Kommentarer om exklusiva marknader

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Exklusiva marknader (kallas även exclusivemarkets.com), är en Forex-, kryptovaluta-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas Exclusive Markets verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om exklusiva marknader. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Exclusive Markets Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Seychellerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av FSA.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Exclusive Markets, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Pro -konto och exklusivt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $0, spridningar från 1.7 pips, minsta handelsstorlek på 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 500, utförande av STP -order, typ av marknadskörning, Margin Call / Stop Out -nivå 100% / 50%.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $1.000, spridningar från 0.0 pips, minsta handelsstorlek på 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 500, utförande av STP -order, typ av marknadskörning, Margin Call / Stop Out -nivå 100% / 50%.

Exklusivt konto: minsta initiala insättning på $5.000, spridningar från 0.0 pips, minsta handelsstorlek på 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 500, utförande av STP -order, typ av marknadskörning, Margin Call / Stop Out -nivå 100% / 50%.

Exklusiva marknaders kontotyper
Exklusiva marknaders kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Exclusive Markets erbjuder är: plattform MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Exclusive Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Exklusiv marknad webbplats
Exklusiv marknad webbplats

Exclusive Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, senaste nyheterna, analyser, kampanjer, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Exklusiva marknader |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: exclusivemarkets.com

Telefonnummer: + 44 20 8089 5026

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Exklusiva marknader <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Exklusiva marknader är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom: vi såg att det är en reglerad mäklare, men denna förordning är en av de farligaste, eftersom den är baserad i ett av de mest osäkra länderna att investera (Seychellerna). Även när man letar efter recensioner om Exklusiva marknader Vi hittade fler negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Exclusive Markets? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

5 kommentarer om «Exklusiva marknader: Betyg och kommentarer»

 1. Harry svar

  Det är en av de bästa inom sektorn, jag vet inte hur Luis Alberto kan säga något sådant

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Enrique, tack för din kommentar om exklusiva marknader. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • martin lopez svar

   Kära Enrique, hur kan du vara en bra mäklare och ha kontor på Seychellerna? Detta är oförenligt, de är baserade i ett skatteparadis som mäklare använder för att lura sina kunder. Varför investera med denna mäklare från Seychellerna när du kan investera hos en mäklare från Tyskland, England, Spanien? Jag ser ingen mening.

   Jag väntar på ditt svar, en hälsning.

 2. Luis Alberto svar

  Exklusiva Marekts lurade mig, jag skulle vilja veta om någon fick pengarna tillbaka

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med exklusiva marknader. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.