Annonsera med oss

Kommentarer till eXcentral

I denna avdelning vi analyserar mäklaren eXcentral (även kallad excentral.com och excentral-int.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen eXcentral för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om eXcentral ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det eXcentral ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att eXcentral har två webbplatser med en version för Europa och en för resten av världen (Latinamerika), så vi kommer att analysera båda webbplatserna.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Mount Nico Corp Ltd, OM BRIDGE (PTY) LTD och SPINELBRIDGE SERVICES LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Cypern och Sydafrika.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: beroende på platsen för klienten har den regleringen av Cypern eller Sydafrika.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av eXcentral, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: det klassiska kontot, silverkontot, guldkontot och VIP-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto- Hävstång upp till 1:30, negativt balansskydd, gratis support och fri handelsträning.

Silverkonto: upp till 1:30 hävstång, negativt balansskydd, gratis support, gratis handelsträning, utbildningsseminarier

Guldkonto: upp till 1:30 hävstång, negativt saldoskydd, gratis support, gratis handelsträning, utbildningswebinarier, SMS-handelssignaler, global månatlig kontosammanfattning, VIP-seminarier, specialiserad kontoansvarig

VIP-konto: upp till 1:30 hävstång, negativt saldoskydd, gratis support, gratis handelsträning, utbildningswebinarier, SMS-handelssignaler, global global kontosammanfattning, VIP-seminarier, specialiserad kontoansvarig, senior kontoansvarig.

EXCENTRA EU-kontotyper
EXCENTRA Kontotyper (EU-versionens webbplats)

 

EXCENTRA kontotyper - Latinamerika
EXCENTRA kontotyper (webbplats för versionen i Latinamerika)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek, av EU-kontotyper y typerna av Latinamerika-konto.

Las plattformar att fungera som eXcentral erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som eXcentral tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

EXCENTRAL EU-webbplats
EXcentral webbplats EU-version

 

EXCENTRA Latinamerikas webbplats

EXCENTRA WEBBPLATS Latinamerika version

eXcentral tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av eXcentral finansiella produkter, FAQ-avsnitt, förklaring av grundläggande begrepp i handeln, vissa e-böcker, marknadsöversikter, handlarräknare, handelssignaler, ekonomisk kalender, inte mycket mer än det här.

 

coica.org - Falska annonser

Coica.org-annons - Bedrägliga annonser
Coica.org-annons - Bedrägliga annonser

 

Enligt meddelanden från eXcentral-klienter använder mäklaren falsk reklam, i det här fallet nämner de bland annat att du kan bli miljonär på tre eller fyra månader. I det här fallet är webbplatsen coica.org.

 

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om eXcentral 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: eu.excentral.com (EU-version) och excentral-int.com (Latinamerikansk version)

📞 Telefonnummer: +357 24 024022 och +357 24 024022

📧 E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på eXcentral. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

 

>>> Bedömning på eXcentral <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att eXcentral-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig, för: det har inte bra regler, det är inte i säkra länder (Cypern, Sydafrika). Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Uppdatering maj 2020: enligt kundåterkoppling från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om eXcentral? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

134 kommentarer om «eXcentral: Betyg och kommentarer»

 1. angela svar

  Den 22 juli genomförde jag en påstådd operation med en internationell excentral och det visar sig vara bluff eller bedrägeri, eftersom jag igår fick min förmodade investeringssida i nollor, jag gjorde anspråket och finansrådgivaren berättade att jag hade en dubblettkonto, vilket inte var sant och jag aktiverade sidan igen,

  Idag ringde han mig för att investera mer pengar och eftersom jag sa nej, lämnade han mig prata med sig själv, han blev arg och igen försvann sidan, i mitt fall är det inte mycket pengar, för det han sa var 596 amerikanska dollar, men vi är en mycket stor grupp människor som lurats med små belopp, mindre än 5 dollar per excentral att vi behöver hjälp, tack så mycket.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Angela, tack för att du kommenterar eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.

   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/

   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 2. Anonym svar

  Hej, hur kan jag få tillbaka det jag investerat?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, du har helt rätt, tack för att du kommenterar eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.

   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/

   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 3. Walter Chilan svar

  HEM EXCENTRAL INTERNATIONAL ÄR EN BLUFF OM DU INTE TROR DET JAG SÖKT OM INFORMATION FRÅN KOMMENTARERNA I VÄRLDSMÄNNEN ÄR IDIOTER OCH DOLLS SOM KAN FINNA INNAN SÄTTAR I PAWEN SOM DE KOMMER TILL DET - JAG SA DÄRFÖR ATT jAG bARA är en del av dessa idioter hAN VAR VILTLY lurad av dessa tjuvar RATS ägarna judar och ARBETE MED SINVAL Ukranians BEFINNER i Turkiet och de stjäl inte bara från kunder utan även mot olaglig chefer som måste lita på ett nätverk som behöver LITA PÅ ARBETSCHAMPION FULLA BITCOIN -bedrägerier OCH MASSOR AV FALSKA ANNONSER

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Walter, du har helt rätt, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 4. Alfred svar

  När jag började med uttaget av min insättning bad de mig desperat att fortsätta att jag skulle fortsätta tjäna, en ALEXIS, sedan gjorde jag GBPUSD-köpoperationen, och jag förstod inte dessa saker och jag lämnade den i nästan 3 dagar och tills dess vet jag att jag hade tappat nästan hela min insättning, då bad han mig göra en insättning för $ 250 mer för att spara förlusten. Det är därför jag inte rekommenderar den här mäklaren, de är dåliga.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alfredo, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

  • Anonym svar

   De hade mig ungefär en vecka för att få sätta in $ 2000 eftersom det var väldigt lite $ 500 för att kunna göra transaktioner som olja och kryptovalutor eftersom de behövde lämna en finansiell kudde för att inte förlora allt, jag fick tjäna $ 170 plus $ 2000. Och idag kontrollerar jag mitt konto och jag tappade allt !!! Mitt saldo var $ 2.22. . Är det någon som vet hur jag kan återställa något även från min totala insättning? Tack!

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Anonym, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
    Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
    Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

    Hälsningar.

 5. Rodolfo Barquero Araya svar

  Jag började med 250USD, plus andra insättningar för 1500 USD, de började få mig att växa upp till 2000, sedan började de med provisioner och de stal alla mina pengar, de är professionella bedragare, jag försökte göra ett uttag och med det likviderade de mig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rodolfo, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

   • Ana svar

    Hej, jag är Ana förra lördagen ... Jag investerade 350 dollar och fram till idag ger de mig inget svar och värre hjälper de mig att fungera i ingenting

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Ana, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
     Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
     Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

     Hälsningar.

 6. GONZA BERTO svar

  När jag läste dessa kommentarer var jag mycket avskräckt, men jag öppnade mitt konto med dem och tänkte att allt skulle bli bra, jag lurades, min rådgivare är väldigt manipulerande, han fick mig att förlora mina pengar i kryptovalutor i ethereum och bitcoin när bitcoin började falla. Han stängde verksamheten och allt gick förlorat, jag gjorde aldrig vinst med krypto, han fick mig att investera i ett par aktier nu är jag utan pengar och ingenting går bra för mig. De är lögnare och de fuskar på dig, INVESTERAR INTE !!!! Jag borde ha lyssnat på kommentarerna som jag såg på webben, jag var dum för att tro på dem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej GONZA, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 7. Peter svar

  Jag förstår inte riktigt hur människor investerar i den här bluffen, jag ser många dåliga kommentarer, när man går in på webben ser man att det är en LUR, det finns människor som kommer in utan kunskap och med minimalt kapital, och tappar allt ändå, jag tror att du inte ska investera med dessa inkompetenta, de är en bluff, ett bedrägeri, råttor ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pietro, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 8. Fernando Achilles svar

  Jag har arbetat med excentral i cirka 3 månader och jag vågar kommentera det arbete jag har haft med detta företag eftersom det har stulit alla mina pengar och den ekonomiska lönsamhet som jag söker från början, det har aldrig funnits, det är en lögn, det finns helt klart en risk med att investera i oreglerade företag och vi verkar dumma att investera med denna mäklare, ingenting lärs och de ljuger bara för dig.Jag har lärt mig att förlusten är konstant. Poängen med min kommentar är så att ni själva inser att vi genom dessa bedrägerier och dåliga råd kan se hur våra besparingar blir stulna.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 9. Joaquin svar

  Jag missförstod hur jag skulle handla och min chef Thomas Alfie lärde inte mig eller mammor.
  Jag ser det inte alls, om den här jävla chefen inte hjälpte mig med någonting. Jag tror inte att det går bra nu! ... de är en bluff

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Joaquin, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 10. Ernestina garza svar

  Jag öppnade kontot och laddade upp bilden av mitt pass och mitt adressbevis, jag har fortfarande inte deponerat någonting, men med kommentarerna som jag läser kommer jag definitivt inte att göra det, det som oroar mig är att de kan missbruka mina dokument, vad en risk överväga vad är det med det?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ernestina, jag tror inte att de kommer att göra någonting med dina dokument, men du kan återföra betalningar med din bank eller ditt kort, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 11. LUMILE svar

  God kväll, jag har just gjort en initialinvestering på 220 USD, och sanningen med dessa kommentarer vill jag inte fortsätta med den här sidan, kan jag be banken omvända transaktionen ???

  Tack för din information och support.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej LUMILE, du bör prova det så snart som möjligt, betala tillbaka eller med din bank eller med ett kort, de kommer att behålla pengarna, inte skicka några dokument eller kort, de kommer SCAM, ursäkta mig för att säga det men det är verklighet.

   Hälsningar.

 12. DANIELA svar

  God eftermiddag, det finns möjligheten att återkräva de initiala $ 200 som investerats i EXCENTRAL, för jag har sett att de bara hjälper till om det är högre belopp och sanningen om jag ville återfå mina pengar 🙁

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej DANIELA, du kan återföra betalningar med din bank eller ditt kort, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 13. Fabian svar

  vård med excentral

  De kommer att lova dig stora vinster, att du tjänar tusentals och tusentals euro, de tjänar ditt förtroende lite efter lite. Fram till den dag du ber om ditt uttag. När du börjar be om uttag av ditt kapital ändrar de sin attityd helt. Försök att ta ut ditt kapital så ser du att jag inte ljuger.

  Mitt enda råd ⚠️ innan du investerar med denna typ av investeringsbolag "mäklare", undersök företaget och klagomål eller dess rykte.

  tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fabian, du kan återföra betalningar med din bank eller ditt kort, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 14. ANONYM svar

  JAG HAR INVESTERAT 250 EURO I EXCENTRALT, MEN NÄR DE BÖRJA DIG FRÅGA OM DOKUMENTATION VILL INTE GÖRA DEM NÅGOT, FÖR ATT JAG LÄSTE ÅTGÄRDERNA PÅ DENNA SIDA, OCH FÖRTÄNKADE DET ATT DET VAR EN DÅLIG BESLUT. Jag har INTE GJORT NÅGON FUNKTION. VET DU VAD JAG MÅSTE GÖRA FÖR ATT BLOCKERA MITT KONTO? FÖR ATT DE SÄGER MIG ATT DET ÄR POSITIVT KAN DE INTE STÄNGA DET. Jag har hundratals samtal varje dag från olika länder. DET ÄR GALT OCH INTE FÖR ATT DE INSISTERAR JAG FUNGERAR INTE NÅGOT
  NÅGON VET HUR LÖSA ETO?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej ANONYM, du måste försöka vända kapitalöverföringen, de slutar inte att insistera på att du undertecknar och skickar dokumentation och pengar. Är en gotcha.

   Hälsningar.

   • DANIELA svar

    Hej, samma sak hände mig, jag har inte skickat dokumenten ännu men jag har redan lagt in $ 200, hur kan kapitalöverföringen vändas? snälla du

 15. Edgar ubago svar

  Hej, god eftermiddag, jag tackar er alla för era bidrag, sanningen var att jag uppmuntrades att börja med det företaget men efter att ha sett de olika kommentarerna ångrade jag
  tack så mycket för alla
  Att komma bort från ämnet lite, om jag lurades av ett företag som heter Airbit Club, ska han komma i juridiska problem i USA, men jag är inte säker på om det är sant
  Skulle det finnas en möjlighet att de skulle kunna analysera detta företag och möjligheterna att de återlämnade bedrägeriet?
  Tack för din uppmärksamhet

 16. Luz svar

  Det är sant om min återkrav. Jag litade inte på dem, men de förklarade processen för mig och de hjälpte mig också mycket. DET FUNGAR ARBETE OCH JAG FÅR TILLBAKA EN STOR DEL AV PENGARNA ATT DENNA RATTAR STOLAR FRÅN MIG

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luz, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 17. Jose DM svar

  De är bedragare, de får dig att tro att du tjänar mycket pengar och när du vill ta ut, vilken tillfällighet att alla pengar går förlorade, och samma sak hände mig och tre andra bekanta, samma historia (bluff )

  döm själv

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej José, det du säger är helt sant, tack för att du förklarar verkligheten om eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 18. jeonghwan svar

  Jag satte in $ 250 med kreditkort på excentral-int.com.
  Som ett kontoverifieringsförfarande skickade jag en kopia av kreditkort, körkort, elräkning etc. Signaturen på kreditkortet saknas, så jag ber dig att fortsätta. Pengarna är godkända, varför behöver jag den signerade jpg-filen ... Så jag bad om återbetalning för avbokning och det stod att jag var tvungen att öppna minst en transaktion, annars sa jag avbryta återbetalningsbegäran. Kan de hitta mina pengar?

  E-post och telefonnummer

  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]

  006442038070700
  006441246959939
  006441904910023

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jeonghwan, tack för att du gav denna värdefulla information om eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 19. geobugi svar

  Jag är verkligen en bedragare
  Min fråga svarar inte på e-postmeddelandet, utan bara efter information.
  Jag ångrar det eftersom jag betalade 250 dollar.
  Hur får jag en återbetalning?
  ---------------
  Jag är verkligen en bedragare
  Min fråga svarar inte på e-postmeddelandet, utan bara efter information.
  Ledsen för att jag betalade $ 250.
  Hur får jag en återbetalning?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej geobugi, tack för att du gav denna värdefulla information om eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

  • Peter svar

   Jag har blivit lurad, sätter in $ 250.0 och nu när jag insåg det bad jag om uttaget men de vill inte ge det till mig om jag inte delar ett foto av min DPI, något som jag verkligen inte gör vill dela, finns det en lösning?

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Pedro, du kan återföra betalningar med din bank eller ditt kort, tack för att du förklarar verkligheten om eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
    Om du vill läsa om dem klicka här: https://brokersrecomendados.com/excentral-comentarios/
    Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

    Hälsningar.

 20. ANONYM svar

  Det är en välorganiserad bluff..Jag hade möjlighet att se hur de fungerar och jag blev riktigt besviken..målet första gången är att bli kär så att du sätter in 250 dollar och sedan får du redan betjänats av en annan expert som förmodligen ansvarar för att hjälpa dig att öka dina vinster..hehhehe spelet börjar ... de tar betalt för provisioner och verkligen om du en dag hade tur och vill ta ut din insättning ger de dig tusen ursäkter och till slut kommer du inte kunna dra tillbaka det, faktiskt spelar de med människors sinnen och alltid Det finns två eller tre personer som är onda mot aktiemarknaden ... Jag råder dem att om de vill spela finansiering, leta efter en bra trasig eller gå till bank men med en tidigare central ALDRIG ... de fuskar dig och tro mig att de skrattar åt ditt misslyckande ... ditt misslyckande är dess framgång ... förhoppningsvis kan fler få veta hur illa det är EXCENTRAL internationellt ... en extra information nu de arbetar i Istanbul i TURKIET verkligen staket Jag vet inte hur jag känner till myndigheterna för så många klagomål ändå De låter dig fungera ... Jag förstår ingenting .... Okej goda bröder och se upp för att falla i fällan

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej ANONYM, tack för att du gav denna värdefulla information om eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 21. Carlos S. svar

  God eftermiddag hälsar Carlos dig, de ringde mig efter att ha registrerat mig på en webbplats som heter crypto superstar. Så snart jag lämnade min telefon och mejl bombades jag av samtal. Och de säger att du kommer att tjäna mycket pengar och att du öppnar ett konto med 250. Men när jag läser alla dessa kommentarer kommer jag inte att göra affärer med dessa tjuvar. Tack så mycket för att ge information om dem. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du kommenterade eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 22. Sofia svar

  Efter en registrering på bitcoin-traders webbplats ringde de mig att de sa att du kommer att ha vinster på tusentals euro med bitcoin. De ser ut som en bluff. De är tunga med samtal, de ringer dig flera gånger för att öppna ett konto och sätta in pengar. webbplatsen är eu.excentral.com/es/

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sofia, tack för att du har kommenterat eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

   • Elsa Maria svar

    Hosea att allt är från bicoin är en bluff

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Elsa, Excentral är en SCAM, Bitcoin finns och du kan köpa den genom många reglerade och seriösa företag där de inte kommer att råna dig.

     Hälsningar.

 23. Hernan-arier svar

  Hej att säga att i ontega de är några estsfadores de bryr sig inte om klienten med dem jag tappade 2150 USD snälla investera inte med den mäklaren eftersom jag förlorade alla besparingar och till och med pengar som jag lånade rekommenderar de inte bra, de tillåter inte att ta ut pengarna de är några galdetjuvar min rådgivare heter förmodligen RAFAEL GALLARDO och en kvinna som presenterade sig som CAMILA, vänligen inte investera det är säkert att de lämnar utan ett öre

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Hernan, tack för att du har kommenterat eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 24. Hernan svar

  Hej att säga att i ontega de är några estsfadores de bryr sig inte om klienten med dem jag tappade 2150 USD snälla investera inte med den mäklaren eftersom jag förlorade alla besparingar och till och med pengar som jag lånade rekommenderar de inte bra, de tillåter inte att ta ut pengarna de är några galdetjuvar min rådgivare heter förmodligen RAFAEL GALLARDO och en kvinna som presenterade sig som CAMILA, vänligen inte investera det är säkert att de lämnar utan ett öre

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Hernan, tack för att du har kommenterat eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 25. Alejandro Alquinta Alarcon svar

  Hej, jag har blivit lurad av två globala tradeatf -plattformar och 24 optiom.com, den första 60.000 6.000 USA och den andra XNUMX XNUMX US, som du kan se, det finns ingen av dessa som inte är råttor gömda bakom en dator med falska program som stjäl pengar , att människor sparar med ditt arbete och nu när vi grillar det vi investerar i som man kan lita på.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack för att du har kommenterat eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 26. JOHN JAIRO svar

  Hej bra. Tack… .. för så värdefulla kommentarer och att vi inte kan falla in i dessa ekonomiska misstag som satte oss i huvudet med sååå vilseledande reklam. Som i föregående kommentar fick jag också reda på det från en tidning i mitt land och om jag ska säga namnet kallar det TIDEN, och karaktären i den intervjun rekommenderar människor att investera eftersom han redan är miljardär, han är att FADER LINEROS (En kille som lämnade kyrkan och som har arbetat med CANA CARACOL som gav andliga råd SOM LITTFÖRÄLDRAN LIKAR FÖR DEM), ja jag försökte komma in upphetsad för att bli rik som den lille pappan, det var igår och idag de ringde mig för att fråga Om jag gjorde investeringen är det samma 250 dollar som en kvinna kallade mig från Sverige en kvinna med detta nummer 0328912395 och jag sa att i ett e -postmeddelande att hon skulle skicka mig en fotokopia av ID: t sa jag till henne att hon hanterade inte kort och hon berättade för mig att och i colombianska pesos var det 1000000 pesos jag funderade på att göra investeringen men först sökte jag råd jag hittade den här sidan och jag tänker inte investera längre, hon ringer mig imorgon 31 för att slutföra detaljerna, jag uppskattar det verkligentill administratören på denna sida och till alla kommentarer.
  Det här är de uppgifter som han skickade till mig: telefon 27105951261 och e-post [e-postskyddad], Det finns dessa detaljer om de är till någon nytta för dig, tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej John, tack så mycket för att du skickar all denna information som kan hjälpa många människor att inte falla i fällan för denna eXcentral SCAM. Vi är glada att vi kunde vara till hjälp.

   Hälsningar.

 27. Tony Martinez svar

  Jag vill särskilt tacka ditt supportteam och särskilt Jana för deras hjälp.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Tony, tack för att du har kommenterat eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 28. Daniel ruiz svar

  Äntligen en handelsplattform som är reglerad OCH har sin egen app! Välkommen 2020!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack för att du kommenterar eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Enligt kommentarer från eXcentral -klienter använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp hans dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återvinna hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på detta och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med chatten som vi har på webben eller kolla denna länk: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

  • sanning svar

   Du måste arbeta med dem, lura också, tillräckligt med lögnerna ... Excentral International är en superbluff, både för klienten och för deras dumma arbetare ... det finns en ukrainare som är chef för namnet Arthur, ja, det är så han är känd kanske det inte ens är hans namn

 29. Tefi svar

  Bästa hälsningar!

  Igår såg jag ett meddelande i en respektabel tidning i mitt land där en TV-karaktär tillkännagav sin nya och mycket effektiva metod för att fördubbla och tredubbla en investering, med hänvisning till bitcoin-mästare, utan att tänka två gånger jag konsulterade information, jag tittade på sidorna och det verkade för mig att allt var bra. Jag följde instruktionerna och utan att tänka för mycket registrerade jag mig och gjorde en lägsta insättning som frågade mig för $ 250 US, en rådgivare kontaktade mig och gav mig instruktioner att bifoga några dokument, han sa till mig att idag lördag 24 oktober, investeringen professionell skulle ringa mig. Jag skulle tilldelas men jag har inte fått ditt samtal än. Plattformen jag har tillgång till heter Excentral, de gav mig ett lösenord. Sanningen är att jag inte har någon aning om denna fråga och jag litade på mig själv eftersom informationen sa att tidigare erfarenhet inte behövdes, att en robot är programmerad för att analysera kryptovalutamarknaden ... Vad kan jag göra?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Tefi, tack för att du har kommenterat eXcentral och förhindrat framtida bedrägerier eller bedrägerier via dessa telefoner. Vi vet att eXcentral och Bitcoin Evolution är de 2 SCAMS och vi antar att denna bitcoinchampion som du skickar oss är en del av samma grupp SCAMMERS eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Enligt kundåterkoppling från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka kunder.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Vi rekommenderar att du får tillbaka pengarna genom att prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • sanning svar

   De kommer att försöka hitta dig ... det är den första fasen, väntan, då kommer de att ringa dig och uppmuntra dig att investera med mer och mer ... hur du klär dig, det är något lätt, du kommer att bli upphetsad och du kommer att sätta in mer och till slut CHAZZZ slutar magin .. SPEL FÖR DIG

 30. Viviana Milena Gomez Morales svar

  Hej hur mår du? För ungefär 3 år sedan investerade jag i tradextra, jag har inte längre deras information, men litar inte på dem, de är hemska, de ringer dig hela tiden, men efter att du investerat försvinner de.
  För ett par dagar sedan blev jag intresserad av. Ämne, och jag skulle vilja investera i Bitcoin Evolition på egen hand, leta efter dess officiella sida och registrera och de ringde mig från några nummer i England
  00442080683040 och 00442080683040
  00442038074638 (Jag har hittat detta mer pålitligt på grund av hur hon behandlar mig) hon heter prinsessa och hon skickade mig e-post [e-postskyddad]E-postmeddelandet är krypterat av excentralt, jag har inte velat investera eftersom det skrämmer mig lite och jag vet inte vad jag ska göra, för det finns människor som verkligen tjänar pengar men problemet är att vi inte vet vilken mäklare de arbeta med.
  Om du känner till någon försäkring skulle jag uppskatta det.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Viviana, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om eXcentral och förhindrat framtida bedrägerier eller bedrägerier via dessa telefoner. Vi vet att eXcentral och Bitcoin Evolution är 2 SCAMS eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Enligt kundåterkoppling från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka kunder.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

 31. Fernando de la Torre Rivera svar

  De rekommenderade mig att alltid investera i de värsta ögonblicken och insistera på att bidra med mer pengar, de skickar pengarna till varandra och ger dig inte lösningar och när du förlorar alla pengar stänger de investeringen, detta är en bluff

 32. Antonio svar

  Idag 10/08/2020 har jag blivit kontaktad från det här e-postmeddelandet [e-postskyddad] telefono
  +271 05 951261 personen heter Mathias A och hans e-postadress är
  [e-postskyddad]

  Samma som jag läste i kommentarerna, de har föreslagit för mig att jag kan vinna varje dag och att jag kommer att ha en personlig rådgivare men på grund av kommentarerna är det bättre att jag inte längre fortsätter i denna process även om jag var fast besluten att investera även om denna handel är ny för mig ... De frågade mig initialt $ 250.00. Tack för att du tömde mig.
  Hälsningar från El Salvador

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för din feedback, vi är glada att höra att vi har förhindrat en annan bluff.

   Hälsningar.

 33. Louise Arean svar

  De lurade mig också € 250. Och varje gång en annan person ringer till mig att investera lika mycket. Jag ska inte göra det, jag har redan tappat mer än jag kunde! Luisa

 34. Carbo svar

  Don Jose Manuel Lopez P. Jag gillade din kommentar eftersom min situation är oroande, först fick jag ett utmärkt deltagande och råd av en eXentral -chef 8 dagar efter att jag startade verksamheten lyckades jag nå GOLD -examen, föreslog chefen för mitt konto för mig att bära ut en typ av operation som verkade konstig för mig, jag satt kvar med tvivel, jag konsulterade honom men fick inget svar när det var fredag ​​och börsen stänger, men på söndag av nyfikenhet, konsultera sidan och tabell som informerar mig om prestationen var med en notis! Jag väntade på måndagen med att skicka ett e-postmeddelande till chefen och svaret var "MARKNADEN GIVEN OSS RYGGEN" och verkligen allt som tjänats och investerats försvann.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carbo, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 35. nativity svar

  De är bedragare. Efter att ha fyllt i ett formulär på excentrals webbplats. com. De bad mig om mer information om att en viss Fernando skulle vara min agent. Han bad mig ladda ner ett program från hans webbplats och jag bestämde mig för att investera 1000 €.
  Från det ögonblicket började jag ta emot samtal från nummer 910085993 och e-postmeddelanden
  [e-postskyddad] .com begär olika belopp med ursäkter att om indexet sjönk på ett sådant sätt att det bidrog med totalt € 5000.
  Tja, från det ögonblicket började plattformen avsiktligt generera falska affärer och mitt kapital sjönk snabbt.
  Jag började insisterande ringa Fernando och en excentral och skicka mejl för att stoppa dessa förluster genom att sälja mina aktier och ingen svarade på mina samtal. Plattformen tillät mig inte att agera på aktierna och Fernando hade försvunnit. Slutligen efter dagar lyckades jag stänga konton och återställa 2000. Euro av de 5000 bidrog. De har gjort allt för att jag ska förlora € 3000 med en omkonfigurerad plattform med falska operationer och inte svara på försäljningsförfrågningar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Natividad, tack för att du lämnat dina kommentarer om eXcentral och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det här och det har visat sig vara mycket effektivt.: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar och tur!

 36. juli svar

  Jag gjorde inte insättningen, och jag är glad över det efter att ha läst här med dig och på en annan sida kommenterar att det är en bluff.

  Jag fick kontakta dem genom denna publikation:
  coica .org/epa0/eox-v1/?utm_source=Facebook&utm_campaign=eox-v1&utm_pubid=NEW_541031350&utm_link=NEW_&utm_sectionid=NEW_1458890&utm_doctitle=NEW_IAB12&utm_timestamp=NEW_541031425%3A+www.unotv.com&utm_info=NEW_1154420655&lqmclid=2vpVgJ9YBXsOMLX5mxV0o6

  Och jag har dessa uppgifter om den person som kontaktade mig, om de är användbara:
  Account Manager
  Ahmet B.

  w. Excentral-INT webbplats
  sid. Internationellt: +271 05 951261
  e. [e-postskyddad] .com

 37. John svar

  EXCENTRALT ETT PÅSTÅTT BEDRAG, som visar upp privilegierad information VARJE LIG, de rekommenderar dig att investera i omvänd marknad tills du förlorar allt, och om du har problem med plattformen (som är mitt fall) är de inte ansvariga, inte heller de svarar på frågorna. mail och mindre i telefon, och de kommer alltid ut ur rositas alla dessa band är anslutna i Grekland, för något blir det

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 38. Anonym svar

  Excentral är ett riktigt skräp, för att komma in tar det några sekunder att göra det, ja att ta ut kan du ta veckor, lyckligtvis blev det ingenting stulet från mig för tillfället, jag försöker dra tillbaka det jag stoppade i, det tog ungefär en vecka att skicka uppgifterna som jag saknar, för varje dag säger de till mig att jag saknar ett dokument och så i en vecka, så håller de ytterligare en vecka cm minst för att godkänna det, om du saknar något eller det är något fel gör de inte berätta för dig antingen att du måste prata med dem varje dag genom livechatten och fråga om allt är okej, jag frågar varje dag för att de har mig uppe, jag vill bara få det jag lägger i och du kan spendera en månad perfekt, det räknar med att kunna återställa det

  • Wilman Gomez svar

   Verkligen, allt hände mig bra tills jag gick in i Excentral och investerade senare de lärde mig inte att arbeta där Emvia-meddelanden i posten svarade inte på mig och jag skrev in mitt konto för att ta ut mina pengar som jag investerade svarar på mig, jag behöver ett formulär för att fylla i ditt konto och om inte, så uppfyller jag att jag får böter på $ 80 och jag skulle vilja veta kan jag ta ut mina pengar tack

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Wilman, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om eXcentral låter riktigt dåligt.

    hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej anonym, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om eXcentral låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 39. Juan Antonio svar

  Tack för informationen.
  Fröken Sonia som deltog i mig, ville ha allt långsamt och tydligt och en rådgivare bakom telefonlinjen som sa att hon skulle ange bankkortinformationen.
  Det verkade väldigt konstigt för mig och jag har inte angett minimibeloppet för hur jag ska agera.
  Var försiktig, du vill göra allt väldigt snabbt.
  De ringer från två eller tre olika telefoner.
  Så jag har sett allt med mycket misstänksamhet och oprofessionellt.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om eXcentral låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 40. Antonio svar

  MYCKET FÖRSIKTIG MED EXCENTRAL. De skickar aldrig mejl där de får dig att teckna ett kontrakt, de ringer dig från olika telefoner som är svåra att spåra, de börjar med att övertyga dig om att du lägger in små mängder och de får dig att se hur du vinner, de lockar dig att sätta in mycket höga belopp eftersom de säger till dig att provisioner De skulle vara lägre, de försäkrar dig om att de alltid rådar dig och när du har förlorat alla besparingar övertygar de dig om att be om ett lån från en familjemedlem eller bank som säkerställer att du med detta kommer att återställa det du förlorade, hur kan du vara en så dålig människa att förlora alla sina besparingar till en arbetare och, utöver det, vilja belåna sin framtid, otroligt att Excentral inte har stängt än .

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om eXcentral låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 41. Geovanny svar

  Jag vill komma in för att sätta in 250 dollar, men från kommentarerna så beklagar jag för att personen som kommunicerar med mig verkar vara seriös men han skickar mig bara ett mejl och ringer mig från olika nummer, som de rekommenderar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Geovanny, tack för att du delar dina kommentarer om eXcentral, om du läser recensionen noggrant kommer du att märka det Vi rekommenderar inte eXcentral eftersom det bland andra negativa egenskaper har dålig reglering och tydligen använder vilseledande annonser..

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Yova, om du läser recensionen om eXcentral kommer du att märka det Vi rekommenderar inte eXcentral eftersom de enligt vår åsikt inte har god reglering och inte heller har bas i säkra länder.

   hälsningar

  • kim svar

   Inom ramen för legalitet är där de verkar men de döljer information som är av avgörande betydelse för dig och dina intressen, du måste lita på vad de gör .. Du är till deras nåd, du är i deras händer och ärligt talat har det inte gått bra för jag gör vad jag har fått höra. Tvärtom har jag tappat allt som investerats. De döljer information från dig och det är detsamma som att inte säga sanningen.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Kim, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om eXcentral låter riktigt dåligt.

    hälsningar

 42. ACR svar

  WEBBPLATSEN ÄR CRIPTOROBOT SOM NAMNAR DAGLIGA TJÄNSTER

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej ACR, vi har svarat på dina andra kommentarer om eXcentral.

   hälsningar

 43. ACR svar

  GOD MORGON, PÅ FREDAGEN KOMMER NÅGON FRÅN CRIPTOROBOT KONTAKTA MIG OCH SÄGER ATT JAG SKA SÄNDA IN EXCENTRAL $ 250.00 JAG GÖR DET OMEDELBART ATT DE LÅSTAR HUNNES telefoner och kvarstår utan alternativ.
  PENGARNA ÄR I ETT EXCENTRALT KONTO OCH JAG HANDlar INTE INTE. JAG VAR LURAD OCH INGEN SVAR MIG VAD JAG SKRIVER I DITT CHAT
  JAG BEHÖVER NÅGON ATT FÖRKLARA MIG OCH AV EN SKÄL FÖR DENNA BANDNING

  Jag behöver hjälp och vet hur det kan göras för att de ser allvarliga ut och säger att tjäna tusentals dollar och nu är de avsedda från allt och inte bara om de har helt blockerat alla kontakter.

  ALLA KONTAKTFUNKTIONER FUNGERAR INTE OCH KONTROLLERAR MIG. JAG LUKTAR DET ÄR EN STOR BEDRAG.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej ACR, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om eXcentral låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 44. Tyska Betancort svar

  De är riktiga skurkar, skyddade av en mer än tvivelaktig laglighet. Fly från dem som pesten. Om vi ​​var i ett seriöst land hade dessa killar fängslats för länge sedan och det skulle inte finnas så många ärliga människor som lurades av dem. Det är otillåtligt vad de gör och också att myndigheterna blundar. Oförklarlig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Germán, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 45. Jimmi svar

  Lords
  Jag registrerade min information på Excentral webbplats, men jag har inte gjort några inkomster.
  Hans erbjudande talade om det faktum att "de hade strukturerad programvara med algoritmer, som gjorde det möjligt för dem att automatiskt utföra bitcoin-köp och -försäljning."
  Och det krävde därför en initialinvestering på ca. 225 euro. "Fördelen är säker."
  Min fråga: Finns sådan programvara? Om inte, skulle det behöva utvecklas !!!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jimmi, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? När det gäller en automatiserad mäklare hamnar 99.9% av programvaran enligt vår erfarenhet i en bedrägeri, detta tillför en mycket osäker reglering som eXcentral, enligt vår åsikt är de en mycket farlig kombination, vi rekommenderar inte att investera hos den här mäklaren.

   hälsningar

 46. Carlos Luis svar

  Hej, jag har ingen investeringserfarenhet och jag vill investera i eXcentral support. Kan du ge mig lite information om det företaget?

