Excofxglobalrange kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Excofxglobalrange (kallas även av namnet: excofxglobalrange.es)Är en fondförvaltningsplattform. Rekommenderas Excofxglobalrange verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Excofxglobalrange Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Excofxglobalrange ⚠️ en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Excofxglobalrange nämner vara del av: Excofxglobalrange Ltd (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Storbritannien enligt deras webbplats, men det finns inget giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det Excofxglobalrange den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Excofxglobalrange är mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Excofxglobalrange, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Minikonto: minsta initiala insättning $100, avkastning 15% dagligen 10 gånger.

Silverkonto: minsta initiala insättning $5.000, avkastning 15% dagligen 12 gånger.

Guldkonto: minsta initiala insättning $10.000, avkastning 15% dagligen 16 gånger.

Minikonto: minsta initiala insättning $50.000, ger 15% dagligen 20 gånger.

Excofxglobalrange kontotyper
Excofxglobalrange kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Excofxglobalrange erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Excofxglobalrange tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Excofxglobalrange webbplats
Excofxglobalrange webbplats

Excofxglobalrange ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en beskrivning av de tjänster du erbjuder, live -diagram, FAQ -avsnitt, inte mycket annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Excofxglobalrange 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: excofxglobalrange.com

📞 Telefonnummerhar inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Excofxglobalrange. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Excofxglobalrange ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Excofxglobalrange är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

Efter att ha granskat det, råder vi dig att vara försiktig eftersom detta är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk (de höga prestandahastigheterna som det erbjuder är bevis på detta). Det är mycket otransparent, eftersom det nästan inte erbjuder juridisk information, visar falska och manipulerade uppgifter om dess registrering (registreringskopian som visas på sidan är en kopia utan tvekan redigerad av dem) och slutligen saknar den någon form av reglering . ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Excofxglobalrange? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Excofxglobalrange: Betyg och kommentarer»

 1. mary svar

  VARNA!! ÄR EN GOTCHA! De har blockerat mig och jag kan inte göra anspråk på någonting från dem som jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mary, tack för att du kommenterar Excofxglobalrange. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *