Kommentarer till eXcentral

I denna avdelning vi analyserar mäklaren eXcentral (även kallad excentral.com och excentral-int.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen eXcentral för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om eXcentral ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det eXcentral ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att eXcentral har två webbplatser med en version för Europa och en för resten av världen (Latinamerika), så vi kommer att analysera båda webbplatserna.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Mount Nico Corp Ltd, OM BRIDGE (PTY) LTD och SPINELBRIDGE SERVICES LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Cypern och Sydafrika.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: beroende på platsen för klienten har den regleringen av Cypern eller Sydafrika.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av eXcentral, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: det klassiska kontot, silverkontot, guldkontot och VIP-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto- Hävstång upp till 1:30, negativt balansskydd, gratis support och fri handelsträning.

Silverkonto: upp till 1:30 hävstång, negativt balansskydd, gratis support, gratis handelsträning, utbildningsseminarier

Guldkonto: upp till 1:30 hävstång, negativt saldoskydd, gratis support, gratis handelsträning, utbildningswebinarier, SMS-handelssignaler, global månatlig kontosammanfattning, VIP-seminarier, specialiserad kontoansvarig

VIP-konto: upp till 1:30 hävstång, negativt saldoskydd, gratis support, gratis handelsträning, utbildningswebinarier, SMS-handelssignaler, global global kontosammanfattning, VIP-seminarier, specialiserad kontoansvarig, senior kontoansvarig.

EXCENTRA EU-kontotyper
EXCENTRA Kontotyper (EU-versionens webbplats)
EXCENTRA kontotyper - Latinamerika
EXCENTRA kontotyper (webbplats för versionen i Latinamerika)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek, av EU-kontotyper y typerna av Latinamerika-konto.

Las plattformar att fungera som eXcentral erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som eXcentral tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

EXCENTRAL EU-webbplats
EXcentral webbplats EU-version

EXCENTRA Latinamerikas webbplats

EXCENTRA WEBBPLATS Latinamerika version

eXcentral tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av eXcentral finansiella produkter, FAQ-avsnitt, förklaring av grundläggande begrepp i handeln, vissa e-böcker, marknadsöversikter, handlarräknare, handelssignaler, ekonomisk kalender, inte mycket mer än det här.

coica.org - Falska annonser

Coica.org-annons - Bedrägliga annonser
Coica.org-annons - Bedrägliga annonser

Enligt meddelanden från eXcentral-klienter använder mäklaren falsk reklam, i det här fallet nämner de bland annat att du kan bli miljonär på tre eller fyra månader. I det här fallet är webbplatsen coica.org.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om eXcentral 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: eu.excentral.com (EU-version) och excentral-int.com (Latinamerikansk version)

📞 Telefonnummer: +357 24 024022 och +357 24 024022

📧 E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på eXcentral. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på eXcentral <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att eXcentral-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig, för: det har inte bra regler, det är inte i säkra länder (Cypern, Sydafrika). Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Uppdatering maj 2020: enligt kundåterkoppling från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det eXcentral är nära kopplad till Inceptionellt, en disputabel mäklare med flera klagomål mot honom. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om eXcentral? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

132 kommentarer om «eXcentral: Betyg och kommentarer»

 1. angela svar

  Den 22 juli genomförde jag en påstådd operation med en internationell excentral och det visar sig vara bluff eller bedrägeri, eftersom jag igår fick min förmodade investeringssida i nollor, jag gjorde anspråket och finansrådgivaren berättade att jag hade en dubblettkonto, vilket inte var sant och jag aktiverade sidan igen,

  Idag ringde han mig för att investera mer pengar och eftersom jag sa nej, lämnade han mig prata med sig själv, han blev arg och igen försvann sidan, i mitt fall är det inte mycket pengar, för det han sa var 596 amerikanska dollar, men vi är en mycket stor grupp människor som lurats med små belopp, mindre än 5 dollar per excentral att vi behöver hjälp, tack så mycket.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Angela, tack för att du kommenterar eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.

   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/

   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 2. Anonym svar

  Hej, hur kan jag få tillbaka det jag investerat?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, du har helt rätt, tack för att du kommenterar eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.

   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/

   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 3. Walter Chilen svar

  HEM EXCENTRAL INTERNATIONAL ÄR EN BEDRÄGNING OM DU INTE TROR DET JAG SÖK OM INFORMATION FRÅN KOMMENTARER RUNDT VÄRLDSMÄNNEN ÄR IDIOTER OCH DOLLAR SOM KAN INFORMERAS INNAN DE TAR PÅ PATTEN EFTER ATT DE KOMMER TILL SURNING - .. JAG SÄGER DET FÖR ÄR EN DEL AV DE IDIOTERNA HAN VILLIGT BEDRÄCKAS AV DENNA Tjuvar RATTER ÄGARNA ÄR JUDER OCH ARBETAR MED UNSAMMEDE URKANARE ÄR BELIGGNA I TURKIET OCH DE STÅL INTE ENDAST FRÅN KUNDER FÖR ATT FÖR ATT ÄR FÖR ATT ÄR FÖR FEL CHAMPION FULL BITCOIN SCAMS OCH LOTS OF FAKE ADVERTINGING

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Walter, du har helt rätt, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 4. Alfred svar

  När jag började med uttaget av min insättning bad de mig desperat att fortsätta att jag skulle fortsätta tjäna, en ALEXIS, sedan gjorde jag GBPUSD-köpoperationen, och jag förstod inte dessa saker och jag lämnade den i nästan 3 dagar och tills dess vet jag att jag hade tappat nästan hela min insättning, då bad han mig göra en insättning för $ 250 mer för att spara förlusten. Det är därför jag inte rekommenderar den här mäklaren, de är dåliga.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alfredo, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

  • Anonym svar

   De hade mig ungefär en vecka att sätta in $ 2000, eftersom det var mycket lite $ 500 att kunna göra transaktioner som olja och kryptovalutor eftersom de behövde lämna en ekonomisk kudde för att inte förlora allt, jag fick tjäna $ 170 plus 2000 dollar. Och idag kontrollerar jag mitt konto och jag tappade allt !!! Min saldo var 2.22 dollar. . Vet någon hur jag kan göra för att få tillbaka något även från min totala insättning? Tack!

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Anonym, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
    Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
    Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.