  • Harry svar

   Carlos, om du inte har erfarenhet, gå aldrig in i den här mäklaren eller någon annan

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, vi rekommenderar inte eXcentral eftersom vi anser det eXcentral har en av de värsta reglerna, vi anser att den är mycket farlig.

   hälsningar

  • kim svar

   Just för att de inte förstår ämnet kommer de att följa efter dig tills de förstör dig. Tänk inte på att investera i eXcentral, de är experter på att upptäcka att du inte vet vad ämnet handlar om och de får ut det mesta tills de får alla dina pengar. Mycket dålig tro på deras beteende och absolut och total vårdslöshet.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Kim, vi har svarat på din andra kommentar.

    hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Kim, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral, även om du har haft en bra upplevelse, rekommenderar vi försiktighet eftersom det enligt vår uppfattning har en mycket dålig reglering, förutom att vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de använder bedrägliga reklam.

   hälsningar

   • kim svar

    Tack, sent men tack! Jag har fallit i deras nät och jag har tappat allt och de snurrar inte. De är specialister på att visa dig att du ska tjäna pengar och de gör det så att du investerar mer och när du gör det säger de att du har gjort ett misstag (när det visar sig att du arbetar kontinuerligt av en ekonomichef) och du stannar vid noll. De lämnar dig utan ingenting och erbjuder dig hjälp för att komma därifrån och säger att du kan få tillbaka det genom att investera igen. Detta är inte professionellt, de är stora bedragare av personen och deras kapital. Jag förstår inte hur detta finansiella företag legaliseras och registreras hos spanska CNMV.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej igen Kim, vi förstår din frustration, vi förstår inte heller hur CNMV kan tillåta detta, i allmänhet är de reglerade mäklarna på Cypern, som eXcentral, mycket dåliga. Det är olyckligt.

     hälsningar

 47. Luis svar

  De är svindlar med vit krage. Och om du tvivlar på det, prova det första och / eller andra gången de låter dig vinna och nästa gång försvinner pengarna med magi. Hur sorgligt att de stjäl pengar från ärliga människor som har familjer och har sparat i flera år och kommit till jobbet klockan 6 på morgonen men dessa människor bryr sig inte, men karma får dem att betala en dag för allt ont gör. Då och då.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral-mäklaren. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 48. Obed Dominguez svar

  De kontaktade mig också för att investera 250 dollar i förväg, men jag ville först undersöka vilket rykte de hade. Tack. Vad rekommenderas?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Obed, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Rekommenderas är till exempel en reglerad mäklare i USA, England, Tyskland, Spanien, Italien. eXcentral har till exempel regler från Cypern eller Sydafrika, vilket vi anser är mycket osäkra.

   hälsningar

 49. sandra svar

  De är inte bra, de använder helt falska annonser från DE BITCOIN COIDE som inbjuder dig att säkra vinster med bitcoin och då investerar du inte bara i bitcoin utan också det enda de gör är att ringa dig att be om pengar om och om igen om igen

  Jag rekommenderar dem inte

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sandra, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 50. José svar

  Hej, jag har en vän som investerar med excentral men jag vet inte varför efter att ha läst det här är jag obesluten och vill definitivt inte. Jag vill definitivt inte förlora mina pengar. Söker: rekommendationer

  Tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Enligt vår åsikt har mäklaren osäkra regler, det finns mycket säkrare alternativ.

   hälsningar

 51. Manuel nicolas lizalde alamilla svar

  Om jag har mejl och foton på hur sanningen lurade mig, de är mycket lögnare, jag vill veta hur han stämde dem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej igen Manuel, kan du skicka e-postmeddelanden, telefoner till oss? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   hälsningar

  • Jose Manuel Lopez Perez svar

   Jag har varit en av idioterna som har fallit med detta skräp av människor nu det första jag gör (redan gjort) är att blockera mitt konto för vad som kan hända, jag var sen med att inse det, mina pengar (€ 250) de har Det,
   Jag har bett om återbetalning och de vill få rabatt på € 80. Jag hoppas att de inte kommer att returnera någonting. Men jag har tur att jag åker varje år till Limassol Cypern och i oktober kommer dessa klyftor att komma ihåg mig. Jag vet hur allt rör sig på Cypern och jag föreslår att alla lurade blir ett gemensamt klagomål, jag tar inte ut något för det jag har redan talat med min advokat på Cypern och detta är det råd han har gett mig,

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Det skulle vara intressant om du delar ett sätt att få tillbaka pengarna, vilket säkert kommer att vara av intresse för många eXcentral-kunder.

    hälsningar

   • kim svar

    Hej José Manuel López Pérez !! Jag håller med dig att göra [e-postskyddad] [e-postskyddad] [e-postskyddad] en grupptalan eller gemensamt klagomål. Jag får också råd på detta sätt av flera advokater som jag har talat med från Spanien. Det skulle vara att rekommenderade mäklare erbjöd sig att skapa en lista med alla intresserade. ….

 52. Manuel Nicolas Lizalde Alamilla svar

  Var försiktig, jag tappade bara 250 dollar, rådgivaren Alison, jag har din e-post, hon sa till mig att jag kunde börja med det beloppet och när rådgivaren kom in behandlade Juan Estrada mig mycket dåligt och sa att det beloppet var mycket riskabelt för investerade och han började hantera kontot. och han gjorde ett misstag själv och det var att äta mitt konto tills jag inte såg något saldo på mitt konto ..

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 53. ANONYM svar

  Jag har öppnat en profil i excentralt efter att jag har tagit ut mina pengar och jag har stängt profilen, jag väntar fortfarande på mina pengar. var är det, när ska jag ha mina egna pengar ???

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 54. Juan Carlos svar

  Att inte investera är en bluff. Du sätter in pengarna, de låter dig fungera i tre dagar Och sedan blockerar de ditt konto och de ger dig inte tillbaka pengarna. BEDRÄGARE PASSAR

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med eXcentral. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *