✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget ExclusiveXinvest är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ExclusiveXinvest och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsexclusivexinvest.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Netmont Limited 
⚖️ regleringNämner att regleras i – Nämner inte att regleras
📧 E-postadress Han nämner inte sin mejl
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner att vara belägen i Saint Vincent och Grenadinerna
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-07-11
FöretagstypMäklare för aktier, forex, kryptovalutor, terminer och råvaror

Företag: ⚠️ ExclusiveXinvest ägs av Netmont Limited.

Plats: ⚠️ ExclusiveXinvest nämner att vara belägen i Saint Vincent och Grenadinerna, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är ExclusiveXinvest?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det ExclusiveXinvest är en: aktier, valuta, kryptovalutor, termins- och råvarumäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

webbsida

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen ExclusiveXinvest, som är exclusivexinvest.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

Reglering av ExclusiveXinvest

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, eftersom du skulle lita på ett företag utan någon reglering eller skydd.

???? Slutlig utvärdering av ExclusiveXinvest ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos ExclusiveXinvest och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats, Saint Vincent och Grenadinerna.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Observera att företaget har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV (National Securities Market Commission). Du måste vara EXTREMT FÖRSIKTIG.

Dessutom ger den inga kontaktmöjligheter. Om du behöver kontakta dem i en nödsituation, hur gör du det? Detta är mycket oroande.

Bolaget nämner inte heller vilken affärsgrupp det tillhör, vilket visar på en påtaglig brist på seriositet och transparens.

ExclusiveXinvest presenterar sig som en mäklare som erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster, inklusive aktier, valuta, kryptovalutor, terminer och råvaror. Men deras uttalanden om att vara belägen i Saint Vincent och Grenadinerna, ett område känt för sin bristande säkerhet, väcker farhågor om sanningshalten i deras information. Bristen på detaljer om dess förordning återspeglar dessutom bristen på öppenhet och engagemang för finansiella bestämmelser.

Det är viktigt att komma ihåg att ExclusiveXinvest har varit föremål för klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter, såsom National Securities Market Commission (CNMV). Dessa anklagelser understryker potentiella risker och behovet av att vara försiktig när man överväger alla typer av affärspartnerskap med företaget. Vidare är frånvaron av kontaktmedel och bristen på avslöjande om dess affärsgrupp oroande tecken som tyder på bristande seriositet och transparens i dess verksamhet.

🚨🚨 Slutsats: av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Det rekommenderas att gå tillväga med stor försiktighet med tanke på antalet varningsskyltar. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om ExclusiveXinvest:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot ExclusiveXinvest finansiell regulator CNMV, National Securities Market Commission

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med ExclusiveXinvest.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av ExclusiveXinvest

Om du har blivit lurad och vill veta hur du kan återkräva ditt kapital kan du hitta våra råd nedan i FAQ-sektionen.

Hur man rapporterar ExclusiveXinvest

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till ExclusiveXinvest?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera ExclusiveXinvest?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ExclusiveXinvest pålitlig?

Nej. ExclusiveXinvest är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: de nämner att de ligger på en mycket osäker plats, Saint Vincent och Grenadinerna, och ger inte information om deras reglering, vilket tyder på bristande tydlighet och allvar. Företaget har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV, vilket indikerar behovet av extrem försiktighet. Dessutom är frånvaron av kontaktmedel och underlåtenheten att nämna deras affärstillhörighet oroande, vilket visar på en uppenbar brist på allvar och transparens.

Hur får man tillbaka pengar från ExclusiveXinvest?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ExclusiveXinvest: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Men svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ale, tack för att du skrev om ExclusiveXinvest. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *