441262609429, 00447789765543
  Wasap 00447852549558

  Dess representant i SPANIEN är MR. ALEJANDRO ALEYATO

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tesla, du är i tid för att få tillbaka dina pengar, vänta inte längre. Tack för att du kommenterar Evolution Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Pichi svar

   Har något liknande hänt mig. Skicka en rapport och be banken att försöka ta tillbaka överföringarna.

 8. lou svar

  Hej, jag investerade 2.000 dollar med dem och de har fått mig att tjäna 5.000, men när jag begärde uttag ville de inte ge det till mig och nu svarar de inte på mina samtal

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lou, tack för att du frågade om Evolution Markets Ltd. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

   • Eduardo svar

    Hej, jag har investerat 6350 euro med dem och när jag fick dem häromdagen var de som en basilisk. De gav mig ett registreringsnummer som motsvarar ett riktigt företag registrerat hos FCA som inte motsvarar dem. Jag ska gå efter dem, jag vet inte hur jag ska göra men jag kommer.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Eduardo, du är i tid för att få tillbaka dina pengar, vänta inte längre. Tack för att du kommenterar Evolution Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

    • Pichi svar

     hola eduardo. Yo también soy afectado. Puedes escribirme al foro?

     • Rekommenderade mäklare

      Hej pichi, du är i tid för att få tillbaka dina pengar, vänta inte längre. Tack för att du kommenterar Evolution Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
      https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

      Hälsningar.

     • Maria

      Hej Eduardo och Pichi, jag heter María, jag har också investerat med dem, jag skulle vilja kunna kommunicera med varandra, finns det något sätt?

  • Rali svar

   Jag investerade 200e, de sa till mig att jag skulle få 25 x 100 vinster och de har inte ringt mig igen trots att de insisterat på mejl och telefoner.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Rali, tack för att du kommenterar Evolution Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

    • Carlos svar

     Hej Eduardo, om du kan lita på mig för något också
     Jag väntar också på att de ska ringa mig ... och investerade 6250 XNUMX euro

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Carlos, tack för att du kommenterar Evolution Markets Ltd. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
      https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

      Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *